A to što ti govoriš slažem se, al pogledaj kakav sastav mi imamo a kakav Man UTD. Giggs, Scholes, Ferdindand, Evra, G.Neville, Van der Saar ( bar toliko ih znam ) su još ove sezone i gotovi su, ako ne i ove sezone, a kod nas ?! Jel' ti navijaš za Arsenal, odnosno simpatizuješ ga, zbog titula ili ?! Pa mislim da nisi, jer Arsenal nikad nije osvajao puno titula, al uvjek su privlačili gledaoce sa tom lijepom igrom, zato, pusti tu ba šuplju. Ako ti gledaš samo u trofeje prebaci se u Real, Barcu...
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Prvo, ovdje nema MI jer mi nismo dio Arsenala sve dok nemaš njegovu člansku ili ne ideš na utakmice, to nek ti je jasno. Ja samo samo simpatizer tog kluba i poslije Sarajeva njega najviše volim
A to što ti govoriš slažem se, al pogledaj kakav sastav mi imamo a kakav Man UTD. Giggs, Scholes, Ferdindand, Evra, G.Neville, Van der Saar ( bar toliko ih znam ) su još ove sezone i gotovi su, ako ne i ove sezone, a kod nas ?! Jel' ti navijaš za Arsenal, odnosno simpatizuješ ga, zbog titula ili ?! Pa mislim da nisi, jer Arsenal nikad nije osvajao puno titula, al uvjek su privlačili gledaoce sa tom lijepom igrom, zato, pusti tu ba šuplju. Ako ti gledaš samo u trofeje prebaci se u Real, Barcu...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- vajza_fcbm
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Prvo, ovdje nema MI jer mi nismo dio Arsenala sve dok nemaš njegovu člansku ili ne ideš na utakmice, to nek ti je jasno. Ja samo samo simpatizer tog kluba i poslije Sarajeva njega najviše volim![]()
slazem se ja sa tobom ali nemozes reci da arsenal nije osvajao titule .
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
@ GunnerS
Ovdje imaju MI, ti za sebe govori da si simpatizer, ja ću za sebe da sam navijač.
Što se tiče Wengera ja ne mogu vjerovat da je on imao pravo napraviti još jednu izmjenu sinoć na utakmici. Umjesto očajnog Clichya ili Wilsherea logičan bi potez bio da je u zadnjoj minuti uveo Djoroua, jer na taj način prolazi još 20-30 sekundi dragocjenog vremena, a Djorou je mnogo bolji u skoku od ove dvojice, a zna se da će Sunderland ubaciti visoku loptu u naših 16.
Ovo su sitnice koje odlučuju utakmice, a Wenger stalno okreće glavu od njih.
Ovdje imaju MI, ti za sebe govori da si simpatizer, ja ću za sebe da sam navijač.
Što se tiče Wengera ja ne mogu vjerovat da je on imao pravo napraviti još jednu izmjenu sinoć na utakmici. Umjesto očajnog Clichya ili Wilsherea logičan bi potez bio da je u zadnjoj minuti uveo Djoroua, jer na taj način prolazi još 20-30 sekundi dragocjenog vremena, a Djorou je mnogo bolji u skoku od ove dvojice, a zna se da će Sunderland ubaciti visoku loptu u naših 16.
- Arsenalisation
- Kontakt:
1. sto cu reci je da moj post nije u cilju da se svadjam sa tobom vec da objasnim neke stvari koje si ti o meni naveo bez ikakvih argumenata...GunnerS je napisao/la:Prvo, ovdje nema MI jer mi nismo dio Arsenala sve dok nemaš njegovu člansku ili ne ideš na utakmice, to nek ti je jasno. Ja samo samo simpatizer tog kluba i poslije Sarajeva njega najviše volim![]()
Drug,da ti objasnim ja ne simpatisem Arsenal ja navijam za njih nema veze sto nisam otisao ni na jednu tekmu ali cu otici aBd... cim napunim 18....Ja sam na njim bacio sigurno preko 2000 KM i vise na razne slike,dresove,trenerke,majice,mobitele(koje sam razbijao nakon glupih poraza W810I,NOKIA 6500C,NOKIA 6300,A ONE STARIJE 3310,3410 STO SU LETILE PREKO 50 M DA NE NABRAJAM)...ZNACI ja sam zaludjen Arsenalom roditelji su menekoliko puta bukvalno dok sam bio mladji ustukli na mrtvo ime....sa 6 godina sam Boga zbog njih opsovao i zbog toga sam dobio batine kao nikada u zivotu...
A ti sto imas klub za koji navijas i imas vjerovatno si i cla navijacke skupine HZ je dobro za tebe imas klub za kojim ludi 300000 stanovnika,Dok ja u Banovicima skim da navijam za kogada navijam za one nehljebare sto neznaju trcat' Hvala ali necu...A ovo vezano za Man Utd ...svi v govorite evo od kako nismo dobili nista(msm na titule) kako oni stare i svaka godina im je posljednja(po vama)...ali ljudi igraju igru a to je svake godine jedan se "penzionise" a dovede se jedan mladi igrac nema nagle smjene generacija..evo stare schooles,giggs,ferdinand itd...ali tu su NANI,VALENCIA,OBERTAN,EVANS,FOSTER..
.A ovo za titule ja mislim da tebe kao "simpatizera" upravo zato i nezanimaju previse ...I mislim da je upravo suplja ta koju t prosipas titule nisu bitne igra je bitna...Koga jebriga kako se osvoji titula eto mi smo one 2006 igrali atomski fudbal razvalili Barcu sa igracem manje i sta smo dobili od toga-Nista samo smjenu generacija koja se pokazala(barem do sada)kao kobna za osvajanje titula kako u domacem tako i na Evropskim frontovima...
