FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

1921 !
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 1921 ! » 20 sep 2010, 17:08

Dove87 je napisao/la:realnost je da posjeta opada kad se gube tekme. Realnost je i da se posjeta moze povecat sa adekvatnim marketingom po novinama i tvu. Ja licno mislim da bi Zeljo trebao imat vise marketinga jer te pare sto potrose ce vratit brojem gledalaca sigurno... Ako napravis, svi na grbavicu ovo ono, doci ce raje tj gledalaca.

Ali gledam, bas smo nesposobni kao klub.. Marketing totalno opao.

I jos se cude sto im je opala posjecenost. Cuj sama cinjenica da smo sampioni treba biti dovoljno da dodju. Jest navijacima koji navijaju al gledaocima bas i ne. Sta oni znaju kad zeljo igra i skim. Onaj taxista ili momak sto radi negdje sto voli otici na tekmu sa sinom ili otici pogledat zelju, nema pojma kad je i skim se igra.

Njih treba novinama ili reklamama na tv-u ili Zeljo TV ili nesto dici da bi dolazili.
Slažem se za svaku riječ koju si napisao.Treba kao prošle godine Željo TV , pa malo neke nagradne igre , neke navlakuše , da raja dođe.Ali oni ništa ne rade po tom pitanju.Valjda će se to malo popraviti. :roll:
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 20 sep 2010, 17:16

Zeljo TV je bila kampanja za godisnje, a 80% godisnjih uzimaju isti ljudi koji bi to uzeli i bez zeljo TV-a i oni i danas dolaze na tekme, a za derbi navijace i manekene jedino sto ih moze privuci je par pobjeda u gostima i atraktivniji protivnik (ove sezone nije bilo jos ni jedno ni drugo).

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 sep 2010, 18:49

Ovaj **** treba ukinuti. Kad se sjetim kako sam u početku bio pun entuzijazma glede tog sportskog lista (slušao od starijih o nekadašnjem,prijeratnom Tempu), i kontao da će izrasti u nešto dobro i veliko. A ono izraste u personalno glasilo boca juniorčića. Konakoviću jado jadni.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 20 sep 2010, 18:56

TOJEMOJTIM je napisao/la:opet ja, po starom...o kome? - o upravi.
sebi sam već dosadio, ali ovo što se događa (ako neko ima tačan info o tome nake kaže) oko Kerle i Šehića je do para. Teško je priznati, ali je tako, da taj Kerla je jako dobar igrač (i u bližoj perspektivi se može lijepo unovčiti, do tada može komandovati odbranom), Šeha je naš prvi golman - a ne traže puno. A mi nemamo, ne puno, već nemamo nikako para.
Ko je kriv? Onaj biznismen što mu za 3 miliona treba 3 poziva telefonom....igrački smo bolji nego prošle godine (Zeba je bolji od Bekrića, Višća godinu stariji, EČolić će biti odličan, Savić se meni sviđa i bolji je od Ćuluma 139%, ovu djecu i Rusa ne znam) i to ćemo potvrditi, ALI
ali nema para i to je to...marketing ne postoji, publika je podbacila (čitaj: zbog marketinga dobrim dijelom).
Ja se ne bojim za tim dok je Brko tu (pogotovo ako klepimo komšinice + 3-5 bodova sa strane do pauze) a igraćemo samo bolje, jer imamo dosta dosta rezerve.
ali, ako ne bude para otići će nama bitni igrači, otići će i rezultati u pm
Zato, apelujemm da momci iz zvaničnog site naprave intervju sa tim žujom (ne kako bi se tražila neka druga rješenja, već kako bi izložio svoju viziju, stavove i kako bi znali kamo gonimo).
Pozdrav
Sejo i ostali povezani sa sajtom, ova ideja nije loša. Intervju sa Žujom. I mene zanima šta on misli i planira

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 20 sep 2010, 20:26

nime_tm87 je napisao/la:nebih želio da sa ja jedini ,a nisam jedini, da ispadnem crna ovcca, al' meni se dresovi ne svidjaju kako boja tako i generalno dizajn.
Baja_Zvjerka je napisao/la:http://www.sa-c.info/readNews/4114-poce ... avici.html

Evo malo i dobrih vijesti.. 8-) 8-)
FORZA ZELJO
vala da ti iksreno kažem ne zanima me ... 8-)
kome prave mafijasi sportsku dvoranu ???? ugasili su nam i muski i zenski rukometni klub !!!!!!! malo pred izbore sebi prave !!!!!!! ljudi ne vjerujte im nista ovo je malo pred izbore !!! ŽELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 20 sep 2010, 21:16

Admiral_TM87 je napisao/la:Zeljo TV je bila kampanja za godisnje, a 80% godisnjih uzimaju isti ljudi koji bi to uzeli i bez zeljo TV-a i oni i danas dolaze na tekme, a za derbi navijace i manekene jedino sto ih moze privuci je par pobjeda u gostima i atraktivniji protivnik (ove sezone nije bilo jos ni jedno ni drugo).
varas ti sebe da 80% uzima ko i prosle godine. za 65% je manja prodaja godisnjih ove godine nego prosle pa ti vidi ko je tih 80%.

