Samo da se citiram.Omerbavarac je napisao/la:Sacemo mi ovo okrenut u drugom.![]()
![]()
Samo dok Gomez dobije sansu.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Koja je zajednicka osobina Bayern Munchena i Borca Banja Luka ???
- Oba tima pobjedjuku u sudijskoj nadnoknadi.
(ciganski)
(ciganski)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma meni ovakve pobjede nisu drage ni malo, jer sada Glavonja moze reci da je to sve super, a to je zapravo sve na guzove. Takodjer mi je zao Vede i Salihage ali eto sta se moze*p!p!t@* je napisao/la:Bas tako...guber_90 je napisao/la:Haha pobjeda u stilu Bayerna.
Gol iz dvostrukog offside-a i linijski ne vidi ni jedan
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- bayern4ever
- Kontakt:
Sta se brukas bezveze chuj ciganski, pobjeda je pobjeda a to sto je tebi krivo lijeci zivce negdje drugoElegant je napisao/la:Koja je zajednicka osobina Bayern Munchena i Borca Banja Luka ???
(ciganski)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Loša igra ,bez ideje igraju ,vec tri kola imaju po 75 % pa cak i 80 % loptu u posjedu ,a tesko prave prilike ,golove da ne spominjem ,ali eto vazni su bodovi .Nadam se da Ribery nece dugo biti van terena ,ali iskreno po meni nekako igraju bolje bez njega ,pa vidjet cemo sada .Slijedeca utakmice sa Mainzom ,koji izgleda zeli titulu ove godine 
dosad nitko nije dao gol u sudačkoj nadoknadi?Elegant je napisao/la:Koja je zajednicka osobina Bayern Munchena i Borca Banja Luka ???
(ciganski)
to je nešto protiv pravila?
dosta, molim te.
...što je više lome to je volim jače...
Bas , komsiji govorim sad ce oni na forumu poceti supa...cki ovo ono na g...uzove dzaba sine tako je samo da te citiram ili da ti odgovorim :Elegant je napisao/la:Koja je zajednicka osobina Bayern Munchena i Borca Banja Luka ???
(ciganski)
Pobijediti , jednom u sudackoj nadoknadi pa cak i dva put je Sreca , a vise puta to je Znanje
Šampioni , Šampioni , Šampioni !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- roy_makaay
- Kontakt:
Šta bi trebali,da igraju samo do devedesete?To je odlika velikih ekipa.Aminam da Ribery neće dugo nedostajat,al jako loše je izgledalo.Elegant je napisao/la:Koja je zajednicka osobina Bayern Munchena i Borca Banja Luka ???
(ciganski)
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Sto se tice Ribery-a,najmanje mjesec strogog mirovanja...Brate onaj clanak izgleda isto jaje :S
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eto, Ribery nam se potrgao i ko zna koliko ce odsustvovati. Ono na prvi pogled ne izgleda nimalo dobro. Odmah se pojavila oteklina na clanku, eh sad ostaje da se vidi je li pokidao ligamente (ned' o Bog), ili se ipak radi o laksoj povredi. Na slican nacin se Rooney povrijedio u onoj utakmici sa Bayernom.
Sta reci o utakmici. Pobjeda je zasluzena, jer smo cijelo vrijeme napadali, ali opet su napadi bili jalovi. Prvo poluvrijeme ponovo ravno nuli, a drugom se dizu i uspijevaju popraviti sto se da popraviti. Niko nije time zadovoljan, ali zaocekivati je da se malo trgnu...
Buyten bez obzira sto je junak, sazrio je za klupe. Nema vise onih njegovih sigurnih skokova i laganih oduzimanja lopti...

Sta reci o utakmici. Pobjeda je zasluzena, jer smo cijelo vrijeme napadali, ali opet su napadi bili jalovi. Prvo poluvrijeme ponovo ravno nuli, a drugom se dizu i uspijevaju popraviti sto se da popraviti. Niko nije time zadovoljan, ali zaocekivati je da se malo trgnu...
Buyten bez obzira sto je junak, sazrio je za klupe. Nema vise onih njegovih sigurnih skokova i laganih oduzimanja lopti...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma sve je to u redu, al sta cemo s ovim offside-ima ovo ono??CoDe je napisao/la:Bas , komsiji govorim sad ce oni na forumu poceti supa...cki ovo ono na g...uzove dzaba sine tako je samo da te citiram ili da ti odgovorim :Elegant je napisao/la:Koja je zajednicka osobina Bayern Munchena i Borca Banja Luka ???
(ciganski)
Pobijediti , jednom u sudackoj nadoknadi pa cak i dva put je Sreca , a vise puta to je Znanje![]()
![]()
Šampioni , Šampioni , Šampioni !
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- bayern4ever
- Kontakt:
Ja koliko sam vidio nisu ni gomez ni kroos igrali , mislim stvarno smijesno je koliko bi nam napad bio ubojitiji , ali takodje i zalosno jer to van gaal nemoze vidjeti ili ne zeli (prije ovo drugo), a sto se tice igre izlgeda jako lose ali treba uzeti u obzir cinjenicu da se sve ekipe brane protiv Bayerna , nadam se da Mainz nece
. 
