FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagor1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 17 mar 2018, 17:18

Inijesta je napisao/la:E cuj 0-3 je najebeniji rezultat, varljiv pravo :D
Ma jok ne tteba pustat, protiv ustasa juniore izvesti i posteno :D
Pa da izvedes juniore samo kontra uslugu cinis nasi juniori bi dobili,dok ovi manekeni zagarantovan ti je poraz tako da..

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 17 mar 2018, 17:19

zagor1987 je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:E cuj 0-3 je najebeniji rezultat, varljiv pravo :D
Ma jok ne tteba pustat, protiv ustasa juniore izvesti i posteno :D
Pa da izvedes juniore samo kontra uslugu cinis nasi juniori bi dobili,dok ovi manekeni zagarantovan ti je poraz tako da..
Haha slazem se
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 mar 2018, 17:20

zagor1987 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Nikom ne puštat ba, ništa ne štimat, nismo Ivicini puleni. Pofajtat se sa svima regularno, satari i Škutora i komšiju ako možeš, ako ne možeš pruži ruku i čestitaj. Nećemo mi zbog drugih obraz kaljat.
Nasi manekeni i fajtanje haha da nisam na nekoj drugoj temi
Skoro je mlad momak i placa danak neiskustvu :kafa:
Nasi se sa zenama ne bi pofajtali, kao da smo ciljali da dovedemo najvece pi.zde od igraca :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 mar 2018, 17:20

Zna li pvaj pogani BHT ista osim Celika da prenosi?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 mar 2018, 17:27

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Savjet za sve... Uđite na facebook stranicu Zrinjskog, čitajte komentare koga podržavate... Pa da je najgori nek je naš!
Popišaj se na škutore!
Ko bolan podrzava Zrinjski? Mi ne volimo da znamo da nam je klub poput Zrinjskog znamo kako orijentisan, odnosno navijaci istog. Isto tako jos manje volim prigradski klub koji je tavorio 10 godina po nizim ligama kao i razne sudske presude za namjestanje, prljav i pogan klub. Mi igramo za sebe i branimo svoj obraz, nikad se necemo spustiti na taj nivo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 mar 2018, 17:32

MortemHz je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Savjet za sve... Uđite na facebook stranicu Zrinjskog, čitajte komentare koga podržavate... Pa da je najgori nek je naš!
Popišaj se na škutore!
Ko bolan podrzava Zrinjski? Mi ne volimo da znamo da nam je klub poput Zrinjskog znamo kako orijentisan, odnosno navijaci istog. Isto tako jos manje volim prigradski klub koji je tavorio 10 godina po nizim ligama kao i razne sudske presude za namjestanje, prljav i pogan klub. Mi igramo za sebe i branimo svoj obraz, nikad se necemo spustiti na taj nivo.
Upravo to, nikom ne šiljit, ne spuštat se na nivo njihovih legendi. Lično, ako Husref popusti bilo kome i planski nekom pusti bodove, gurnut ću ga u kategoriju s Ivicom Osimom da mi je babo rođeni.
Slažem se sa Evanderom, više bih volio da Zrinjski osvoji jer one neću moć trpit na kafama svaki dan i na faksu. Al da bih pustio nekom, ne bih. Samo regularno do kraja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 mar 2018, 17:39

:shock: Husref sa Ivicom po moralnim kvalitetima
Sto se tice vazda Zeljo jest da je od g ovana al ispred Zrinjskog :bih: nacionalista sam sta je :?:
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 17 mar 2018, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 17 mar 2018, 17:40

Ovo je pobjednicki mentalitet. Nasi prime gol u trećoj minuti i najvise sto mogu izvuci je X.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 mar 2018, 17:45

mma_hz je napisao/la::shock: Husref sa Ivicom po moralnim kvalitetima
Sto se tice vazda Zeljo jest da je od g ovana al ispred Zrinjskog :bih: nacionalista sam sta je :?:
Rek'o sam, AKO planski pusti nekom bodove, bilo to Želji il Zrinjskom il bilo kome. Yebi ga, svakako očekujem da nas Zrinja izgaza u tim utakmicama jer smo qarine, al nek igrači odigraju najbolje što mogu. I Ivica je pogriješio jednom u životu pa mu i u dubokoj starosti mira ne daju. :mrgreen:
Mora se naša liga izvuć van tog "ja tebi - ti meni", šikanirat sve redom dok se neki sistem ne uspostavi da fudbal pobjeđuje a ne nacionalističke igrice.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 17 mar 2018, 18:02

Ja mislim da je Bjelica uzeo para za 2 života...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 17 mar 2018, 18:04