Najvise imamo navijaca u svim djelovima a pogotovo starijih. Ako se klub eksponira malo doci ce bruka raje da gleda zelju, jer zeljo nije klub sto dolaze samo huligani da navijaju. treba biti klub gdje dodjes da komentarises tekmu i gledas. Gledaoci su ti sto pune tribine a 1500 navijaca sto navijaju je uvijek tu... Oni mozda i imaju godisnje a ovi ostali ne...
Prosle godine su i bake i dede uzimali godisnju al ove godine ne jer neznaju da se uopste prodaju...

Nebitno stvarno. Stvar je da jedan veliki klub treba malo vise radit. Ne moraju se davat uopste tolike pare. Imas obostrano poslovanje gdje necija reklama ima na nasim tekmama a oni nas u novinama reklamiraju ili na tv-u reklamiraju. Ako imaju ljude sa iskustvom i idejom o marketingu, to nije neki veliki problem napravit. Gledanost tv kuce npr tv-1 bi porasla. Nova tv kuca, reklamira Zelju i govori tako, gledanost ce porast...

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 20 sep 2010, 22:09

Evo citam na glavni grad-x.com da bi Cocalić uskoro moga da zaigra za repku ? Da cujem vasa misljenja ? Bas me interesuju.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 20 sep 2010, 22:23

Buddy je napisao/la:Evo citam na glavni grad-x.com da bi Cocalić uskoro moga da zaigra za repku ? Da cujem vasa misljenja ? Bas me interesuju.
Jos jedan u nizu..
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

1921 !
Kontakt:

Post Postao/la 1921 ! » 20 sep 2010, 22:23

Buddy je napisao/la:Evo citam na glavni grad-x.com da bi Cocalić uskoro moga da zaigra za repku ? Da cujem vasa misljenja ? Bas me interesuju.
Zašto da ne ? Uvijek mi se sviđao Cocin stil igre , i mislim da je trenutno bolji i od Mravca i od Pandže ...
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 20 sep 2010, 22:39

Je li standardan u Panioniosu?

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 sep 2010, 23:17

Coca je dobar i zaslužuje poziv i šansu. Al' kad je Štila teško dobije, i Coca će. :roll:
Mislim da tu raspravu treba prebaciti na neku od tema o reprezentaciji ili reprezentativcima, jer će se početi javljati raznorazni mrzitelji i trollovat nam temu.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 sep 2010, 23:20

Neprilagodjen je napisao/la:Je li standardan u Panioniosu?
jeste,iako je prosle godine otiso na polusezoni poslije 3 kola u grckoj izborio se za status prvotimca mislim da je dao i par golova,dobar igrac...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 20 sep 2010, 23:34

Gledao sam kad je dao onaj gol glavom na svom debiju tamo,ali nisam znao da li se nakon toga ustalio.....

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 20 sep 2010, 23:35

standardan u Panionisu, zadnju pauzirao zbog crvenog kartona. Svakako da ima mjesta u repki, pogotovo sto smo na njegovoj poziciji tanki.Inace u Panionisu igra zadnjeg veznog a prirodna pozicija mu je stoper tako da moze igrati umjesto Nadarevica ili kao drugi z.vezni sa Rahimicem

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 21 sep 2010, 00:07

Nazalost losu atmosferu u ekipi izmislili su novinari-dusmani i navijacki lajici, koji nesvjesno ali doprinose toj nervozi, kako sa trebina tako i na ovakvim portalima. Zar je problem Šehic? . Po meni nije, ako i ode mi imamo dobrog golmana Karica a mislim da je i Guso medju 5 najboljih golmana ovakve PL. Fama se stvorila oko Kerle, frajer je nebitan, ovdje citam hvalospjeve o covjeku koji je jedinu pristojnu utakmicu odigrao protiv jadne Drine, koji nije jace utakmice odigrao za ocjenu vecu od 6. Al zato svaka stranica, pljuvanje po Lazi, momku cijem karakteru Kerlice nisu ni do koljena, koji je prosle sezone prelomio prvenstvo utakmicama u Sirokom i protiv Borca.Fulio zicer?. Pa sta, fulio ga je i Ronaldo protiv Ajaxa:D .Rezultati? Sve ide po planu( ocekivao sam i ja koji bod sa strane i moglo je al eto), kuci 100% gostovanje 25%. PL su osvajale ekipe koje su kuci pobjedjivale tj 45 bodova domacih i 15ak sa strane, uglavnom je 60 bodova uvjek bilo dovoljno za 1-2 mjesta. Izuzetak smo bili mi prosle godine jer smo vec u jesenjem djelu prosuli 7 bodova kuci pa smo to morali na gostovanju nadoknaditi. Uglavnom, nasi konkurenti vec su napravili kikseve na svom terenu, tako da smo tu vec u prednosti a proljetni raspored daje nadu da ce Željo i ovo prvenstvo zavrsiti prvi

