FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nesto kontam,iducu tekmu bi morali sansu od prve dobiti Lelic,Heric i Husejinovic,a Krste i Saric klupa ili tribina kakogod.
Mada unaprijed znam da od toga nema nista,ali eto bar da mastam.
Dajte tabelu prijateljskih utakmica. Tu smo prvi?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nek nasi igraci dodaju sve igrace premijer lige u prijatelje na fejsu i instagramu i nek se sprijatelje s njima. Pa kad igraju nek im husref kaze da je to prijateljska utakmica, mislim da bi nas to izvuklo iz krize.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
belosevic28
- Kontakt:
Bjezimo Slaviji 5 , a Mosevcu 7 bodEva.High je napisao/la:Dajte tabelu prijateljskih utakmica. Tu smo prvi?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Šampioni Revijalne lige!belosevic28 je napisao/la:Bjezimo Slaviji 5 , a Mosevcu 7 bodEva.High je napisao/la:Dajte tabelu prijateljskih utakmica. Tu smo prvi?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
I ovog Sarica neko yebeno gura,gledam i veceras najavljen u prvoj postavi repke. Cimi takode u prvoj,Dulja na klupi.
Gura ga njegov kvalitet!zagorski je napisao/la:I ovog Sarica neko yebeno gura,gledam i veceras najavljen u prvoj postavi repke. Cimi takode u prvoj,Dulja na klupi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- robertkosar
- Kontakt:
Mali!! bajke su na drugom spratuzagorski je napisao/la:Nesto kontam,iducu tekmu bi morali sansu od prve dobiti Lelic,Heric i Husejinovic,a Krste i Saric klupa ili tribina kakogod.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ova sezona je jos jedna za zaborav pa smo komotno i mogli tako, svakako gore ne moze jer se samo blamiramo. Doduse ima jos nade za to trece mjestu i europu ali ja bi probao tako makar poluvrijeme, bukvalno gore ne moze jer konstantno gubimo.robertkosar je napisao/la:Mali!! bajke su na drugom spratuzagorski je napisao/la:Nesto kontam,iducu tekmu bi morali sansu od prve dobiti Lelic,Heric i Husejinovic,a Krste i Saric klupa ili tribina kakogod.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Al' basjoker90 je napisao/la:Gura ga njegov kvalitet!zagorski je napisao/la:I ovog Sarica neko yebeno gura,gledam i veceras najavljen u prvoj postavi repke. Cimi takode u prvoj,Dulja na klupi.
Napokon jedan normalan termin utakmice
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kome više vjeruješ, Husrefu i Prosinečkom ili svojim očimaThrillerHz je napisao/la:Dal je ovaj Saric fakat majstor ili samo ima dobra ledja?![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
---- Kodro -- Dzeko -- Visca ----
----- Cimirot - Pjanic - Saric ------
- Kolasinac - Sunjic - Bicakcic - Vranjes -
------------------ Sehic ----------------------

----- Cimirot - Pjanic - Saric ------
- Kolasinac - Sunjic - Bicakcic - Vranjes -
------------------ Sehic ----------------------
- sarajevo46
- Kontakt:
Kad hoće majstor, kad neće loš k'o i svi.ThrillerHz je napisao/la:Dal je ovaj Saric fakat majstor ili samo ima dobra ledja?![]()
- sarajevo46
- Kontakt:
Treba mu dozvola necija?Derdiyok je napisao/la:Eo Krste hoće da ide na audiciju 20.4. u BKC.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Koliko je Saric dobar govori da je nakon poluvremena ostao na klupi. Sigurno jer je prekucao.
Iskreno, kod nas prosjek a u reprezentaciji nula. Krece se ko muha bez glave, niko mu neda loptu, kad primi loptu onda ide prvom do sebe. Jedino dobro je sto je isao par puta naprijed, otvarao se ali na kraju corak. 
Jasno je da je ovo samo dok se ne proda negdje, sto nije lose da i mi vidimo koju kintu (ali necemo)
Kao sto bi npr. plavi vidjeli od transfera Zakarica ili sto ce lazni od Pirica.
Jasno je da je ovo samo dok se ne proda negdje, sto nije lose da i mi vidimo koju kintu (ali necemo)
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- AlfredNobel
- Kontakt:
I mali Kodro je ostao na klupi, pa je i on propalitet? Just asking..muhamedhulk je napisao/la:Koliko je Saric dobar govori da je nakon poluvremena ostao na klupi. Sigurno jer je prekucao.Iskreno, kod nas prosjek a u reprezentaciji nula. Krece se ko muha bez glave, niko mu neda loptu, kad primi loptu onda ide prvom do sebe. Jedino dobro je sto je isao par puta naprijed, otvarao se ali na kraju corak.
Jasno je da je ovo samo dok se ne proda negdje, sto nije lose da i mi vidimo koju kintu (ali necemo)Kao sto bi npr. plavi vidjeli od transfera Zakarica ili sto ce lazni od Pirica.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Da je Kros u reprezentaciji, i da ga Joakim Lev poziva, u klubu je mrtva nula i ne treba da igra. Posebno zato što nećemo nikakve fajde od njega vidjet. Da on pravi neku razliku na terenu pa hajd, i nekako. Ustvari, pravi razliku, više griješimo kad igra.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.