Rio Ave- Estroil 2 4.5
Panata 82.5 over
F.Causeur 8.5 over
N.Milutinov 8.5 over
To je moj tiket
Sviđa mi se još i Spanulis 12.5 over, jer nema u Oliju Printezisa i Papanikolau, al eto Nikola u finoj formi pa valjda i večeras nastavi
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Danas nisam ništa igrao. Biće tiketa narednih dana. Nadam se da će mi se neko priključiti.Faraon iz Visokog je napisao/la:@Willy gdje je danas sta? jucer sam prepisao Lyon,Valenciu i Ivanovica
Ja vecinom zaboravim postaviti ovdje,a stalno provjeravam. X puta sam prepisao od tebe ovu evropsku kosarku i tenis i prosao,ako ti sta kad zatreba samo javiWilly je napisao/la:Danas nisam ništa igrao. Biće tiketa narednih dana. Nadam se da će mi se neko priključiti.Faraon iz Visokog je napisao/la:@Willy gdje je danas sta? jucer sam prepisao Lyon,Valenciu i Ivanovica
GBelmin je napisao/la:

prije dva dana sam poceo ovako igrati,svaki dan po dva para igram kvote variraju od 2-3 i evo treci dan zaredom sam prosao oko 100 KM profita vec imam,ovako kad se igra moze se biti u plusu umjesto sto lupamo svaki dan po 7 8 parova na listicu i pad je garantovankladionicar03 je napisao/la:Za danas ova dva para su mi jako izgledni
Barcelona 1 1.25
Liverpool-City 2.5 vise 1.60
Kvota 2 okruglo
A jos lakse u minusu.kladionicar03 je napisao/la: prije dva dana sam poceo ovako igrati,svaki dan po dva para igram kvote variraju od 2-3 i evo treci dan zaredom sam prosao oko 100 KM profita vec imam,ovako kad se igra moze se biti u plusu umjesto sto lupamo svaki dan po 7 8 parova na listicu i pad je garantovan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.