FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 21 sep 2010, 21:58

Omerbavarac je napisao/la:Sacemo mi ovo okrenut u drugom. 8-) 8-)
Samo dok Gomez dobije sansu. :?
Samo da se citiram. 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 sep 2010, 21:58

Koja je zajednicka osobina Bayern Munchena i Borca Banja Luka ???

- Oba tima pobjedjuku u sudijskoj nadnoknadi.

(ciganski)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 21 sep 2010, 21:59

*p!p!t@* je napisao/la:
guber_90 je napisao/la:Haha pobjeda u stilu Bayerna :D.
Bas tako...

Gol iz dvostrukog offside-a i linijski ne vidi ni jedan :roll:
Ma meni ovakve pobjede nisu drage ni malo, jer sada Glavonja moze reci da je to sve super, a to je zapravo sve na guzove. Takodjer mi je zao Vede i Salihage ali eto sta se moze :).
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 21 sep 2010, 21:59

Elegant je napisao/la:Koja je zajednicka osobina Bayern Munchena i Borca Banja Luka ???

(ciganski)
Sta se brukas bezveze chuj ciganski, pobjeda je pobjeda a to sto je tebi krivo lijeci zivce negdje drugo ;) ;)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 21 sep 2010, 22:00

Loša igra ,bez ideje igraju ,vec tri kola imaju po 75 % pa cak i 80 % loptu u posjedu ,a tesko prave prilike ,golove da ne spominjem ,ali eto vazni su bodovi .Nadam se da Ribery nece dugo biti van terena ,ali iskreno po meni nekako igraju bolje bez njega ,pa vidjet cemo sada .Slijedeca utakmice sa Mainzom ,koji izgleda zeli titulu ove godine :D

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 21 sep 2010, 22:01

Elegant je napisao/la:Koja je zajednicka osobina Bayern Munchena i Borca Banja Luka ???

(ciganski)
dosad nitko nije dao gol u sudačkoj nadoknadi?

to je nešto protiv pravila?

dosta, molim te.
...što je više lome to je volim jače...

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 21 sep 2010, 22:03

(ciganski)
Bas , komsiji govorim sad ce oni na forumu poceti supa...cki ovo ono na g...uzove dzaba sine tako je samo da te citiram ili da ti odgovorim :

Pobijediti , jednom u sudackoj nadoknadi pa cak i dva put je Sreca , a vise puta to je Znanje :mrgreen: :mrgreen:

Šampioni , Šampioni , Šampioni !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 21 sep 2010, 22:05

(ciganski)
Šta bi trebali,da igraju samo do devedesete?To je odlika velikih ekipa.Aminam da Ribery neće dugo nedostajat,al jako loše je izgledalo.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 21 sep 2010, 22:06

Sto se tice Ribery-a,najmanje mjesec strogog mirovanja...Brate onaj clanak izgleda isto jaje :S
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 sep 2010, 22:10

Eto, Ribery nam se potrgao i ko zna koliko ce odsustvovati. Ono na prvi pogled ne izgleda nimalo dobro. Odmah se pojavila oteklina na clanku, eh sad ostaje da se vidi je li pokidao ligamente (ned' o Bog), ili se ipak radi o laksoj povredi. Na slican nacin se Rooney povrijedio u onoj utakmici sa Bayernom.

Sta reci o utakmici. Pobjeda je zasluzena, jer smo cijelo vrijeme napadali, ali opet su napadi bili jalovi. Prvo poluvrijeme ponovo ravno nuli, a drugom se dizu i uspijevaju popraviti sto se da popraviti. Niko nije time zadovoljan, ali zaocekivati je da se malo trgnu...

Buyten bez obzira sto je junak, sazrio je za klupe. Nema vise onih njegovih sigurnih skokova i laganih oduzimanja lopti... :roll: :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 21 sep 2010, 22:12

CoDe je napisao/la:

(ciganski)
Bas , komsiji govorim sad ce oni na forumu poceti supa...cki ovo ono na g...uzove dzaba sine tako je samo da te citiram ili da ti odgovorim :

Pobijediti , jednom u sudackoj nadoknadi pa cak i dva put je Sreca , a vise puta to je Znanje :mrgreen: :mrgreen:

Šampioni , Šampioni , Šampioni !
Ma sve je to u redu, al sta cemo s ovim offside-ima ovo ono?? :?
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 21 sep 2010, 22:13

Ja koliko sam vidio nisu ni gomez ni kroos igrali , mislim stvarno smijesno je koliko bi nam napad bio ubojitiji , ali takodje i zalosno jer to van gaal nemoze vidjeti ili ne zeli (prije ovo drugo), a sto se tice igre izlgeda jako lose ali treba uzeti u obzir cinjenicu da se sve ekipe brane protiv Bayerna , nadam se da Mainz nece :D :D . :D
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 sep 2010, 22:16

