Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

CoDe
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la CoDe » 21 sep 2010, 22:57

*p!p!t@* je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:ruke nisu bile na glavi nego iznad...

Vidi se da pratite utakmicu :(

@Adinjo odlicno zapazanje nema vise brze leprsave igre Reala,samo se za bodove igra...tipicno sto se tice Mourinha :D
Ima i toga...samo dokle ce to navijaci da trpe ;)
Pa ako se bodovi nastave uzimati ovakvom igrom hoce :D

Kad moze Bayern iz duplog offsidea zabit go,mogu vala i oni trpiti ovakve rezultate :D
a , brate okanite se bayerna na svakoj temi ! stvarno ,
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 sep 2010, 22:58

juznjak> je napisao/la:Onaj penal :roll: recimo da je bilo obrnuto nikada nebi svirao u korist Espaynola slika
Sva sreca pa ti nisi sudija.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 21 sep 2010, 22:58

Botino ne javljaj se...

Upotrijebio sam ga metaforicki,ako imas kakvu informaciju da pobija moju javi se
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 21 sep 2010, 22:58

*p!p!t@* je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:ruke nisu bile na glavi nego iznad...

Vidi se da pratite utakmicu :(

@Adinjo odlicno zapazanje nema vise brze leprsave igre Reala,samo se za bodove igra...tipicno sto se tice Mourinha :D
Ima i toga...samo dokle ce to navijaci da trpe ;)
Pa ako se bodovi nastave uzimati ovakvom igrom hoce :D

Kad moze Bayern iz duplog offsidea zabit go,mogu vala i oni trpiti ovakve rezultate :D
Pa Bayern drukcije nemoze da pobijedi :mrgreen: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 sep 2010, 22:59

Ne bunim se bre samo sam konstatirao ono sto svi znamo slikakada igraju Real i Barca protiv ostalih 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 21 sep 2010, 23:01

Pa vidim ja tvoje konstatacije... pa nisu nam cist penal sudili, ovo se slobodno moze suditi kao penal jos daje Marcelu zuti za simuliranje.. mozda i jes pao onako bezveze, ali je kontakta bilo i tu mu ne moze ni zuti dati.. ovako moramo strepiti hoce li u narednih 45 minuta napraviti kakvu glupost

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 21 sep 2010, 23:02

Raul_64 je napisao/la:Ma ono je bio penal...sa dvije ruke u neprirodnom položaju je blokirao šut :roll:
a utakmica katastrofa...izgleda da ovaj termin utiče na igrače jer su svi do jednog djeluju pospano i nezainteresovano
Gledam utakmicu na arena sport 3, i jasno se videlo da je lopta isla prema faci i covek je rukom zastitio lice
cak je i nas komentaror vise puta govorio da je realu poklonjen penal,Cak je i vise za penal ono sto se marcelo bacio u sesnaestercu nego ovo!
MVP - Messi-Villa-Pedro

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 sep 2010, 23:02

juznjak> je napisao/la:Ne bunim se bre samo sam konstatirao ono sto svi znamo slikakada igraju Real i Barca protiv ostalih 8-)
Ma ko te sta pita, dosao si samo da provociras, ako nemas sta pametno reci, razguli.
Momci, opet mene nakamucnina ufati, dal' je to od ovog losmia ili andresa pitanje je sad :mrgreen:
Zadnja izmjena: Nail for Real, dana/u 21 sep 2010, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 21 sep 2010, 23:03

Brnjoo je napisao/la:Ma masi ti koliko hoces, ali ispo si glup. Pa tek pocetak sezone i ti pricas o tome kako Real igra. Sta bi ti rekao Realu? Novi trener, novi igraci, pocetak sezone, jedan primljen gol...

Vi bas znate zbog cega je Capello otisao iz Reala :roll:

@juznjak -sta se bunis, imali smo mi penal kojeg nisu svirali...

Nek si ti pametan. Sam ti trener kaze da nije igra kako treba, navijaci nisu zadovoljni. Lud vidi da ne stima kako treba. Nisam ja to izmislio, pametni. ;) ...Ne kazem da nece, a do tad kao sto rekoh ne pitam te nista jer ti samo znas da vrijedjas. To sam vidio neki dan.

@Naile..ako je njegov dom, brate slab je domacin ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 sep 2010, 23:03

Nail for Real je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Ne bunim se bre samo sam konstatirao ono sto svi znamo slikakada igraju Real i Barca protiv ostalih 8-)
Ma ko te sta pita, dosao si samo da provociras, ako nemas sta pametno reci, razguli.
dijete smiri hormone ;)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 21 sep 2010, 23:04

losmi je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Ma ono je bio penal...sa dvije ruke u neprirodnom položaju je blokirao šut :roll:
a utakmica katastrofa...izgleda da ovaj termin utiče na igrače jer su svi do jednog djeluju pospano i nezainteresovano
Gledam utakmicu na arena sport 3, i jasno se videlo da je lopta isla prema faci i covek je rukom zastitio lice
cak je i nas komentaror vise puta govorio da je realu poklonjen penal,Cak je i vise za penal ono sto se marcelo bacio u sesnaestercu nego ovo!
Ja sam vec rekao da je stitio lice i to stoji. Slazem se sa tim komentarom. A i kad vec gledas na areni, nemas pravo jos sta protiv Reala reci jer si sam vidio da su nas zakinuli za penal, plus ondje je kod MArcela bilo kontakta i ono nije za zuti

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 sep 2010, 23:05

juznjak> je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:
dijete smiri hormone ;)
klasika :lol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 sep 2010, 23:09

higuain :evil: p.izda mu materina :twisted:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 sep 2010, 23:11

losmi je napisao/la:
šta mu ja mogu kad navija za Barcelonu....ruke su bile neprirodnom položaju...pa valda treba držati ruke iz leđa,štitio glavu :arrow: jest ali je štitio i gol...i stvarno neznam koje qurca se odma doletila da bi ukazali na "nepravdu" protiv strašnog Espanjola...zar je potrebna pomoć sudija
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 sep 2010, 23:19

Pepe, Carvalho i Marcelo imaju po zuti. Mogao bi sada Real primiti gol jer ovi nece smjeti u duele kao ljudi ulaziti :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 sep 2010, 23:21

Crveni Pepe :|

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 21 sep 2010, 23:22

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:41, ukupno mijenjano 3 puta.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 21 sep 2010, 23:23

Ma nema sanse da Real primi gol,dok je Mourinha xD
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 sep 2010, 23:24

Crveni za Ernesta Galvana...hajmo navali te :mrgreen:

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 21 sep 2010, 23:24

Raul_64 je napisao/la:Crveni Pepe :|
Nema veze, sad će se otvorit Espanyol ;)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.