FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zasto imam osjecaj da ce jedino juniore "suspendovati"? 
-
ajdohordas
- Kontakt:
**** majku ja sramote pa 14 bodova kasnimo za prvim 
jbg neki Janjoši su to stizali, i to bez muda, al nevaljaju...ajdohordas je napisao/la:**** majku ja sramote pa 14 bodova kasnimo za prvim
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Meščini da je Šabanović okrenuo svlačionicu protiv Husrefa, samo se na tom momku kola lome.Evander je napisao/la:Zasto imam osjecaj da ce jedino juniore "suspendovati"?
Bekić, Sarić i Velkoski su igrači koji ne bi smjeli počet utakmicu danas. Al igrat će, naravno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
šta će danas izvesti koje igrače i kakve karafeke, zavisi da li ću gledat uopšte...skoroalen je napisao/la:Meščini da je Šabanović okrenuo svlačionicu protiv Husrefa, samo se na tom momku kola lome.Evander je napisao/la:Zasto imam osjecaj da ce jedino juniore "suspendovati"?
Bekić, Sarić i Velkoski su igrači koji ne bi smjeli počet utakmicu danas. Al igrat će, naravno.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
ajdohordas
- Kontakt:
Nit sam bio za smjenu Janjoša nit za postavku Husrefa, jer tim potezom ništa nismo ni dobili. Ako cemo realno cime nas je to Husref zaduzio a da Janjos nije. Oobojica su ratnici i imaju lijepih trenutaka i rezultata. Cast i Husrefu, fakat ga volim i hvala mu, ali pojedinci ga dizu ovdje kao da je Bog. A ovaj proljetni dio ide samo na njegovu dušu.DenchiNL je napisao/la:jbg neki Janjoši su to stizali, i to bez muda, al nevaljaju...ajdohordas je napisao/la:**** majku ja sramote pa 14 bodova kasnimo za prvim
- ThrillerHz
- Kontakt:
-
ajdohordas
- Kontakt:
ThrillerHz je napisao/la:Ratni Klub Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ovog Radnika smo uvijek uzimali na strani, pogotovo kad smo u banani kao sad. Koliko sam bio ubjeđen da gubimo protiv lištice prošlo kolo, toliko sam ubjeđen da danas dobijamo.
Nula na prema dva.
Nula na prema dva.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
I bez tih karafeka smo 3 godine u knock downu,jer uprava ima svoje karafeke zato cemo ove godine gledat na tv evropu krepali svi dabogdaDenchiNL je napisao/la:šta će danas izvesti koje igrače i kakve karafeke, zavisi da li ću gledat uopšte...skoroalen je napisao/la:Meščini da je Šabanović okrenuo svlačionicu protiv Husrefa, samo se na tom momku kola lome.Evander je napisao/la:Zasto imam osjecaj da ce jedino juniore "suspendovati"?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma igrat ćemo evropu, koliko god volio da kone ne uzmu kup, mislim da neće imat problema sa Krupom odnosno Slobodom.zagor1987 je napisao/la:I bez tih karafeka smo 3 godine u knock downu,jer uprava ima svoje karafeke zato cemo ove godine gledat na tv evropu krepali svi dabogda
FK Sarajevo
Ja mislim da su to dva veoma nezgodna protivnika i ništa se ne može reći sa sigurnošću u našoj ligi/kupu, toliko smo barem naučili.BordoSarajevo je napisao/la:Ma igrat ćemo evropu, koliko god volio da kone ne uzmu kup, mislim da neće imat problema sa Krupom odnosno Slobodom.
Krupa je rasprodala velik broj igrača, ali ipak mislim da su i dalje pristojna ekipa. Ako ne bude nekih zakulisnih radnji bit će dostojan protivnik. Sa druge strane imamo Slobodu predvođenu ćelom koji je odličan u kup utakmicama o koji poznaje ekipu plavih. U prvenstvenom meču su bili dostojan protivnik te mislim da će imat dodatni motiv da konačno uzmu taj kup, obzirom na velike neuspjehe kroz hisoriju. Također imaju dobru ekipu.
Ako ima neko neki tajni stream. Za nas koji radimo nedeljom, bio bi mu zahvalan.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Slažem se s tobom, jesu nezgodne ekipe, da se igra jedna utakmica bilo bi neizvjesno, ali mišljenja sam da u dvije utakmice neće moći "iznenaditi", male su šanse. A kakvi su cigani i srećkovići, dobit će Zvijezdu prvo. Al ko ih yebe..haris004 je napisao/la:Ja mislim da su to dva veoma nezgodna protivnika i ništa se ne može reći sa sigurnošću u našoj ligi/kupu, toliko smo barem naučili.BordoSarajevo je napisao/la:Ma igrat ćemo evropu, koliko god volio da kone ne uzmu kup, mislim da neće imat problema sa Krupom odnosno Slobodom.
Krupa je rasprodala velik broj igrača, ali ipak mislim da su i dalje pristojna ekipa. Ako ne bude nekih zakulisnih radnji bit će dostojan protivnik. Sa druge strane imamo Slobodu predvođenu ćelom koji je odličan u kup utakmicama o koji poznaje ekipu plavih. U prvenstvenom meču su bili dostojan protivnik te mislim da će imat dodatni motiv da konačno uzmu taj kup, obzirom na velike neuspjehe kroz hisoriju. Također imaju dobru ekipu.
Nazirel se sastav, ko igra?
FK Sarajevo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pavlović
Šabanović Šofranac Mujakić Bekić
Sarić Stanojević Crepulja
Kuzmanović Altiparmakovski Halilović
Ja bi to danas ovako postavio..
Šabanović Šofranac Mujakić Bekić
Sarić Stanojević Crepulja
Kuzmanović Altiparmakovski Halilović
Ja bi to danas ovako postavio..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Isti sastav, toliko o bojkotu.
Pavlovic, Hodzic, Sofranac, Mujakic, Stanojevic, Mustafic, Rahmanovic, Saric, Halilovic, Velkoski.
Pavlovic, Hodzic, Sofranac, Mujakic, Stanojevic, Mustafic, Rahmanovic, Saric, Halilovic, Velkoski.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 18 mar 2018, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
- muhamedhulk
- Kontakt:
isti sastav kao i proslo kolo. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma ja nemam neko visoko mišljenje o njima i mislim da uopšte nisu galaktikosi kakvim se predstavljaju. Ruku na srce imaju najveće šanse za uzet kup, ali ni blizu da su apsolutni favoriti.BordoSarajevo je napisao/la:Slažem se s tobom, jesu nezgodne ekipe, da se igra jedna utakmica bilo bi neizvjesno, ali mišljenja sam da u dvije utakmice neće moći "iznenaditi", male su šanse. A kakvi su cigani i srećkovići, dobit će Zvijezdu prvo. Al ko ih yebe..haris004 je napisao/la:Ja mislim da su to dva veoma nezgodna protivnika i ništa se ne može reći sa sigurnošću u našoj ligi/kupu, toliko smo barem naučili.BordoSarajevo je napisao/la:Ma igrat ćemo evropu, koliko god volio da kone ne uzmu kup, mislim da neće imat problema sa Krupom odnosno Slobodom.
Pavlovic, Stanojevic, Kuzmanovic, Saric, Rahmanovic, Velkoski, Mujakic, Bekic, Sofranac, Mustafic, Halilovic
Klupa : Adilovic, Hodzic, Sabanovic, Heric, Altiparmakovski, Crepulja, Huseijinovic

Klupa : Adilovic, Hodzic, Sabanovic, Heric, Altiparmakovski, Crepulja, Huseijinovic
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 18 mar 2018, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.