Sve ispod ramena je ruka...Scof1eld je napisao/la:ako se taj dio tijela zove ruka onda stvarno
Ali je covjek stitio lice, mislim da nije bio penal
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Sve ispod ramena je ruka...Scof1eld je napisao/la:ako se taj dio tijela zove ruka onda stvarno
ma moraju vama kompenzovat ovako il onakoNail for Real je napisao/la:kompenzovano, jer je ranije bio penal kada je ozil sutiraoScof1eld je napisao/la:ako se taj dio tijela zove ruka onda stvarno
a ti brate sta cinis, mozda gledas utakmicu?Andres je napisao/la:Penal ne da nije bio , o tome netreba ni pricati !
de mi molim te reci sa koje razdaljine ga je napucao ozil u ruku?Brnjoo je napisao/la:Di Maria promasio 100% priliku.. Kameni dobro brani
Nisu sudili penal za nas. Ozil je onoga napucao u ruku...
mozda 7-8 metara, kakve veze to sad ima, kad joj je promijenio smjerWolverine je napisao/la:de mi molim te reci sa koje razdaljine ga je napucao ozil u ruku?Brnjoo je napisao/la:Di Maria promasio 100% priliku.. Kameni dobro brani
Ima i toga...samo dokle ce to navijaci da trpe*p!p!t@* je napisao/la:ruke nisu bile na glavi nego iznad...
Vidi se da pratite utakmicu
@Adinjo odlicno zapazanje nema vise brze leprsave igre Reala,samo se za bodove igra...tipicno sto se tice Mourinha
dobio si odgovor...Wolverine je napisao/la:de mi molim te reci sa koje razdaljine ga je napucao ozil u ruku?Brnjoo je napisao/la:Di Maria promasio 100% priliku.. Kameni dobro brani
Covjece, ovo tek cetvrta utakmica u PRimeriAdinjo je napisao/la:Stvarno Real igra lose. Nije neka provokacija, ali oni mogu puno bolje. Ovo do sada sto je pokazano u tri tekme, pravo slabo. Prosle godine je to puno bolje i organizavanije izgledalo.
Pa ako se bodovi nastave uzimati ovakvom igrom hoceAdinjo je napisao/la:Ima i toga...samo dokle ce to navijaci da trpe*p!p!t@* je napisao/la:ruke nisu bile na glavi nego iznad...
@Adinjo odlicno zapazanje nema vise brze leprsave igre Reala,samo se za bodove igra...tipicno sto se tice Mourinha
isto sto su i capela trpili.*p!p!t@* je napisao/la:Pa ako se bodovi nastave uzimati ovakvom igrom hoceAdinjo je napisao/la:Ima i toga...samo dokle ce to navijaci da trpe*p!p!t@* je napisao/la:ruke nisu bile na glavi nego iznad...
Kad moze Bayern iz duplog offsidea zabit go,mogu vala i oni trpiti ovakve rezultate
*p!p!t@* je napisao/la:Pa ako se bodovi nastave uzimati ovakvom igrom hoceAdinjo je napisao/la:Ima i toga...samo dokle ce to navijaci da trpe*p!p!t@* je napisao/la:ruke nisu bile na glavi nego iznad...
Kad moze Bayern iz duplog offsidea zabit go,mogu vala i oni trpiti ovakve rezultate

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.