FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neprilagodjen
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neprilagodjen » 20 sep 2010, 22:39

Je li standardan u Panioniosu?

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 sep 2010, 23:17

Coca je dobar i zaslužuje poziv i šansu. Al' kad je Štila teško dobije, i Coca će. :roll:
Mislim da tu raspravu treba prebaciti na neku od tema o reprezentaciji ili reprezentativcima, jer će se početi javljati raznorazni mrzitelji i trollovat nam temu.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 sep 2010, 23:20

Neprilagodjen je napisao/la:Je li standardan u Panioniosu?
jeste,iako je prosle godine otiso na polusezoni poslije 3 kola u grckoj izborio se za status prvotimca mislim da je dao i par golova,dobar igrac...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 20 sep 2010, 23:34

Gledao sam kad je dao onaj gol glavom na svom debiju tamo,ali nisam znao da li se nakon toga ustalio.....

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 20 sep 2010, 23:35

standardan u Panionisu, zadnju pauzirao zbog crvenog kartona. Svakako da ima mjesta u repki, pogotovo sto smo na njegovoj poziciji tanki.Inace u Panionisu igra zadnjeg veznog a prirodna pozicija mu je stoper tako da moze igrati umjesto Nadarevica ili kao drugi z.vezni sa Rahimicem

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 21 sep 2010, 00:07

Nazalost losu atmosferu u ekipi izmislili su novinari-dusmani i navijacki lajici, koji nesvjesno ali doprinose toj nervozi, kako sa trebina tako i na ovakvim portalima. Zar je problem Šehic? . Po meni nije, ako i ode mi imamo dobrog golmana Karica a mislim da je i Guso medju 5 najboljih golmana ovakve PL. Fama se stvorila oko Kerle, frajer je nebitan, ovdje citam hvalospjeve o covjeku koji je jedinu pristojnu utakmicu odigrao protiv jadne Drine, koji nije jace utakmice odigrao za ocjenu vecu od 6. Al zato svaka stranica, pljuvanje po Lazi, momku cijem karakteru Kerlice nisu ni do koljena, koji je prosle sezone prelomio prvenstvo utakmicama u Sirokom i protiv Borca.Fulio zicer?. Pa sta, fulio ga je i Ronaldo protiv Ajaxa:D .Rezultati? Sve ide po planu( ocekivao sam i ja koji bod sa strane i moglo je al eto), kuci 100% gostovanje 25%. PL su osvajale ekipe koje su kuci pobjedjivale tj 45 bodova domacih i 15ak sa strane, uglavnom je 60 bodova uvjek bilo dovoljno za 1-2 mjesta. Izuzetak smo bili mi prosle godine jer smo vec u jesenjem djelu prosuli 7 bodova kuci pa smo to morali na gostovanju nadoknaditi. Uglavnom, nasi konkurenti vec su napravili kikseve na svom terenu, tako da smo tu vec u prednosti a proljetni raspored daje nadu da ce Željo i ovo prvenstvo zavrsiti prvi

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 21 sep 2010, 00:10

djale je napisao/la:Nazalost losu atmosferu u ekipi izmislili su novinari-dusmani i navijacki lajici, koji nesvjesno ali doprinose toj nervozi, kako sa trebina tako i na ovakvim portalima. Zar je problem Šehic? . Po meni nije, ako i ode mi imamo dobrog golmana Karica a mislim da je i Guso medju 5 najboljih golmana ovakve PL. Fama se stvorila oko Kerle, frarer je nebitan, ovdje citam hvalospjeve o covjeku koji je jedinu pristojnu utakmicu odigrao protiv jadne Drine, koji nije jace utakmice odigrao za ocjenu vecu od 6. Al zato svaka stranica, pljuvanje po Lazi, momku cijem karakteru Kerlice nisu ni do koljena, koji je prosle sezone prelomio prvenstvo utakmicama u Sirokom i protiv Borca.Fulio zicer?. Pa sta, fulio ga je i Ronaldo protiv Ajaxa:D .Rezultati? Sve ide po planu( ocekivao sam i ja koji bod sa strane i moglo je al eto), kuci 100% gostovanje 25%. PL su osvajale ekipe koje su kuci pobjedjivale tj 45 bodova domacih i 15ak sa strane, uglavnom je 60 bodova uvjek bilo dovoljno za 1-2 mjesta. Izuzetak smo bili mi prosle godine jer smo vec u jesenjem djelu prosuli 7 bodova kuci pa smo to morali na gostovanju nadoknaditi. Uglavnom, nasi konkurenti vec su napravili kikseve na svom terenu, tako da smo tu vec u prednosti a proljetni raspored daje nadu da ce Željo i ovo prvenstvo zavrsiti prvi
Nemoj zezat, ne otimamo se mi dzaba oko Kerle i Sehica. Ruku na srce oni su uz malog Viscu i jos neke mlade snage Zelje, zlatna koka sto se tice para. Ako ih ne zaradimo na Sehicu, Kerli.... i nekada na Visci na kome cemo. Kerla je po meni supak, ali je i po meni realno najjaci i najspremniji stoper u ovoj ligi, a samo ga taj njegov dug jezik i tvrdoglavost ne svrstava u startnih 11. Sa osimom neme zezancije, a to su na svojoj kozi osjetili i mnogo bolji i poznatiji fudbaleri. Sada kako ce to na kraju izaci, a svi se nadamo na dobro vidjet cemo. Pozdrav

