Oci pune suza kad je izasao pred navijace
Veci gospodin nije i nece sjediti na klupi Bayerna bar u ovom mom vaktu
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
coelho41 je napisao/la:Ima li ko neke highlightse dobre?
Svaka čast. Hvala ti!Saurman je napisao/la:coelho41 je napisao/la:Ima li ko neke highlightse dobre?
Wagner mi tokom čitave njegove karijere nije bio baš simpatičan.coelho41 je napisao/la:Jel Wagner opet danas ljubio grb kad je dao go, nisam gledo pa pitam![]()
Moj prvi favorit.muhamedhulk je napisao/la:Neko napisa za Nagelsmanna danas. Znaci okrecemo se mladjem treneru, pretpostavljam i pomladjivanju kadra (odlazak Robberyja, Vidala i Rafinhe izmedju ostalih).
Naravno upravu si.Ali smatram da je Nagelsman jos mali za bayerna tj da je on previse eksperiment za sada. Profili trenera kao sto je naprimjer Zidane bi bio po meni dosta efektivniji u Bayernu nego li neke kopije Pepa tj sto kopiraju Pepovu viziju nogometa.harden je napisao/la:Svaki trener je igranje corobake, nema tu garancije za uspjeh.
Jel moguce da si ovo napisaoisakovich je napisao/la:Naravno upravu si.Ali smatram da je Nagelsman jos mali za bayerna tj da je on previse eksperiment za sada. Profili trenera kao sto je naprimjer Zidane bi bio po meni dosta efektivniji u Bayernu nego li neke kopije Pepa tj sto kopiraju Pepovu viziju nogometa.harden je napisao/la:Svaki trener je igranje corobake, nema tu garancije za uspjeh.
Pep je dobar trener sa minusima sto je normalno ko ih nema.Ne bi me cudilo da se Pep ponovo vrne u Bayern i da dovrsi pricu osvajanjem LP.Cak ne bi imao nista protiv ukoliko bi nastavio kao u zadnjoj sezoni gdje su ozljede bile uzrok najvecih uspjeha.Ali ovo su samo nagadjanja i malo je vjerovatno jer Bayern nece niti moze da mu da na raspolaganje 500 miliona pa da ovaj slaze momcad.
Trener ce se uskoro objaviti i mislim da to nece biti niko ko ce tu biti na duge staze jer trziste trenutno je takvo da su renomirana imena zauzeta.Bojim se nakon ove sezone da Bayern upada u jednu krizu sto se tice trenera a to za sobom vuce i rezultatsku krizu.
Bem li ga, da se mogu podmladit nekih 10-ak godinaScholl je napisao/la:
Tom Starke at Bayern:
- Matches played (12)
- Trophies won (15)
James has directly involved in 11 goal in last 7 games (Goals 4 & Assists 7)
Ako se ne varam, svake sezone je osvajao ligašku titulu otkad igra seniorski nogomet.muhamedhulk je napisao/la:a coman? sa 21 godinom ima 14 trofeja u tri drzave.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.