FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sekerbay
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sekerbay » 14 apr 2018, 11:48

Koja kraljina ovaj jup :cool: :cool: :cool:
Nikad neću zaboraviti njegovu i izjavu ublehara gvarde i uvijek ću ih ponavljati.
Gvardo: "ne postoji način da se zaustavi mesi"
King jup: "mi ćemo naći način da zaustavimo mesija"

Evo i ovo sa rejalom.
Ma ne bojimo ih se. Neprocjenjivo je samopouzdanje koje jup ulijeva u ekipu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 14 apr 2018, 12:17

Ubleha nije mogla zaustaviti ni Salaha, normalno da će misliti da je Messi nezaustavljiv.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 14 apr 2018, 12:17

Kovač majstor potkovaj mi konjića kaj bum jahal de je moja grlica...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 apr 2018, 13:48

nele-BHF je napisao/la:Jesam li ja jedini koji je zadovoljan i Nikom i žrijebom ?

Ili sam samo preveliki optimista?
Ja sam svakako zadovoljan Nikom...I ko imalo pravo posmatra stvari, zna da je to bolji izbor od Nagelsmana. U ovom trenutku mi je drago što Julian nije došao...A isto tako prilično sam zadovoljan s Nikom.
Klare je napisao/la:Prvo :arrow: Kovač je veliki gospodn,
u Bundesligi najomiljenije lice.

Drugo :arrow: veliki čovjek, u njegov izvanredan odnos sa igračima i upravom ne treba sumnjati, u prije svega prijateljski odnos.

Treće :arrow: njegov fudbal je onaj najbolji, okomit koji rezultat i izvanrednu igru donosi,
mislio sam da će trener biti Nagelsman, ali i Niko preferira sličan ili isti stil.

Četvrto :arrow: bolje Niko nego Tuchel ili neka druga čudna glava.

Peto :arrow: Jupovi pomoćnici ostaju, u njihov kvalitet, znanje i uticaj ne treba sumnjati.

Šesto :arrow: Kovač ima znanja

Sedmo :arrow: identifikacija sa klubom, pošten insan

Osmo :arrow: nayebaće Real.
Sve si dobro rekao, izuzev da mu je fudbal okomit. Ali ono što je najbitnije to je da igra kompaktan fudbal. I naravno da će s Bayernom igrati ofanzivnije, ali će pridavati značaj kompaktnosti. Ja sam ranije iznio određene sumnje prema Nagelsmanu, koji jeste jako dobar trener, ali ne treba nama neko da igra na 5:3 i da uvijek moramo postići gol više. Na takav način ćemo odigrati veliki broj utakmica i 3:3 i pogubiti masu bodova. A uz to bolje da se Nagelsman još kali. Prije godinu dana bi ga svakako želio, ali mislim da su se i kod naše uprave pojavile sumnje što je imao jako loše rezultate u Evropi. Nije problem što je on ispao u pretkolu od Liverpoola, nego što je u EL zakazao protiv ekipa od kojih je Hoffenheim 2-3 puta jači..... Niko tamo gdje je radio, nije zakazao. Drugu godinu zaredom sjajno vodi Eintracht. Evropu nije igrao, ali sada će dobiti priliku. A internacionalne utakmice su mu poznate iz perioda kada je bio selektor Hrvatske. I što je najbitnije (što sam Jupp reće) Niko je hardworker.
I što se pomoćnika tiče on dovodi Roberta (svog brata), a po svemu sudeći ostaje Peter Herrman,koji je kod Juppa jako, jako bitan. Čovjek je očigledno jako stručan i to je onda još jedna jako bitna stvar. Može se reći da se nastavlja i kontinuitet fudbala kojeg sada igramo.

Ako se malo osvrnemo na ovu potragu za trenerom, svašta se tu priča, ali stvari su išle ovako:
Uli je bio za Nagelsman, Kalle za Tuchela. Nije se jedno vrijeme aktivno radilo na angažovanju novog trenera, jer se time želilo učiniti sve da Jupp ostane i da se ohrabri za ostanak. Nakon što je Jupp definitivno rekao da neće, glavešine se obratile Tuchelu. Ovaj tada odbija, jer naravno čekajući pronašao je drugi klub. Mislim da je tako u tom periodu negdje ispao Nagelsman iz igre. Uli i Kalle se opredijelili za Niku, a i sam Salihamidžić je s istim dobar. Mislim da bi Julian pješke došao u Munchen, da su naši stvarno bili zagrizli za njega.

Generalno protiv Tuchela nisam imao nešto protiv, tu je bilo argumenata da ode i u dobrom i u lošem smjeru da je on preuzeo kormilo. Mislim da bi se i on nekim stvarima prilagodio....Loew mi je onako bio i prvi izbor. Favrea i Nagelsmana nisam želio. Kod Hasenhutlla nisam siguran šta bi bilo, jer radi on sjajno s RB Leipzigom, ali nekad olako ispušta vodstvo i nekako ne vidim kod njega i malo više modifikacija. Tako da je Niko dobar izbor.

