FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2018, 15:20

Vidi mrkih pogleda :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

sarajevo071
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo071 » 10 apr 2018, 15:33

Ovo je užas šta radite i pozivate se na to da ste povukli ručnu, kako ne bi pala mrtva glava. Ne stavljam se ni na jednu stranu, ali sad cu naći sliku tzv druge strane. Ljudi dragi, ovo nigdje ne vodi, ovo nije moje Sarajevo.

Welbeck
Kontakt:

Post Postao/la Welbeck » 10 apr 2018, 15:38

Lijepo se igrajte hahahahhhahahahhhhhhahaahhhabhab
Bas sve Ti dajemo, i opet malo koliko Te volimo !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2018, 15:39

sarajevo071 je napisao/la:Ovo je užas šta radite i pozivate se na to da ste povukli ručnu, kako ne bi pala mrtva glava. Ne stavljam se ni na jednu stranu, ali sad cu naći sliku tzv druge strane. Ljudi dragi, ovo nigdje ne vodi, ovo nije moje Sarajevo.
Druga strana broji par hiljada. ;)
FK SARAJEVO.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 10 apr 2018, 15:41

sarajevo071 je napisao/la:Ovo je užas šta radite i pozivate se na to da ste povukli ručnu, kako ne bi pala mrtva glava. Ne stavljam se ni na jednu stranu, ali sad cu naći sliku tzv druge strane
:rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
Samo nek si ti neutralan - dan si mi uljepsao

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 10 apr 2018, 15:42

FEUD je napisao/la:
sarajevo071 je napisao/la:Ovo je užas šta radite i pozivate se na to da ste povukli ručnu, kako ne bi pala mrtva glava. Ne stavljam se ni na jednu stranu, ali sad cu naći sliku tzv druge strane. Ljudi dragi, ovo nigdje ne vodi, ovo nije moje Sarajevo.
Nema potrebe za tim i ne stavljaj ništa, ovdje se tacno vidi ko je ko i ko sta radi sa kojim ciljem ne budi kao oni jednostavno, klub nece izaci u susret ovoj grupici da toboze zatvori kapije stadiona a bit ce podijeljeno oko hiljadu karata skolama i udruzenjima :bih:
da tako jedino i mogu skupiti sacicu ljudi tako sto ce podijeliti dzabe karte
evo jedna prigodna
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 10 apr 2018, 15:43

FEUD je napisao/la:
koji si ti od ovih, i imas li momka? :ljepota:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2018, 15:47

Jeste picoke su momci sto nece da padne mrtva glava,u strahu su velike oci,pick.a puca kad se boji.
FK SARAJEVO.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 10 apr 2018, 15:51

Ode izvor finansiranja iz kluba, valja sad za gram opljackat sta ili ukrast kome telefon, a uznemirile se kujice cule da se dosta starih Hz aktiviralo, prpa
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

sarajevo071
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo071 » 10 apr 2018, 15:53

FEUD je napisao/la:
Nema potrebe za tim i ne stavljaj ništa, ovdje se tacno vidi ko je ko i ko sta radi sa kojim ciljem ne budi kao oni jednostavno, klub nece izaci u susret ovoj grupici da toboze zatvori kapije stadiona a bit ce podijeljeno oko hiljadu karata skolama i udruzenjima :bih:
Vjeruj mi da sam vidio tu drugu sliku i nisam želio postavljati. Ali ovo je moj grad, moj klub i neću da gledam ovo što se dešava. Umjesto da se strasti smiruju, vatra se potpiruje. Opet kažem, mnogo znam, jer sam dijete ovog grada, jer sam mnogo dao za klub kao navijač, ali ovo je prevršilo svaku mjeru. Ali, zašto i šutjeti više i kome? Šuti se godinama i zato jesmo gdje jesmo. Umjesto da se naprave konstruktivni prijedlozi i unaprijedi i klub i tribina, mi tonemo. Kome je to u interesu?

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 10 apr 2018, 15:55

Banujte ih **** im elvir majku
4.10.2009.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2018, 15:55

prijeratni mangup je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Panjeta i ekipa zive za Sarajevo 24h orangina,a ne taj buljavi Alpasinac koji je problem
O kojem alpasincu pricas brate,ja sam sa alipasina moze i u PP ako nije problem
Nisam htjeo jucer,nije moje da iznosim imena al evo ti na slici tog"Alpasinca"buljavog na kog sam mislio
FK SARAJEVO.

