FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- majestic24
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Boga mi,ostali ste vi i bez Riberyja
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Skupo placen gol. Nadam se da nije u pitanju teza povreda, inace ode Bayern u neku stvar, bez dovjce najboljih igraca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Jao jao
valjda ce nam Ribery da se vrati, a dobro je Ghaal procjenio da nam ne treba pojacanja, iako sam to vec 100 puta rekao, al' da se utvrdi gradivo
.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Barem smo uspijeli da postignemo gol nakon 3 kola suše...
Sent from my Philips Smart TV.
Samo, sto neko gore rece, da nas ne kosta skupo (Ribery).dr.adnan je napisao/la:Barem smo uspijeli da postignemo gol nakon 3 kola suše...
Cujete li komentatora. Kao da igra neka nizeligaska ekipa
Sta je ovome Svajniju. Frajer igra bolje za Njemacku 6 puta
goooooooooooooool
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Haha pobjeda u stilu Bayerna
.
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Bas tako...guber_90 je napisao/la:Haha pobjeda u stilu Bayerna.
Gol iz dvostrukog offside-a i linijski ne vidi ni jedan
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Konačno je krenulo... Buyten se vraća ulozi kakvoj je imao u prošle 2 sezone
Junački glavom 
Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo da se citiram.Omerbavarac je napisao/la:Sacemo mi ovo okrenut u drugom.![]()
![]()
Samo dok Gomez dobije sansu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Koja je zajednicka osobina Bayern Munchena i Borca Banja Luka ???
- Oba tima pobjedjuku u sudijskoj nadnoknadi.
(ciganski)
(ciganski)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma meni ovakve pobjede nisu drage ni malo, jer sada Glavonja moze reci da je to sve super, a to je zapravo sve na guzove. Takodjer mi je zao Vede i Salihage ali eto sta se moze*p!p!t@* je napisao/la:Bas tako...guber_90 je napisao/la:Haha pobjeda u stilu Bayerna.
Gol iz dvostrukog offside-a i linijski ne vidi ni jedan
- bayern4ever
- Kontakt:
Sta se brukas bezveze chuj ciganski, pobjeda je pobjeda a to sto je tebi krivo lijeci zivce negdje drugoElegant je napisao/la:Koja je zajednicka osobina Bayern Munchena i Borca Banja Luka ???
(ciganski)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Loša igra ,bez ideje igraju ,vec tri kola imaju po 75 % pa cak i 80 % loptu u posjedu ,a tesko prave prilike ,golove da ne spominjem ,ali eto vazni su bodovi .Nadam se da Ribery nece dugo biti van terena ,ali iskreno po meni nekako igraju bolje bez njega ,pa vidjet cemo sada .Slijedeca utakmice sa Mainzom ,koji izgleda zeli titulu ove godine 
dosad nitko nije dao gol u sudačkoj nadoknadi?Elegant je napisao/la:Koja je zajednicka osobina Bayern Munchena i Borca Banja Luka ???
(ciganski)
to je nešto protiv pravila?
dosta, molim te.
...što je više lome to je volim jače...
Bas , komsiji govorim sad ce oni na forumu poceti supa...cki ovo ono na g...uzove dzaba sine tako je samo da te citiram ili da ti odgovorim :Elegant je napisao/la:Koja je zajednicka osobina Bayern Munchena i Borca Banja Luka ???
(ciganski)
Pobijediti , jednom u sudackoj nadoknadi pa cak i dva put je Sreca , a vise puta to je Znanje
Šampioni , Šampioni , Šampioni !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- roy_makaay
- Kontakt:
Šta bi trebali,da igraju samo do devedesete?To je odlika velikih ekipa.Aminam da Ribery neće dugo nedostajat,al jako loše je izgledalo.Elegant je napisao/la:Koja je zajednicka osobina Bayern Munchena i Borca Banja Luka ???
(ciganski)
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.