GunnerS je napisao/la:Prvo, ovdje nema MI jer mi nismo dio Arsenala sve dok nemaš njegovu člansku ili ne ideš na utakmice, to nek ti je jasno. Ja samo samo simpatizer tog kluba i poslije Sarajeva njega najviše volim
A to što ti govoriš slažem se, al pogledaj kakav sastav mi imamo a kakav Man UTD. Giggs, Scholes, Ferdindand, Evra, G.Neville, Van der Saar ( bar toliko ih znam ) su još ove sezone i gotovi su, ako ne i ove sezone, a kod nas ?! Jel' ti navijaš za Arsenal, odnosno simpatizuješ ga, zbog titula ili ?! Pa mislim da nisi, jer Arsenal nikad nije osvajao puno titula, al uvjek su privlačili gledaoce sa tom lijepom igrom, zato, pusti tu ba šuplju. Ako ti gledaš samo u trofeje prebaci se u Real, Barcu...
1. sto cu reci je da moj post nije u cilju da se svadjam sa tobom vec da objasnim neke stvari koje si ti o meni naveo bez ikakvih argumenata...
Drug,da ti objasnim ja ne simpatisem Arsenal ja navijam za njih nema veze sto nisam otisao ni na jednu tekmu ali cu otici aBd... cim napunim 18....Ja sam na njim bacio sigurno preko 2000 KM i vise na razne slike,dresove,trenerke,majice,mobitele(koje sam razbijao nakon glupih poraza W810I,NOKIA 6500C,NOKIA 6300,A ONE STARIJE 3310,3410 STO SU LETILE PREKO 50 M DA NE NABRAJAM)...ZNACI ja sam zaludjen Arsenalom roditelji su menekoliko puta bukvalno dok sam bio mladji ustukli na mrtvo ime....sa 6 godina sam Boga zbog njih opsovao i zbog toga sam dobio batine kao nikada u zivotu...
A ti sto imas klub za koji navijas i imas vjerovatno si i cla navijacke skupine HZ je dobro za tebe imas klub za kojim ludi 300000 stanovnika,Dok ja u Banovicima skim da navijam za kogada navijam za one nehljebare sto neznaju trcat' Hvala ali necu...A ovo vezano za Man Utd ...svi v govorite evo od kako nismo dobili nista(msm na titule) kako oni stare i svaka godina im je posljednja(po vama)...ali ljudi igraju igru a to je svake godine jedan se "penzionise" a dovede se jedan mladi igrac nema nagle smjene generacija..evo stare schooles,giggs,ferdinand itd...ali tu su NANI,VALENCIA,OBERTAN,EVANS,FOSTER..
.A ovo za titule ja mislim da tebe kao "simpatizera" upravo zato i nezanimaju previse ...I mislim da je upravo suplja ta koju t prosipas titule nisu bitne igra je bitna...Koga jebriga kako se osvoji titula eto mi smo one 2006 igrali atomski fudbal razvalili Barcu sa igracem manje i sta smo dobili od toga-Nista samo smjenu generacija koja se pokazala(barem do sada)kao kobna za osvajanje titula kako u domacem tako i na Evropskim frontovima...
P.S. Mene svaki primljen gol Arsenala dovodi do teske frustracije kao sto tebe mozda dovodi primljen gol Sarajeva...A o porazima da ne govorim...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