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Cestitike na pobjedi, drago mi jesto sam bio upravu kada sam napisao onaj clanak na temi Bundesliga. Niste u formi, a bodovi su tu. Nadam se da ova pobjeda nije bas skupo placena, jer bit ce tesko u BL izdrzati ukoliko se Ribery ne vrati ubrzo. Sto se LP tice tu bi se i rezerve lahko trebala obracunati s Clujom i Baselom, i vec nakon cetiri kola obezbjediti prolaz u 1/8 finale.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Po običaju ne gledam Bayernove utakmice u zadnje vrijeme, na sreću, može se reći. Jer kako igraju (sudeći po ostalim izvorima) nemam šta propustiti.
Nemam velike sekiracije za ovu ekipu, jer kvalitet će kad tad doći do izražaja. Vidim opet gol u posljednjim trenucima, uz mogući ofsajd
Samo se nadam da ću dočekati da dva majstora odigraju u paketu barem polusezonu, pa nek sve ide u PM.
Nemam velike sekiracije za ovu ekipu, jer kvalitet će kad tad doći do izražaja. Vidim opet gol u posljednjim trenucima, uz mogući ofsajd
Samo se nadam da ću dočekati da dva majstora odigraju u paketu barem polusezonu, pa nek sve ide u PM.
Svi vi koji ste protiv glavonje preporučujem da se pripremite na malo duže druženje sa dotičnim. Naime, van Gaal je pred produženjem ugovora.guber_90 je napisao/la: jer sada Glavonja moze reci da je to sve super
Vom Jäger zum Gejagten
Daleko od toga da sam ja protiv njega, al ne znam jesil citao onaj clanak gdje kaze kako je sve super i nema zamjerke igracimageronimo je napisao/la:Po običaju ne gledam Bayernove utakmice u zadnje vrijeme, na sreću, može se reći. Jer kako igraju (sudeći po ostalim izvorima) nemam šta propustiti.
Samo se nadam da ću dočekati da dva majstora odigraju u paketu barem polusezonu, pa nek sve ide u PM.Svi vi koji ste protiv glavonje preporučujem da se pripremite na malo duže druženje sa dotičnim. Naime, van Gaal je pred produženjem ugovora.guber_90 je napisao/la: jer sada Glavonja moze reci da je to sve super
Da razjasnima Ghaal je dobar trener al ima svoje ove periode, haman pa na pocetku svake sezone i valja mi ga istrpiti
- bayern4ever
- Kontakt:
Jbg bolje na pocetku nego na krajuguber_90 je napisao/la:Da razjasnima Ghaal je dobar trener al ima svoje ove periode, haman pa na pocetku svake sezone i valja mi ga istrpiti
Sine , moj on iza sebe ima godine , godine rada i uspjeha i on da kaze da je crno ti vidis da je bijelo ipak potvrdi to jer nemozes se mijesat u nesto u cemu je neki covjek DR.Nauke kontasguber_90 je napisao/la:Daleko od toga da sam ja protiv njega, al ne znam jesil citao onaj clanak gdje kaze kako je sve super i nema zamjerke igracimageronimo je napisao/la:Po običaju ne gledam Bayernove utakmice u zadnje vrijeme, na sreću, može se reći. Jer kako igraju (sudeći po ostalim izvorima) nemam šta propustiti.
Samo se nadam da ću dočekati da dva majstora odigraju u paketu barem polusezonu, pa nek sve ide u PM.Svi vi koji ste protiv glavonje preporučujem da se pripremite na malo duže druženje sa dotičnim. Naime, van Gaal je pred produženjem ugovora.guber_90 je napisao/la: jer sada Glavonja moze reci da je to sve super, pa covjece odbrana je rupa, provalija il kako ti ga volja, naravno tu je najgori Buyten, napad nema nikakvu realizaciju i covjek kaze da nema sta zamjeriti. Mada onaj Slobodin Glavonja je napao svoje napadace, pa mozda i ovom padne na pamet
.
Da razjasnima Ghaal je dobar trener al ima svoje ove periode, haman pa na pocetku svake sezone i valja mi ga istrpiti.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Niko ne spori te godine iskustva, ali imam vala pravo svoje misljenje da iznesem na forumu, za sta on i sluzi. Ja se ne mijesam sa tim ni u sta, a kamo li u njegov radCoDe je napisao/la: Sine , moj on iza sebe ima godine , godine rada i uspjeha i on da kaze da je crno ti vidis da je bijelo ipak potvrdi to jer nemozes se mijesat u nesto u cemu je neki covjek DR.Nauke kontas![]()
Zadnja izmjena: guber_90, dana/u 21 sep 2010, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala Bogubayern4ever je napisao/la:Jbg bolje na pocetku nego na krajuguber_90 je napisao/la:Da razjasnima Ghaal je dobar trener al ima svoje ove periode, haman pa na pocetku svake sezone i valja mi ga istrpiti
http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... =106600528
evo kratak pregled za one koji nisu gledali utakmicu (@gero, ti si mi prvi u mislima
)
evo kratak pregled za one koji nisu gledali utakmicu (@gero, ti si mi prvi u mislima
Sent from my Philips Smart TV.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.