Cestitike na pobjedi, drago mi jesto sam bio upravu kada sam napisao onaj clanak na temi Bundesliga. Niste u formi, a bodovi su tu. Nadam se da ova pobjeda nije bas skupo placena, jer bit ce tesko u BL izdrzati ukoliko se Ribery ne vrati ubrzo. Sto se LP tice tu bi se i rezerve lahko trebala obracunati s Clujom i Baselom, i vec nakon cetiri kola obezbjediti prolaz u 1/8 finale.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 sep 2010, 22:17

Po običaju ne gledam Bayernove utakmice u zadnje vrijeme, na sreću, može se reći. Jer kako igraju (sudeći po ostalim izvorima) nemam šta propustiti.
Nemam velike sekiracije za ovu ekipu, jer kvalitet će kad tad doći do izražaja. Vidim opet gol u posljednjim trenucima, uz mogući ofsajd :mrgreen:
Samo se nadam da ću dočekati da dva majstora odigraju u paketu barem polusezonu, pa nek sve ide u PM.
guber_90 je napisao/la: jer sada Glavonja moze reci da je to sve super
Svi vi koji ste protiv glavonje preporučujem da se pripremite na malo duže druženje sa dotičnim. Naime, van Gaal je pred produženjem ugovora.
Vom Jäger zum Gejagten

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 21 sep 2010, 22:24

geronimo je napisao/la:Po običaju ne gledam Bayernove utakmice u zadnje vrijeme, na sreću, može se reći. Jer kako igraju (sudeći po ostalim izvorima) nemam šta propustiti.
Nemam velike sekiracije za ovu ekipu, jer kvalitet će kad tad doći do izražaja. Vidim opet gol u posljednjim trenucima, uz mogući ofsajd :mrgreen:
Samo se nadam da ću dočekati da dva majstora odigraju u paketu barem polusezonu, pa nek sve ide u PM.
Svi vi koji ste protiv glavonje preporučujem da se pripremite na malo duže druženje sa dotičnim. Naime, van Gaal je pred produženjem ugovora.
Daleko od toga da sam ja protiv njega, al ne znam jesil citao onaj clanak gdje kaze kako je sve super i nema zamjerke igracima :(, pa covjece odbrana je rupa, provalija il kako ti ga volja, naravno tu je najgori Buyten, napad nema nikakvu realizaciju i covjek kaze da nema sta zamjeriti. Mada onaj Slobodin Glavonja je napao svoje napadace, pa mozda i ovom padne na pamet :D.
Da razjasnima Ghaal je dobar trener al ima svoje ove periode, haman pa na pocetku svake sezone i valja mi ga istrpiti :D.

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 21 sep 2010, 22:28

guber_90 je napisao/la:Da razjasnima Ghaal je dobar trener al ima svoje ove periode, haman pa na pocetku svake sezone i valja mi ga istrpiti :D
Jbg bolje na pocetku nego na kraju :D

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 21 sep 2010, 22:31

guber_90 je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Po običaju ne gledam Bayernove utakmice u zadnje vrijeme, na sreću, može se reći. Jer kako igraju (sudeći po ostalim izvorima) nemam šta propustiti.
Daleko od toga da sam ja protiv njega, al ne znam jesil citao onaj clanak gdje kaze kako je sve super i nema zamjerke igracima :(, pa covjece odbrana je rupa, provalija il kako ti ga volja, naravno tu je najgori Buyten, napad nema nikakvu realizaciju i covjek kaze da nema sta zamjeriti. Mada onaj Slobodin Glavonja je napao svoje napadace, pa mozda i ovom padne na pamet :D.
Da razjasnima Ghaal je dobar trener al ima svoje ove periode, haman pa na pocetku svake sezone i valja mi ga istrpiti :D.
Sine , moj on iza sebe ima godine , godine rada i uspjeha i on da kaze da je crno ti vidis da je bijelo ipak potvrdi to jer nemozes se mijesat u nesto u cemu je neki covjek DR.Nauke kontas :mrgreen: :mrgreen:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 21 sep 2010, 22:36

CoDe je napisao/la: Sine , moj on iza sebe ima godine , godine rada i uspjeha i on da kaze da je crno ti vidis da je bijelo ipak potvrdi to jer nemozes se mijesat u nesto u cemu je neki covjek DR.Nauke kontas :mrgreen: :mrgreen:
Niko ne spori te godine iskustva, ali imam vala pravo svoje misljenje da iznesem na forumu, za sta on i sluzi. Ja se ne mijesam sa tim ni u sta, a kamo li u njegov rad ;).
Zadnja izmjena: guber_90, dana/u 21 sep 2010, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 21 sep 2010, 22:38

bayern4ever je napisao/la:
guber_90 je napisao/la:Da razjasnima Ghaal je dobar trener al ima svoje ove periode, haman pa na pocetku svake sezone i valja mi ga istrpiti :D
Jbg bolje na pocetku nego na kraju :D
Hvala Bogu :D, mada ga prosle sezone pred kraj malo pocelo to opet spopadat, al mislim da je on to tad namjerno uradio da bude zanimljivija BL :mrgreen: :mrgreen:.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 21 sep 2010, 22:40

http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... =106600528

evo kratak pregled za one koji nisu gledali utakmicu (@gero, ti si mi prvi u mislima ;) )
Sent from my Philips Smart TV.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.