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 10 apr 2018, 15:56

sarajevo071 je napisao/la:
FEUD je napisao/la:
Vjeruj mi da sam vidio tu drugu sliku i nisam želio postavljati. Ali ovo je moj grad, moj klub i neću da gledam ovo što se dešava. Umjesto da se strasti smiruju, vatra se potpiruje. Opet kažem, mnogo znam, jer sam dijete ovog grada, jer sam mnogo dao za klub kao navijač, ali ovo je prevršilo svaku mjeru. Ali, zašto i šutjeti više i kome? Šuti se godinama i zato jesmo gdje jesmo. Umjesto da se naprave konstruktivni prijedlozi i unaprijedi i klub i tribina, mi tonemo. Kome je to u interesu?
da nam unaprijedite tribinu sa 20 godisnjim balavcem,100 profila da napravite na fb djaba vam je nikad vise sjeveru necete prici ,sve su se grupe to slozile to najvise boli.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 apr 2018, 15:58

Haj banujte ove satelite sto su se pojavili i da se zavrsi ova nepotrebna prica o tribini.

sarajevo071
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo071 » 10 apr 2018, 16:03

Nema potrebe za banovanjem, ali vašim odgovorima i načinom komunikacije rekli ste sve o sebi. Istina je spora, ali dostižna. I samo vas nekolicina pišete jedno te isto,tastatura huligani, a prava raja zna i zašto.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2018, 16:07

sarajevo071 je napisao/la:Nema potrebe za banovanjem, ali vašim odgovorima i načinom komunikacije rekli ste sve o sebi. Istina je spora, ali dostižna. I samo vas nekolicina pišete jedno te isto,tastatura huligani, a prava raja zna i zašto.
:urnebes: :urnebes: :wave:
FK SARAJEVO.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 10 apr 2018, 16:07

sarajevo071 je napisao/la: Vjeruj mi da sam vidio tu drugu sliku i nisam želio postavljati. Ali ovo je moj grad, moj klub i neću da gledam ovo što se dešava. Umjesto da se strasti smiruju, vatra se potpiruje. Opet kažem, mnogo znam, jer sam dijete ovog grada, jer sam mnogo dao za klub kao navijač
Potencirati temu tribine par dana pred derbi nece uraditi svako.
Ovo kao da pise ili Ihtijarevic ili skaut. Tvoj klub je prvi na tabeli, boli tebe racku. A puno si ucinio za njih - nazalost.

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 10 apr 2018, 16:08

sarajevo071 je napisao/la:Nema potrebe za banovanjem, ali vašim odgovorima i načinom komunikacije rekli ste sve o sebi. Istina je spora, ali dostižna. I samo vas nekolicina pišete jedno te isto,tastatura huligani, a prava raja zna i zašto.
Prava raja zna zasto ,da se ne prepiremo ovde vise sve ce ti se pokazati u nedjelju,

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 10 apr 2018, 16:09

Pa sta ti onda radis ovdje? Jel ti u tarifu uračunato da napraviš i lažni profil na fb? Gledaj bolan šta raja piše na stranici po komentarima, valja ti i tamo braniti upravu :urnebes:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 apr 2018, 16:10

@Sabinho ma brate nek orgijaju, yebat ih, oni su nam sad nebitni totalno. Ako dobiju nemaju koga dozivat, ako zijane više će ih dotać' što smo ih i "bez podrške" uzeli. Orgijali su i lani na Grbavici, na isti datum btw, pa ih je Hebibova nesposobnost spasila poraza.
Mene iskreno trenutno boli qrac za ovu utakmicu, za tabelu, za kone... oni bi najbolje trebali znat kakvo sranje može nastat, i oni pravi Manijaci znaju, ne dotiču me pisanja onih indijanaca na prepucavanjima jer vjerovatno ni osnovnu nisu završili. Neki ljudi su neozbiljno shvatili ovo sve, da ne d'o Bog frka nastane prvi bi nam slali poruke i parole sućuti, a sad se naslađuju, jedan i poziva na "rokanje", to su ljudi koji više grama trave ispuše vikendom na tekmi nego što u glavi mozga imaju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], miguelramos, napoleon72, NazorUso, Pantelija, SineTalexy, skoJaa i 46 gostiju.