SarajevoJeBordo je napisao/la:Ja mislim da je Bjelica uzeo para za 2 života...
Minimum 1 penal izmislio i 1 ofsajd prije gola nije vidio. Ima SDA para izgleda i ove godine.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 mar 2018, 18:07

kengur je napisao/la:
Minimum 1 penal izmislio i 1 ofsajd prije gola nije vidio. Ima SDA para izgleda i ove godine.
Dobro i lazni mostarci kukaju samo kad im odgovara,i njima penali u 90 tim se sviraju,pa onda nedavno 2 izmisljena penala itd a vidim nije tad Sliskovic protestvovao,samo nas kad kradu niko nista inace odma frke ispadnu,protesti itd

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 17 mar 2018, 18:16

zagor1987 je napisao/la:
kengur je napisao/la:
Dobro i lazni mostarci kukaju samo kad im odgovara,i njima penali u 90 tim se sviraju,pa onda nedavno 2 izmisljena penala itd a vidim nije tad Sliskovic protestvovao,samo nas kad kradu niko nista inace odma frke ispadnu,protesti itd
Ma stimaju brate i gurbeti i ustase, samo realno i u prosloj tekmi zrinjski pokrali i to bas ostetio onaj **** iz banovica Mujic a i u ovoj su ih ostetili
Evo jedna situacija koja se ne spominje, u prvom poluvremenu oko 35-40 min Blagojevic koji vec ima zuti karton klizecim startom pravi cist faul i to za kartona, sudija se okrece bukvalno da ne bi vidio... nama bi na sred koseva odmah crveni dao

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 mar 2018, 18:17

Kakvo puštanje, jestel vi normalni? :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 17 mar 2018, 18:18

zagor1987 je napisao/la:
kengur je napisao/la:
Jarane, ni HDZ nisu levati - definitivno. I mi smo primiil go iz ofsajda pa niko nista. Nasim kurbanima samo nek plata ide i sve je super.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 17 mar 2018, 18:26

Inijesta je napisao/la:Ma stimaju brate i gurbeti i ustase, samo realno i u prosloj tekmi zrinjski pokrali i to bas ostetio onaj **** iz banovica Mujic a i u ovoj su ih ostetili
Evo jedna situacija koja se ne spominje, u prvom poluvremenu oko 35-40 min Blagojevic koji vec ima zuti karton klizecim startom pravi cist faul i to za kartona, sudija se okrece bukvalno da ne bi vidio... nama bi na sred koseva odmah crveni dao
Na kraju dođeš do zaključka da sudije zakolju svakog i da svako uzme neke bodove zahvaljujući sudijama i na osnovu toga se nameće pitanje da li je uopće liga regularna? Zbog prije svega sudija, pa do uslova na terenu. A Bjelice što se tiče on je živa komedija, od one titule Zrinjskog kad su uzeli Olimpik na Otoci i famoznih intervencija Dine Hamzića i naravno Bjelice. On je doktor, čoek šilji i kao peti sudija :salut:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 17 mar 2018, 18:29

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Ma stimaju brate i gurbeti i ustase, samo realno i u prosloj tekmi zrinjski pokrali i to bas ostetio onaj **** iz banovica Mujic a i u ovoj su ih ostetili
Na kraju dođeš do zaključka da sudije zakolju svakog i da svako uzme neke bodove zahvaljujući sudijama i na osnovu toga se nameće pitanje da li je uopće liga regularna? Zbog prije svega sudija, pa do uslova na terenu. A Bjelice što se tiče on je živa komedija, od one titule Zrinjskog kad su uzeli Olimpik na Otoci i famoznih intervencija Dine Hamzića i naravno Bjelice. On je doktor, čoek šilji i kao peti sudija :salut:
Ja sam doso do zakljucka da nama fali neko ala Ibrak, svi ostali timovi imaju svoje Abdulahe, samo nas kolju gdje stignu vec 2 sezone
A liga je cirkus mrtvi al se nazalost nikad nista promjeniti nece tako da ... daj i nama konja za ovu utrku :D

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 17 mar 2018, 18:35

Idemo se vratiti u borbu za titulu sa 9. uzastopnih pobjeda!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 17 mar 2018, 18:38

Inijesta je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
Ja sam doso do zakljucka da nama fali neko ala Ibrak, svi ostali timovi imaju svoje Abdulahe, samo nas kolju gdje stignu vec 2 sezone
A liga je cirkus mrtvi al se nazalost nikad nista promjeniti nece tako da ... daj i nama konja za ovu utrku :D
Sabrina da završi nešto? Što se tiče poslova ispod stola žensko možda može nadogradit nokte ispod stola. Faruk njuška da ne pričam. Valentin ne zna ni 5 igrača nabrojati. Napisali bi saopštenje za go iz ofsajda u Lištici još samo da im neko objasni šta je ofsajd. Jedini veći cirkus od lige smo mi sami...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 mar 2018, 18:39

Andjusic poslije gola upisa i asistenciju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 29 gostiju.