Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
Sarajevo je platilo cijenu bahatosti celnika tog fudbalskog kluba , koji je potpuno nerealno tu bahatost prenio na plodno tlo - navijace gladne uspjeha sto je za posljedicu imalo prevelika ocekivanja od prilicno limitirane i mlade ekipe, i onda su igraci jednostavno na terenu bili suoceni sa vlastitom realnoscu koja je stvorila bezidejnost i potpunu sterilnost u igri ( koju cak ni ocigledno i drasticno pa time i presmijesno navlacenje sudijske trojke nije uspjelo da ozivi)
Bio sam i na utakmicama sa zeljeznicarem i sa sarajevom i , bez namjere da vrijedjam, moram da kazem da je uprava zeljeznicara i citava atmosfera u zeljeznicaru u susretima sa borcem bila neuporedivo gospodskija i fer-sportska, pocev od obicnih ljudi navijaca i simpatizera pa dalje
Te utakmice sa zeljom su bile i nadam se da ce i ove sezone biti pravi praznik fudbala, a ova sa sarajevom je bila praznik lakrdije , nazalost u puno segmenata
Drago mi je sto su gosti u ovom kolu napravili pravu zetvu bodova, mislim da ce se to vec i na kladionicama i kvotama u buducnosti znacajno osjetiti.
to daje draz fudbalu.
ovaj olimpik mi se cini opasna ekipa , ti svakom pbodove mogu uzeti i nije iskljuceno da se plasiraju u evropu
Bio sam i na utakmicama sa zeljeznicarem i sa sarajevom i , bez namjere da vrijedjam, moram da kazem da je uprava zeljeznicara i citava atmosfera u zeljeznicaru u susretima sa borcem bila neuporedivo gospodskija i fer-sportska, pocev od obicnih ljudi navijaca i simpatizera pa dalje
Te utakmice sa zeljom su bile i nadam se da ce i ove sezone biti pravi praznik fudbala, a ova sa sarajevom je bila praznik lakrdije , nazalost u puno segmenata
Drago mi je sto su gosti u ovom kolu napravili pravu zetvu bodova, mislim da ce se to vec i na kladionicama i kvotama u buducnosti znacajno osjetiti.
to daje draz fudbalu.
ovaj olimpik mi se cini opasna ekipa , ti svakom pbodove mogu uzeti i nije iskljuceno da se plasiraju u evropu
TREĆI PUT ČASTIMO !
borcev navijac@
kad bude vasa uprava potpisivala na 2 godine a ne na 6 mjeseci ili na godinu,kad budete isplatili dug igracu koji ce vass tuziti UEFI i kada prestanete biti "KULTURNI" PA PJEVATI PJESME PROTIV DRZAVE U KOJOJ STE rodjeni i zivite ,ONDA POCNI PISATI O gospodi i utakmicama ....
kad bude vasa uprava potpisivala na 2 godine a ne na 6 mjeseci ili na godinu,kad budete isplatili dug igracu koji ce vass tuziti UEFI i kada prestanete biti "KULTURNI" PA PJEVATI PJESME PROTIV DRZAVE U KOJOJ STE rodjeni i zivite ,ONDA POCNI PISATI O gospodi i utakmicama ....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
- Kontakt:
johny ne lupaj gluposti !johnnyHZ je napisao/la:borcev navijac@
s glupostima ne znam da se raspravljam
TREĆI PUT ČASTIMO !
Sta se desava sa ovim trenerima, ko kakva epidemija OTKAZI na sve strane?
ko je sad dobio nogu?K.R.C je napisao/la:Sta se desava sa ovim trenerima, ko kakva epidemija OTKAZI na sve strane?

Sarajevo ljubavi moja!
ipak su to divovi i nemoj takoborcev_navijac je napisao/la:Sarajevo je platilo cijenu bahatosti celnika tog fudbalskog kluba , koji je potpuno nerealno tu bahatost prenio na plodno tlo - navijace gladne uspjeha sto je za posljedicu imalo prevelika ocekivanja od prilicno limitirane i mlade ekipe, i onda su igraci jednostavno na terenu bili suoceni sa vlastitom realnoscu koja je stvorila bezidejnost i potpunu sterilnost u igri ( koju cak ni ocigledno i drasticno pa time i presmijesno navlacenje sudijske trojke nije uspjelo da ozivi)
to daje draz fudbalu.