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 21 sep 2010, 00:29

Naravno da bi Željo trebao da zaradi na obadvojici i da imaju malo obraza i pameti( ne mogu ovo sve tvrditi za Šehu), ucinili bi sve da tako i bude. Mladi se , karijera je pred njima, sjednu sa Amarom i kazu: "Sefe, evo jos godina pod tim i tim uslovima( Kerla umislio 30 000 eura da trazi), prvi ozbiljan klub ti nas pustas uz vec ranije dogovoreno obestecenje".Vec sam pisao, pare u Želji niko nikad nije zaradio, tako da ono sto Željo svakom igracu nudi je taj dres koji ce mu pomoci da lakse i brze nadje angazman u Evropi pa je valjda i red da i taj klub zaradi na konto tog dresa sto su ga nosili. Dali bi Cocalic otisao u solidan klub da je prije nosio dres nekog drugog kluba? Čisto sumnjam.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 sep 2010, 00:38

[youtube][/youtube]
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

kole78
Kontakt:

Post Postao/la kole78 » 21 sep 2010, 08:02

Pirke_TM87 je napisao/la:
djale je napisao/la:Nemoj zezat, ne otimamo se mi dzaba oko Kerle i Sehica. Ruku na srce oni su uz malog Viscu i jos neke mlade snage Zelje, zlatna koka sto se tice para. Ako ih ne zaradimo na Sehicu, Kerli.... i nekada na Visci na kome cemo. Kerla je po meni supak, ali je i po meni realno najjaci i najspremniji stoper u ovoj ligi, a samo ga taj njegov dug jezik i tvrdoglavost ne svrstava u startnih 11. Sa osimom neme zezancije, a to su na svojoj kozi osjetili i mnogo bolji i poznatiji fudbaleri. Sada kako ce to na kraju izaci, a svi se nadamo na dobro vidjet cemo. Pozdrav

HAHAHAHA, e nisko ste pali ako mislite da cete zaraditi nešto na Šehiću. Ljudi budite realni taj mali je paničar i kikser samo takav, on brani ono nemoguće a ono što treba da odbrani on primi, zato ne serite. Na njega zagalami deset ljudi i on je cijelu utakmicu nikakav. On nema muda da bi bio pravi golman pa svidilo se to vama ili ne. Nego dao bog da se taj nazovi golman zadrži što je duže među vašim stativama jer on je prednost za svakoga ko sa vama igra.

Long live the Sarajevo

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 21 sep 2010, 08:51

Kole78;Jeli tebe ko šta pitao?Hajde fino na forum Sarajeva,pa tamo traži mane ili dobro,ako ga uopšte i ima.Gledajte posla u svojoj avliji!Vozdra

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 21 sep 2010, 09:59

Sutra će se u hotelu ''Evropa'' u Sarajevu održati izvlačenje parova 1/8 finala KUP-a naše zemlje, s početkom od 12.00. Titulu najboljeg u ovom takmičenju brani banjalučki Borac koji je u sjajnom finalu bio bolji od Željezničara.

daj nam pitare da se igramo , da se igramo , da se igramo

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 21 sep 2010, 10:02

samir_tm87 je napisao/la:Sutra će se u hotelu ''Evropa'' u Sarajevu održati izvlačenje parova 1/8 finala KUP-a naše zemlje, s početkom od 12.00. Titulu najboljeg u ovom takmičenju brani banjalučki Borac koji je u sjajnom finalu bio bolji od Željezničara.

daj nam pitare da se igramo , da se igramo , da se igramo
zar nije danas ?
1921-2011

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 21 sep 2010, 10:05

yes indeed

da da da danas jeeee
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 21 sep 2010, 10:07

ma yeste danas , samo copy sa stranice :D

EDIT: milja postova :D

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 21 sep 2010, 10:30

bh_navijac je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:nebih želio da sa ja jedini ,a nisam jedini, da ispadnem crna ovcca, al' meni se dresovi ne svidjaju kako boja tako i generalno dizajn.
Baja_Zvjerka je napisao/la:http://www.sa-c.info/readNews/4114-poce ... avici.html

Evo malo i dobrih vijesti.. 8-) 8-)
FORZA ZELJO
vala da ti iksreno kažem ne zanima me ... 8-)
kome prave mafijasi sportsku dvoranu ???? ugasili su nam i muski i zenski rukometni klub !!!!!!! malo pred izbore sebi prave !!!!!!! ljudi ne vjerujte im nista ovo je malo pred izbore !!! ŽELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!
Ma nije se ugasio muški rukometni. Evo vidi:
http://sportsport.ba/rukometp-43490.htm

Igrom slučaja znam da ovaj lik ima fakat jaku firmu (projektovanje hidrocentrala folovi) i da mu kao što on kaže lova nije problem. Mene zanima što se neko iz naše uprave nije prob'o s njim povezati pa prob'o neku saradnju napraviti. Frajer je fakat im'o veliku lovu (vilenjak na Vracama), ako je nije u međuvremenu zijanio. E jedino ako frajera samo rukomet zanima.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 21 sep 2010, 11:51

De ba Seyo, ubrzaj to izvlačenje i postavi nam parove Kupa. ;)
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 21 sep 2010, 12:15

dobili ste borca

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 21 sep 2010, 12:15

vs borac

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 21 sep 2010, 12:17

e super,protivnik po mjeri.

Il si Bos il Hadžija.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []