Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- diplomatija
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sto li nema gosk-mladost u ponudi?
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
@Willy gdje je danas sta? jucer sam prepisao Lyon,Valenciu i Ivanovica 

Rođen s tobom da budem
Danas nisam ništa igrao. Biće tiketa narednih dana. Nadam se da će mi se neko priključiti.Faraon iz Visokog je napisao/la:@Willy gdje je danas sta? jucer sam prepisao Lyon,Valenciu i Ivanovica
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ja vecinom zaboravim postaviti ovdje,a stalno provjeravam. X puta sam prepisao od tebe ovu evropsku kosarku i tenis i prosao,ako ti sta kad zatreba samo javiWilly je napisao/la:Danas nisam ništa igrao. Biće tiketa narednih dana. Nadam se da će mi se neko priključiti.Faraon iz Visokog je napisao/la:@Willy gdje je danas sta? jucer sam prepisao Lyon,Valenciu i Ivanovica

Evo od mene neki singlovi za pokusati
Cardiff 2 2,8
Betis 2 3.5
Quiroz-Krueger 1 2.1
LA Angels-Cleveland Indians under 8.5 1.9

Rođen s tobom da budem
GBelmin je napisao/la:

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Juve - Real X @3.30
Sevilla - Bayern X/2 @4.80
Sevilla - Bayern X/2 @4.80
Nurkić J. - 13.5+
Covington R. - 15.5+
Murray J. - 15.5+
Millsap P. - 15.5+
Russell D A. - 15.5+
Bh play
Covington R. - 15.5+
Murray J. - 15.5+
Millsap P. - 15.5+
Russell D A. - 15.5+
Bh play
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Evo jedan, da znate da sam ziv...

Pdf nam je totalno propao, ne vjerujem da ce se uspjeti oziviti, al sta, do nas je. Mrsko svima odvojiti 3 min i postaviti sta odigra.

Pdf nam je totalno propao, ne vjerujem da ce se uspjeti oziviti, al sta, do nas je. Mrsko svima odvojiti 3 min i postaviti sta odigra.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
- kladionicar03
Za danas ova dva para su mi jako izgledni
Barcelona 1 1.25
Liverpool-City 2.5 vise 1.60
Kvota 2 okruglo
Barcelona 1 1.25
Kvota 2 okruglo
- kladionicar03
prije dva dana sam poceo ovako igrati,svaki dan po dva para igram kvote variraju od 2-3 i evo treci dan zaredom sam prosao oko 100 KM profita vec imam,ovako kad se igra moze se biti u plusu umjesto sto lupamo svaki dan po 7 8 parova na listicu i pad je garantovankladionicar03 je napisao/la:Za danas ova dva para su mi jako izgledni
Barcelona 1 1.25
Kvota 2 okruglo

A jos lakse u minusu.kladionicar03 je napisao/la: prije dva dana sam poceo ovako igrati,svaki dan po dva para igram kvote variraju od 2-3 i evo treci dan zaredom sam prosao oko 100 KM profita vec imam,ovako kad se igra moze se biti u plusu umjesto sto lupamo svaki dan po 7 8 parova na listicu i pad je garantovan

- BenjooJutub
- Kontakt:
Ovom prilikom vas sve pozivam da se pridružite ovom forumu -> svijetkladjenja.com/forumstulic89 je napisao/la:Evo jedan, da znate da sam ziv...![]()
Forum je aktivan već 10 godina i veoma je uspješan sa odličnim kladioničarima.
Nije promocija nikakva, nit bilo šta, nego jednostavno forum je aktivan, svaki dan se otvara tema za određeni dan, tipovi se unaprijed postavljaju, traže se odstupanja u kvotama i slicno. Tamo su ljudi koji ulazu od 100e pa dalje. Tikete možete vidjeti u "Dobitnim tiketima"

Žalosno je što nam je ovdje propalp sve, ali čovjek ide tamo gdje je bolje i gdje je više analoza, tipova i prijedloga. Pridruzite se tamo i postavite kad koji tip.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.