dobra posjeta bez zajebancije, ima sigurno 6000 ako je kapacitet 9000,Brcanskamalta je napisao/la:Ima li nas 5000 makar
sretno
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
dobra posjeta bez zajebancije, ima sigurno 6000 ako je kapacitet 9000,Brcanskamalta je napisao/la:Ima li nas 5000 makar

Yebem im majkuuNKMramor je napisao/la:
NIJE OFSAJD, AL' NIKAKO!!!!![]()
To je to, limitirani da boli, nek krusko ljubi Celu, jer bi Sloboda vec bila putnik u federalku.....ovi igraci ne mogu jednostavno bolje....wobly92 je napisao/la:Koliko god neki govorili da nam je ekipa dobra i da bi mogla komotno igrati u LZP, to nažalost nije istina, i eto što smo mi "pesimisti", sad se vidjelo da to nije tako, i da smo zapravo vrlo limitirani u svakom mogućem pogledu.
Slavko jeste možda i najbolji trener u ovoj ligi, ali nije čudotvorac. Potrebno je vremena da se pročisti ona ekipa koju je stvorio Vlado i da dođe novih, zrelih lica, po Slavkinom ukusu.
Samo se nadam da će biti tu i sljedeće sezone.
Možda ima i nekog dobra u ovome, jer sam 99% siguran da Krupu ne bi dobili svakako, a ovako će biti više vremena da se odmaraju i posvete ligi do kraja ovo nekoliko kola.
Postoji ogromna razlika između pesimizma i realizma. Nekima je nedokučiva. Ja lično pokušavam biti uvijek realan. Imao sam neki navijački feeling da ćemo proći Želju. Ali to nije bilo realno. Realno je da smo mi u donjem dijelu tabele i da nam se gaće tresu za opstanak. Nismo najbolja ekipa u LZO, ali imamo najboljeg stručnjaka, i samo nas to može spasiti ove sezone. Mada, ne bi me čudilo da naši sada psihički grohnu nakon ovoga, pa da još više strahujemo za opstanak.wobly92 je napisao/la:Koliko god neki govorili da nam je ekipa dobra i da bi mogla komotno igrati u LZP, to nažalost nije istina, i eto što smo mi "pesimisti", sad se vidjelo da to nije tako, i da smo zapravo vrlo limitirani u svakom mogućem pogledu.
Slavko jeste možda i najbolji trener u ovoj ligi, ali nije čudotvorac. Potrebno je vremena da se pročisti ona ekipa koju je stvorio Vlado i da dođe novih, zrelih lica, po Slavkinom ukusu.
Samo se nadam da će biti tu i sljedeće sezone.
Možda ima i nekog dobra u ovome, jer sam 99% siguran da Krupu ne bi dobili svakako, a ovako će biti više vremena da se odmaraju i posvete ligi do kraja ovo nekoliko kola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.