1921-2011
jakog si jarana našao za utjehu do prve prilike ali nek vam bude samo ne znam šta je doživio loše od običnih navijača i uprave Sarajeva a ti manijače nasjedaj na propagandu svaka ti čast pogledaj malo postove svoje raje šta pišuEsii TM87 je napisao/la:ipak su to divovi i nemoj takoborcev_navijac je napisao/la:Sarajevo je platilo cijenu bahatosti celnika tog fudbalskog kluba , koji je potpuno nerealno tu bahatost prenio na plodno tlo - navijace gladne uspjeha sto je za posljedicu imalo prevelika ocekivanja od prilicno limitirane i mlade ekipe, i onda su igraci jednostavno na terenu bili suoceni sa vlastitom realnoscu koja je stvorila bezidejnost i potpunu sterilnost u igri ( koju cak ni ocigledno i drasticno pa time i presmijesno navlacenje sudijske trojke nije uspjelo da ozivi)
to daje draz fudbalu.
Sarajevo ljubavi moja!
samo cu reci da su navijaci borca bezee napadnuti..onakavih slucajeva mali milion...evo sad gledam torca izbacila protiv dinama nesto "dajemo ti tvrdu kitu" trebalo ih je na lemati jelde
@borcev_navijac je bio prosle godine u dolini mislim kad smo igrali sa zrinjskim u kupu...moze ti prenijeti utiske..

@borcev_navijac je bio prosle godine u dolini mislim kad smo igrali sa zrinjskim u kupu...moze ti prenijeti utiske..
1921-2011
šta hočeš time reči da smo mi krivi i da ih nismo ljudski dočekali je line kontam? Ni jednog momenta nisam rekao da mi je drago što se to desilo sr.nje na kraju krajeva da pratiš i ja sam bio žrtva istih drotova protivŠB,Pa tako da nikako nisam na njihovoj strani aliposlije te frke zakon u kantonu se promijenio i mnogo je oštriji znaš ti to dobro, jer malo je falilo da igrate sa Olimpikom bez publike zato što tvoj i moj klub i Olimpik plčaju po 25000KM za bezbjednost utakmice jer tako nalaže kanton i ne prdi da se to ne bi desilo na Grbavici kad znaš da bi ili če se desiti .Opet kažem do prve prilike kad neko ko nije upoznat sa zakonom podigne sličnu parolu.Sad se oni vade da im je psovana čirilica itd i da zaštitarima smeta natpis na čirilici ali nema veze samo ih ti podrži nema veze.Što se tiče čirilice vjeruj mi da mi je drago što sam je učio osječam se bogatijim što znam dva pisma eto toliko o toj famoznoj Čirilici. Kakve veze ima Dinamo i Hajduk sa ovom tekmom druga država, pa čak kod nas drugi kanton ima druge zakone ,kažem za ovaj naš da je pravo zajeban.Mene su tužili i traže kaznu od 500KM a prebili me na pravdi Boga i to baš prebili za razliku od onog sinoć.Žao mi je ali tako če biti u kantonu Sarajevo tuči će za najmanju sitnicu i gostujuče i domače navijače,eto pa sad malo razmisli što se desilo nažalost ali desilo se.(Nije provokacija je li to kad ste zapalili zastavu znaš koju jer i ja sam bio na toj utakmici)Esii TM87 je napisao/la:samo cu reci da su navijaci borca bezee napadnuti..onakavih slucajeva mali milion...evo sad gledam torca izbacila protiv dinama nesto "dajemo ti tvrdu kitu" trebalo ih je na lemati jelde![]()
Sarajevo ljubavi moja!
[quote="borcev_navijac"]Sarajevo je platilo cijenu bahatosti celnika tog fudbalskog kluba , koji je potpuno nerealno tu bahatost prenio na plodno tlo - navijace gladne uspjeha sto je za posljedicu imalo prevelika ocekivanja od prilicno limitirane i mlade ekipe, i onda su igraci jednostavno na terenu bili suoceni sa vlastitom realnoscu koja je stvorila bezidejnost i potpunu sterilnost u igri ( koju cak ni ocigledno i drasticno pa time i presmijesno navlacenje sudijske trojke nije uspjelo da ozivi)
Sram da nas bude kako smo bahati
Pozdrav za veliku gospodu iz banja luke
Sram da nas bude kako smo bahati

