FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 18 mar 2018, 12:25

Zasto imam osjecaj da ce jedino juniore "suspendovati"? :)

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 18 mar 2018, 12:25

Biće gusto, biće 0:2
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 18 mar 2018, 12:44

**** majku ja sramote pa 14 bodova kasnimo za prvim :facepalm:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 mar 2018, 12:45

ajdohordas je napisao/la:**** majku ja sramote pa 14 bodova kasnimo za prvim :facepalm:
jbg neki Janjoši su to stizali, i to bez muda, al nevaljaju...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 mar 2018, 12:46

Evander je napisao/la:Zasto imam osjecaj da ce jedino juniore "suspendovati"? :)
Meščini da je Šabanović okrenuo svlačionicu protiv Husrefa, samo se na tom momku kola lome. :urnebes:
Bekić, Sarić i Velkoski su igrači koji ne bi smjeli počet utakmicu danas. Al igrat će, naravno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 mar 2018, 12:47

skoroalen je napisao/la:
Evander je napisao/la:Zasto imam osjecaj da ce jedino juniore "suspendovati"? :)
Meščini da je Šabanović okrenuo svlačionicu protiv Husrefa, samo se na tom momku kola lome. :urnebes:
Bekić, Sarić i Velkoski su igrači koji ne bi smjeli počet utakmicu danas. Al igrat će, naravno.
šta će danas izvesti koje igrače i kakve karafeke, zavisi da li ću gledat uopšte...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 18 mar 2018, 13:07

DenchiNL je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:**** majku ja sramote pa 14 bodova kasnimo za prvim :facepalm:
jbg neki Janjoši su to stizali, i to bez muda, al nevaljaju...
Nit sam bio za smjenu Janjoša nit za postavku Husrefa, jer tim potezom ništa nismo ni dobili. Ako cemo realno cime nas je to Husref zaduzio a da Janjos nije. Oobojica su ratnici i imaju lijepih trenutaka i rezultata. Cast i Husrefu, fakat ga volim i hvala mu, ali pojedinci ga dizu ovdje kao da je Bog. A ovaj proljetni dio ide samo na njegovu dušu.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 18 mar 2018, 13:10

Ratni Klub Sarajevo :shifty:
1946~

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 18 mar 2018, 13:12

ThrillerHz je napisao/la:Ratni Klub Sarajevo :shifty:
:lol: :lol:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 mar 2018, 13:12

Ovog Radnika smo uvijek uzimali na strani, pogotovo kad smo u banani kao sad. Koliko sam bio ubjeđen da gubimo protiv lištice prošlo kolo, toliko sam ubjeđen da danas dobijamo.

Nula na prema dva.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 18 mar 2018, 13:34

DenchiNL je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
šta će danas izvesti koje igrače i kakve karafeke, zavisi da li ću gledat uopšte...
I bez tih karafeka smo 3 godine u knock downu,jer uprava ima svoje karafeke zato cemo ove godine gledat na tv evropu krepali svi dabogda

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 mar 2018, 13:50

zagor1987 je napisao/la:I bez tih karafeka smo 3 godine u knock downu,jer uprava ima svoje karafeke zato cemo ove godine gledat na tv evropu krepali svi dabogda
Ma igrat ćemo evropu, koliko god volio da kone ne uzmu kup, mislim da neće imat problema sa Krupom odnosno Slobodom.
FK Sarajevo

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 18 mar 2018, 14:03

BordoSarajevo je napisao/la:Ma igrat ćemo evropu, koliko god volio da kone ne uzmu kup, mislim da neće imat problema sa Krupom odnosno Slobodom.
Ja mislim da su to dva veoma nezgodna protivnika i ništa se ne može reći sa sigurnošću u našoj ligi/kupu, toliko smo barem naučili.
Krupa je rasprodala velik broj igrača, ali ipak mislim da su i dalje pristojna ekipa. Ako ne bude nekih zakulisnih radnji bit će dostojan protivnik. Sa druge strane imamo Slobodu predvođenu ćelom koji je odličan u kup utakmicama o koji poznaje ekipu plavih. U prvenstvenom meču su bili dostojan protivnik te mislim da će imat dodatni motiv da konačno uzmu taj kup, obzirom na velike neuspjehe kroz hisoriju. Također imaju dobru ekipu.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 18 mar 2018, 14:04

Ako ima neko neki tajni stream. Za nas koji radimo nedeljom, bio bi mu zahvalan.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 mar 2018, 14:07

haris004 je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Ma igrat ćemo evropu, koliko god volio da kone ne uzmu kup, mislim da neće imat problema sa Krupom odnosno Slobodom.
Ja mislim da su to dva veoma nezgodna protivnika i ništa se ne može reći sa sigurnošću u našoj ligi/kupu, toliko smo barem naučili.
Krupa je rasprodala velik broj igrača, ali ipak mislim da su i dalje pristojna ekipa. Ako ne bude nekih zakulisnih radnji bit će dostojan protivnik. Sa druge strane imamo Slobodu predvođenu ćelom koji je odličan u kup utakmicama o koji poznaje ekipu plavih. U prvenstvenom meču su bili dostojan protivnik te mislim da će imat dodatni motiv da konačno uzmu taj kup, obzirom na velike neuspjehe kroz hisoriju. Također imaju dobru ekipu.
Slažem se s tobom, jesu nezgodne ekipe, da se igra jedna utakmica bilo bi neizvjesno, ali mišljenja sam da u dvije utakmice neće moći "iznenaditi", male su šanse. A kakvi su cigani i srećkovići, dobit će Zvijezdu prvo. Al ko ih yebe..

Nazirel se sastav, ko igra?
FK Sarajevo

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 mar 2018, 14:10

Pavlović
Šabanović Šofranac Mujakić Bekić
Sarić Stanojević Crepulja
Kuzmanović Altiparmakovski Halilović

Ja bi to danas ovako postavio..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 mar 2018, 14:12

Isti sastav, toliko o bojkotu.
Pavlovic, Hodzic, Sofranac, Mujakic, Stanojevic, Mustafic, Rahmanovic, Saric, Halilovic, Velkoski.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 18 mar 2018, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 mar 2018, 14:12

isti sastav kao i proslo kolo. :lol:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 18 mar 2018, 14:12

BordoSarajevo je napisao/la:
haris004 je napisao/la:
Slažem se s tobom, jesu nezgodne ekipe, da se igra jedna utakmica bilo bi neizvjesno, ali mišljenja sam da u dvije utakmice neće moći "iznenaditi", male su šanse. A kakvi su cigani i srećkovići, dobit će Zvijezdu prvo. Al ko ih yebe..
Ma ja nemam neko visoko mišljenje o njima i mislim da uopšte nisu galaktikosi kakvim se predstavljaju. Ruku na srce imaju najveće šanse za uzet kup, ali ni blizu da su apsolutni favoriti.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 18 mar 2018, 14:13

Pavlovic, Stanojevic, Kuzmanovic, Saric, Rahmanovic, Velkoski, Mujakic, Bekic, Sofranac, Mustafic, Halilovic

Klupa : Adilovic, Hodzic, Sabanovic, Heric, Altiparmakovski, Crepulja, Huseijinovic

:rol:
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 18 mar 2018, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: greenwood i 6 gostiju.