Mene najvise raduje to sto je pruzio sansu velkoskom i konacno se sjetio da stanojevica gurne na stopera. Bravo husrefe, nas paravojnicejoker90 je napisao/la:Čestitke momcima, upravi i Husrefu na ovom danas!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
bihuzur je napisao/la:Mene najvise raduje to sto je pruzio sansu velkoskom i konacno se sjetio da stanojevica gurne na stopera. Bravo husrefe, nas paravojnicejoker90 je napisao/la:Čestitke momcima, upravi i Husrefu na ovom danas!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Ova prijateljska je bila bez potrebe,bezveze umarati momke stvarno pred predstojece veoma vazne duele je glupost.
Def mi je drago sto je odmorio neke od glavnih poluga nase ekipe i igrace koji zasluzuju postovanje i odmor.Eto zbog njih mi je bas drago.
Def mi je drago sto je odmorio neke od glavnih poluga nase ekipe i igrace koji zasluzuju postovanje i odmor.Eto zbog njih mi je bas drago.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Imas klub sa druge strane Mljacke, kod njih je zadovoljavajuce situacija... Pa im se prikljuci...kengur je napisao/la:
Sad ces ti Harise da nahebes od Zip-a. Ne diraj mu bolan famEliju.![]()
![]()
Zipe, sali se Haris. Nikad bolja situacija
Nesto kontam,iducu tekmu bi morali sansu od prve dobiti Lelic,Heric i Husejinovic,a Krste i Saric klupa ili tribina kakogod.
Mada unaprijed znam da od toga nema nista,ali eto bar da mastam.
Dajte tabelu prijateljskih utakmica. Tu smo prvi?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nek nasi igraci dodaju sve igrace premijer lige u prijatelje na fejsu i instagramu i nek se sprijatelje s njima. Pa kad igraju nek im husref kaze da je to prijateljska utakmica, mislim da bi nas to izvuklo iz krize.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
belosevic28
- Kontakt:
Bjezimo Slaviji 5 , a Mosevcu 7 bodEva.High je napisao/la:Dajte tabelu prijateljskih utakmica. Tu smo prvi?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Šampioni Revijalne lige!belosevic28 je napisao/la:Bjezimo Slaviji 5 , a Mosevcu 7 bodEva.High je napisao/la:Dajte tabelu prijateljskih utakmica. Tu smo prvi?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
I ovog Sarica neko yebeno gura,gledam i veceras najavljen u prvoj postavi repke. Cimi takode u prvoj,Dulja na klupi.
Gura ga njegov kvalitet!zagorski je napisao/la:I ovog Sarica neko yebeno gura,gledam i veceras najavljen u prvoj postavi repke. Cimi takode u prvoj,Dulja na klupi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- robertkosar
- Kontakt:
Mali!! bajke su na drugom spratuzagorski je napisao/la:Nesto kontam,iducu tekmu bi morali sansu od prve dobiti Lelic,Heric i Husejinovic,a Krste i Saric klupa ili tribina kakogod.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ova sezona je jos jedna za zaborav pa smo komotno i mogli tako, svakako gore ne moze jer se samo blamiramo. Doduse ima jos nade za to trece mjestu i europu ali ja bi probao tako makar poluvrijeme, bukvalno gore ne moze jer konstantno gubimo.robertkosar je napisao/la:Mali!! bajke su na drugom spratuzagorski je napisao/la:Nesto kontam,iducu tekmu bi morali sansu od prve dobiti Lelic,Heric i Husejinovic,a Krste i Saric klupa ili tribina kakogod.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Al' basjoker90 je napisao/la:Gura ga njegov kvalitet!zagorski je napisao/la:I ovog Sarica neko yebeno gura,gledam i veceras najavljen u prvoj postavi repke. Cimi takode u prvoj,Dulja na klupi.
Napokon jedan normalan termin utakmice
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kome više vjeruješ, Husrefu i Prosinečkom ili svojim očimaThrillerHz je napisao/la:Dal je ovaj Saric fakat majstor ili samo ima dobra ledja?![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
---- Kodro -- Dzeko -- Visca ----
----- Cimirot - Pjanic - Saric ------
- Kolasinac - Sunjic - Bicakcic - Vranjes -
------------------ Sehic ----------------------

----- Cimirot - Pjanic - Saric ------
- Kolasinac - Sunjic - Bicakcic - Vranjes -
------------------ Sehic ----------------------
- sarajevo46
- Kontakt:
Kad hoće majstor, kad neće loš k'o i svi.ThrillerHz je napisao/la:Dal je ovaj Saric fakat majstor ili samo ima dobra ledja?![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, Google [Bot], Laganini1986, Venom, Zeljoo1921 i 46 gostiju.