Pozdrav za veliku gospodu iz banja luke

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Novi trener Zrinjskog je Marijan Bloudek.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Iako je Zeljo slabo startovao,uvjeren sam da ce se titula podijeliti izmedju Zelje,Borca i Sirokog. Za preostalo,cetvrto,mjesto za Evropu ce se boriti Argentinci,Zrinjski i Olimpic,s tim sto bi se Argentinci morali pojacati,pokusati vratiti Skoru i dovesti jos dva igraca jer ono sto sam vidio na tv,ne lici ni na sta!
Djaba i Blekic i najbolji navijaci,kad nemas pojma!
Djaba i Blekic i najbolji navijaci,kad nemas pojma!
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Travnik (sutra igra) i Željezničar (Hvala Bogu) su nakon 7kola jedine dvije ekipe koje nemaju kiks kući!
Mislim da je ovo nevjerovatno, s'obzirom šta smo pratili sve ove godine!
Mislim da je ovo nevjerovatno, s'obzirom šta smo pratili sve ove godine!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
A Borac Jedina ekupa koja je pobjedila sve utakmice u gostima , i koja nije primila ni jedan go u gostima
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Olimpic je dobio sve na strani, a primio samo jedan jedini gol od Drine u Zvorniku (1:3)PrPaAaa je napisao/la:A Borac Jedina ekupa koja je pobjedila sve utakmice u gostima , i koja nije primila ni jedan go u gostima

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
SABANA MI OLIMPIK BOLJI OD ZELJE I SARAJEVA.NE GUMO OVO SVARIT NIKAKO.JOS ME HASTRA DA NAM NA PAUZI IGRACI NEODU U OLIMPIK.JESTA OVO LJUDI MOJI.PA ONI NEMAJU NAVIJACA ALI EVO POSTADOSE NAJACI SARAJEVSKI KLUB.
Da ste još kući igrali dobro, podosta bi pobjegli svim konkurentima. A i ovako se ne možete žalitiPrPaAaa je napisao/la:A Borac Jedina ekupa koja je pobjedila sve utakmice u gostima , i koja nije primila ni jedan go u gostima

alpasino @
Jel navijaci igraju na terenu , druuzeee pa nemos gledat po navijacima ko kako igra !!
Omar500 @
Druze , dobro je nema veze , Od kako je jagodic doso imamo 6 pobjeda i 1 remi , a kod Marica kretena imamo 1 poraz . al dobro 1 mjesto je tu , pa necemo se zaliti
Jel navijaci igraju na terenu , druuzeee pa nemos gledat po navijacima ko kako igra !!
Omar500 @
Druze , dobro je nema veze , Od kako je jagodic doso imamo 6 pobjeda i 1 remi , a kod Marica kretena imamo 1 poraz . al dobro 1 mjesto je tu , pa necemo se zaliti

Nista nas nije slomilo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Bolji su snimci sa 1.Svjetskog Prvenstva 1930 god u Urugvaju,nego 2010 sa utakmica Zvijezde 

Haha, kralja.Neprilagodjen je napisao/la:Bolji su snimci sa 1.Svjetskog Prvenstva 1930 god u Urugvaju,nego 2010 sa utakmica Zvijezde

Pa komplet emisija, njen termin, izvjestaji sa utakmica su tako monotoni i neprofesionalni, da je to za plakati.
Support Velez, It's logical! ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.