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 21 sep 2010, 00:10

djale je napisao/la:Nazalost losu atmosferu u ekipi izmislili su novinari-dusmani i navijacki lajici, koji nesvjesno ali doprinose toj nervozi, kako sa trebina tako i na ovakvim portalima. Zar je problem Šehic? . Po meni nije, ako i ode mi imamo dobrog golmana Karica a mislim da je i Guso medju 5 najboljih golmana ovakve PL. Fama se stvorila oko Kerle, frarer je nebitan, ovdje citam hvalospjeve o covjeku koji je jedinu pristojnu utakmicu odigrao protiv jadne Drine, koji nije jace utakmice odigrao za ocjenu vecu od 6. Al zato svaka stranica, pljuvanje po Lazi, momku cijem karakteru Kerlice nisu ni do koljena, koji je prosle sezone prelomio prvenstvo utakmicama u Sirokom i protiv Borca.Fulio zicer?. Pa sta, fulio ga je i Ronaldo protiv Ajaxa:D .Rezultati? Sve ide po planu( ocekivao sam i ja koji bod sa strane i moglo je al eto), kuci 100% gostovanje 25%. PL su osvajale ekipe koje su kuci pobjedjivale tj 45 bodova domacih i 15ak sa strane, uglavnom je 60 bodova uvjek bilo dovoljno za 1-2 mjesta. Izuzetak smo bili mi prosle godine jer smo vec u jesenjem djelu prosuli 7 bodova kuci pa smo to morali na gostovanju nadoknaditi. Uglavnom, nasi konkurenti vec su napravili kikseve na svom terenu, tako da smo tu vec u prednosti a proljetni raspored daje nadu da ce Željo i ovo prvenstvo zavrsiti prvi
Nemoj zezat, ne otimamo se mi dzaba oko Kerle i Sehica. Ruku na srce oni su uz malog Viscu i jos neke mlade snage Zelje, zlatna koka sto se tice para. Ako ih ne zaradimo na Sehicu, Kerli.... i nekada na Visci na kome cemo. Kerla je po meni supak, ali je i po meni realno najjaci i najspremniji stoper u ovoj ligi, a samo ga taj njegov dug jezik i tvrdoglavost ne svrstava u startnih 11. Sa osimom neme zezancije, a to su na svojoj kozi osjetili i mnogo bolji i poznatiji fudbaleri. Sada kako ce to na kraju izaci, a svi se nadamo na dobro vidjet cemo. Pozdrav

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 21 sep 2010, 00:29

Naravno da bi Željo trebao da zaradi na obadvojici i da imaju malo obraza i pameti( ne mogu ovo sve tvrditi za Šehu), ucinili bi sve da tako i bude. Mladi se , karijera je pred njima, sjednu sa Amarom i kazu: "Sefe, evo jos godina pod tim i tim uslovima( Kerla umislio 30 000 eura da trazi), prvi ozbiljan klub ti nas pustas uz vec ranije dogovoreno obestecenje".Vec sam pisao, pare u Želji niko nikad nije zaradio, tako da ono sto Željo svakom igracu nudi je taj dres koji ce mu pomoci da lakse i brze nadje angazman u Evropi pa je valjda i red da i taj klub zaradi na konto tog dresa sto su ga nosili. Dali bi Cocalic otisao u solidan klub da je prije nosio dres nekog drugog kluba? Čisto sumnjam.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 sep 2010, 00:38

[youtube][/youtube]
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

kole78
Kontakt:

Post Postao/la kole78 » 21 sep 2010, 08:02

Pirke_TM87 je napisao/la:
djale je napisao/la:Nemoj zezat, ne otimamo se mi dzaba oko Kerle i Sehica. Ruku na srce oni su uz malog Viscu i jos neke mlade snage Zelje, zlatna koka sto se tice para. Ako ih ne zaradimo na Sehicu, Kerli.... i nekada na Visci na kome cemo. Kerla je po meni supak, ali je i po meni realno najjaci i najspremniji stoper u ovoj ligi, a samo ga taj njegov dug jezik i tvrdoglavost ne svrstava u startnih 11. Sa osimom neme zezancije, a to su na svojoj kozi osjetili i mnogo bolji i poznatiji fudbaleri. Sada kako ce to na kraju izaci, a svi se nadamo na dobro vidjet cemo. Pozdrav

HAHAHAHA, e nisko ste pali ako mislite da cete zaraditi nešto na Šehiću. Ljudi budite realni taj mali je paničar i kikser samo takav, on brani ono nemoguće a ono što treba da odbrani on primi, zato ne serite. Na njega zagalami deset ljudi i on je cijelu utakmicu nikakav. On nema muda da bi bio pravi golman pa svidilo se to vama ili ne. Nego dao bog da se taj nazovi golman zadrži što je duže među vašim stativama jer on je prednost za svakoga ko sa vama igra.

Long live the Sarajevo

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 21 sep 2010, 08:51

Kole78;Jeli tebe ko šta pitao?Hajde fino na forum Sarajeva,pa tamo traži mane ili dobro,ako ga uopšte i ima.Gledajte posla u svojoj avliji!Vozdra

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ŠTA_JE i 28 gostiju.