coelho41 je napisao/la:Jel Wagner opet danas ljubio grb kad je dao go, nisam gledo pa pitam
Wagner mi tokom čitave njegove karijere nije bio baš simpatičan.
Kod nas čovjek uživa na klupi, velika mu je čast biti dio ovog tima, pogotovo kad zna kroz šta je njegova karijera išla, od velikog talenta, dna bundeslige, Cvajte, Darmstadt mu spasio karijeru, oni bez para nemoćni, daj šta daš i Wagner je kod njih proigrao.
iako je najveći trunto od svih napadača što smo imali, čak je i Toni vjeverica za njega,
ali dobro mijenja Levu, današnji gol je bio vrhunski, odličan skok...,
ne buni se kad je na kluoi, a kad je na terenu protivniku mira ne da, najviše jezikom
Sve u svemu opravdao je transfer i povjerenje.
muhamedhulk je napisao/la:Neko napisa za Nagelsmanna danas. Znaci okrecemo se mladjem treneru, pretpostavljam i pomladjivanju kadra (odlazak Robberyja, Vidala i Rafinhe izmedju ostalih).
Moj prvi favorit.
Kad već nema provjereno zvučno rješenje, daj onda da budemo muški.
Vjerujem da bi uz pomoć Gerlanda i Hermana mogao nastaviti ovo što Jup radi,
a također sam mišljenje da je u tom slučaju za sve najbolje završetak epizode sa Robberijem,
bio rastanak ove ili sljedeće godine manje-više isto, bolje to riješiti na vrijeme,
novom treneru, bilo kome, ne ide da ima početak sa igračima kojima je kraj, i svlačionica bi imala problem itd.
Roberi može još, guraju ovu sezonu, evo guraju i nas, ima zadnjih atoma da se klempo napadne,
kao neki prizivati penziju prije vremena neću, pokazali su i pokazuju i dalje da su naše velike uzdanice, ali svemu mora doći kraj,
a bolje da se malo i urani nego da se zakasni.
Da je Jup produžio 100% bi i oni, ovako i njima i nama i novom treneru će goditi goditi koja godina uživanja u sumraku karijere Holandiji, Arabiji ili ko zna gdje.
Tituala 28, riješena na pravi način, fantastičnim fudbalom,onako kako smo igrali i čitave godine,
ovo dosad je najubjedljivija titula, bilo je to nekad i ranije, čak u martu, ali ove godine razlika između prvih pratioca i nas nikad veća,
tačnije pratioci nikad gori, biće to možda i rekordno malo bodova drugoplasiranog.
Opet mi titula slatka, draga, nije se izgubila čar proslave čak i kada je ovako ubjedljivo, čak i kada je 6 godina zaredom.
Nema mjesta za opuštanje, valja do kraja srediti Sevillu, nešto mi govori da će ova druga biti teža nego ona prva.
Atmosfera nas hrabri, ima tu elana da se ide do kraja.