P.S. Mene svaki primljen gol Arsenala dovodi do teske frustracije kao sto tebe mozda dovodi primljen gol Sarajeva...A o porazima da ne govorim...
Zadnja izmjena: Arsenalisation, dana/u 19 sep 2010, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Arsenalisation
- Kontakt:
Upravo tako...Neko sebe smatra simpatizerom neko navijacem...Bosco je napisao/la:@ GunnerS
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
gunners, jarane pa znas ako si uclanjen u ars-bih.com da si prakticki uclanjen i u arsenal jer je ovo drusto priznato od arsenala... sve je do shvatanja covjeka...
A dobro,svi smo mi navijaci razocarani sinošnjim remijem,ali meni nikako nešto ne ide u glavu.
ZAŠTO JE PENAL MORAO DA ŠUTA BAŠ ROSICKI?ZAŠTO?OD TOLIKO IGRACA BAŠ ON DA JE ŠUTA?
Ako mu je to Venger naredio,i to mi nije jasno nikako.Venger je prije svega i odlican trener psiholog.Budala je mogla vidjeti da rosickom nedostaje samopouzdanja.Jednostavno povrede su ucinile svoje.Da sam ja birao ko će pucati penal moj izbor bi pao na denilsona definitivno.
ZAŠTO JE PENAL MORAO DA ŠUTA BAŠ ROSICKI?ZAŠTO?OD TOLIKO IGRACA BAŠ ON DA JE ŠUTA?
Ako mu je to Venger naredio,i to mi nije jasno nikako.Venger je prije svega i odlican trener psiholog.Budala je mogla vidjeti da rosickom nedostaje samopouzdanja.Jednostavno povrede su ucinile svoje.Da sam ja birao ko će pucati penal moj izbor bi pao na denilsona definitivno.
Hehe, ne shvatate, nisam ja rekao da vi niste simptizeri ili da ne volite klub... Al dobro, svak ima drugačije mišljenje i ja nikad nisam htio mjenjat to.
Rosicky, hmm...neznam, moguće da dobije to samopouzdanje...
Rosicky, hmm...neznam, moguće da dobije to samopouzdanje...
Al baš ono kad pogledaš kako je ošutao penal iz aviona se vidi da je ono posljedica nedostatka samopouzdanja.
- Arsenalisation
- Kontakt:
od igraca na terenu jucer koji su bili najbolji izvodjaci su bili Denilson i Nasri...Svi znamo koliki je ROSA "krkan"...ensadek je napisao/la:A dobro,svi smo mi navijaci razocarani sinošnjim remijem,ali meni nikako nešto ne ide u glavu.
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Arsenalisation
- Kontakt:
Evo javljaju da na zimu Wenger pod pritiskom navijaca nesto zeli i potrositi od 70 mil. funti koliko mu je za jacanje ekipe dala uprava,,,

O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Mah, evo sada sam se nasmijao, Chamack, Squillauci i Kosniecky za 14 miliona
hehehehe.... Tako će bit i u januaru...
Chamakh, Squillaci i KoscielnyGunnerS je napisao/la:Mah, evo sada sam se nasmijao, Chamack, Squillauci i Kosniecky za 14 milionahehehehe.... Tako će bit i u januaru...
- Megamon
- Kontakt:
Gdje si to popioGunnerS je napisao/la:Mah, evo sada sam se nasmijao, Chamack, Squillauci i Kosniecky za 14 milionahehehehe.... Tako će bit i u januaru...
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Arsenalisation
- Kontakt:
Tako ss.ba prenosi...Megamon je napisao/la:Gdje si to popioGunnerS je napisao/la:Mah, evo sada sam se nasmijao, Chamack, Squillauci i Kosniecky za 14 milionahehehehe.... Tako će bit i u januaru...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
12 miliona eura za Kosa i 4 za Squida ja mislim ali odo provjerit. Jeebe lud zbinjenog ovdje.
Koscielny je plaćen 8.5 miliona funti sad ne znam koliko je to u eurima, a Squid je plaćen između 5 i 6.5 miliona eura, sve zavisi od izvora.Međutim, pozavajući Wengera, teško je za očekivati neke velike transfere. Ovog ljeta je u Arsenal doveo samo Laurenta Koscielny, Sebastiena Squillacija i Marouane Chamakha, koji su zajedno koštali oko 14 miliona eura.
Chamach-free agentBosco je napisao/la:12 miliona eura za Kosa i 4 za Squida ja mislim ali odo provjerit. Jeebe lud zbinjenog ovdje.
Koscielny je plaćen 8.5 miliona funti sad ne znam koliko je to u eurima, a Squid je plaćen između 5 i 6.5 miliona eura, sve zavisi od izvora.Međutim, pozavajući Wengera, teško je za očekivati neke velike transfere. Ovog ljeta je u Arsenal doveo samo Laurenta Koscielny, Sebastiena Squillacija i Marouane Chamakha, koji su zajedno koštali oko 14 miliona eura.
Squillaci-6,5 milijona euri
Koscielny-12,5 milijona euri
Welingotn Silva-4 milijona euri
ukupno:23 milijona euri,evo vam ga na
otisli:
dudu-7,2 milijona euri
Sipmspon-1,5 milijona euri
ostali su free agent
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Silve mislim da je došao prošli januar
Mah, tu će Wenger skorz rotirat ekipu, po njegovom starom običaju...
Mah, tu će Wenger skorz rotirat ekipu, po njegovom starom običaju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.