Naravno naredne sezone će biti posebna osporavanja Nike, jer ako osvoji prvenstvo bit će ono pa prvenstvo s Bayernom može svako osvojiti...Čekat će se stalno njegova greška. Neki ovdje prije svega moraju shvatiti, da je Bayernu bitan rezultat, kompaktnost ekipe...Umiranje u ljepoti nikad neće biti prvenstveni cilj kluba. A dobro je da smo proteklih godina često spojili jako dobar fudbal, lepršav, lijep s uspješnim rezultatima. To je sjajno, ali moraju se znati prioriteti. Umirati u ljepoti, a gubiti određen broj bitnih utakmica, to ostavljamo drugima... ;)

Što se Reala tiče, to će biti žestok okršaj i jako tijesan. Naravno da sam optimista ko uvijek. Ali naravno da bi protiv 2 druga protivnika bili favoriti, ovako smo naletili na teži put, ali vrlo moguće da je bolje s Realom igrati u polufinalu (u polufinalima od njih imamo bolji omjer), nego u finalu (Real svako finale koje je igrao dobio je - tradicije su tu i da se ruše ali... :) ). S Juppom imamo odličan omjer sa španskim klubovima, zadni put smo s njim izbacili Real. Barcu smo s njim razbili. A samo je jedan susret Jupp izgubio od španskih klubova (a imao je ukupno 10 susreta). Jupp dobro poznaje Real i potrudit će se da to bude jedan kompaktan pristup. Pozada što više zatvoriti i probati naprijed biti što ubitačniji. Niti jednom u duelima ova dva kluba jedan klub nije drugog izbacio 3 x zaredom. Pošto su oni nas 2 x zaredom izbacili, vrijeme je sada opet da mi prođemo. Ranije je Bayern nabijao kompleks Realu, ne treba dozvoliti da ga sada oni nama nabiju.
Sudijska lakrdija se prošli put desila, ako bi se sada ponovila, posebno nakon diskutabilne odluke protiv Juvea, onda smo blizu da se u fudbalu desi ono što se desilo u košarci, a to je formiranje dodatnog evropskog takmičenja koje više i ne bi bilo pod okriljem UEFA-e...A i u UEFA-i ima još neke pameti da ne bi smjeli opet udariti na Bayern.... ;) Samo se onda treba odigrati bolje, da se bude bolje u ovom duelu i da se prođe u finale. I prije svega da nam svi igrači ostanu zdravi... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 14 apr 2018, 15:22

Ako se krene na real sa roberyem 180 minuta to je pusenje cisto, nemaju oni godina ni snage za takav tempo toliko minuta. Nadam se da Jupp ima nesto u planu.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 14 apr 2018, 15:27

Bez Thiaga, Javija i Vidala na sredini ne treba ni razmišljati igrati. U napadu James, Muller i Lewa. A na beka bih prije stavio Rafinju nego Kimmicha.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 14 apr 2018, 15:56

Trpa gnabry....

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 14 apr 2018, 17:35

slika
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 14 apr 2018, 17:39

Koja je ovo formacija, 4-5-1?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 apr 2018, 17:55

Znam jedno a to je da će Ribery istresti kriglu Paulanera na Juppa. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 apr 2018, 18:08

Gnabry je bas uhvatio dobru formu pred kraj sezone i gotovo sigurno ce se vratiti u Bayern.
Postigao je nekoliko bitnih golova za Hoffu a ne sumnjam da ce i kod nas igrati jednu od vaznijih uloga na terenu.

Iskren da budem, ocekujem jos jedno krilo koje ce se dovesti i to je to sto se tice napadackog dijela ekipe.

Veceras s jednim lezernijim pristupom protiv Glabasa do nova tri boda. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 14 apr 2018, 18:19

Saurman je napisao/la:Znam jedno a to je da će Ribery istresti kriglu Paulanera na Juppa. :D
bezalkoholnog molim lepo

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 14 apr 2018, 18:24

Ko nema ES2...ima prijenos utakmice na SkySport News HD...kanal je otkljucan

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 14 apr 2018, 18:41

Odbrana nam je kritična svaku tekmu, ne možemo ovako po klempu...

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 14 apr 2018, 18:45

ja igram keca ahahaha

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 14 apr 2018, 18:48

Rafinha ispred Alabe sto posto. Alaba je zeznuo oba naša štopera kod primanja gola.

Klare

Post Postao/la Klare » 14 apr 2018, 18:54

https://ibb.co/iLNgmn
Da li je offside? :?
Mom mišljenju jeste, i to jasan bar 30centi-

Nama ovo ništa ne znači, ali kako se uz video tehnologiju i dalje dešavaju ovakve greške.

Još jednom da vas pitam, je li offside, možda griješim, jer ovakva neodgovornost u poslu me skroz razljuti.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 14 apr 2018, 18:59, ukupno mijenjano 3 puta.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 14 apr 2018, 18:55

Ajd postavi sliku kako treba pa cemo vidjeti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 apr 2018, 19:15

Daj ovog Wagnera umjesto Lewandowskog
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 14 apr 2018, 19:17

Ukaz'o se Jancker!!!! :tokralju:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []