PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Propadoše vam pare džaba a izgleda turčin go ko pištolj 
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- prisonbreak
- Kontakt:
Odgovoriti cu ti normalno i ako sumnjam da ces shvatiti jer si ogranicen.sviunapad1010 je napisao/la:Propadoše vam pare džaba a izgleda turčin go ko pištolj
Nije go, dosta dugovanja se rjesilo prema radnicima, ja ga licno kritikujem sto im ne uplacuje na vrijeme,do sada je sve uplatio al kasni sa isplatama i dobio je kritiku. Takodjer vidio si da je Celik bio duzan prema igracima 50-60 hiljadama KM i prvi je to vratio. Sada kada bise povukao stanje u Celiku je bolje za 50%, djaba si se ponadao, iskreno.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Nemate vi blage veze šta se događa iskreno.prisonbreak je napisao/la:Odgovoriti cu ti normalno i ako sumnjam da ces shvatiti jer si ogranicen.sviunapad1010 je napisao/la:Propadoše vam pare džaba a izgleda turčin go ko pištolj
Nije go, dosta dugovanja se rjesilo prema radnicima, ja ga licno kritikujem sto im ne uplacuje na vrijeme,do sada je sve uplatio al kasni sa isplatama i dobio je kritiku. Takodjer vidio si da je Celik bio duzan prema igracima 50-60 hiljadama KM i prvi je to vratio. Sada kada bise povukao stanje u Celiku je bolje za 50%, djaba si se ponadao, iskreno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- prisonbreak
- Kontakt:
Vjeruj da imamo al ne iznosimo.sviunapad1010 je napisao/la:Nemate vi blage veze šta se događa iskreno.prisonbreak je napisao/la:Odgovoriti cu ti normalno i ako sumnjam da ces shvatiti jer si ogranicen.sviunapad1010 je napisao/la:Propadoše vam pare džaba a izgleda turčin go ko pištolj
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- Probisvjet
- Kontakt:
Nema tu pomoci. Lobotomutevelijaizm je zavladao, najbolje se povuci i cekati kontra akciju. Isto kao protiv tvojih tamnoputih sugradjana. Ono bas kada klub ukabure.Rigoletto je napisao/la:Tuzlaci dajte muhi metadona, pridobijte ga za ovu bitku, jedino je on dovoljno imbecilan da parira ovim retardima iz zenice
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ovo 1010 izveo trebu na pićeVirtu4l je napisao/la:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
njima se mozes 0/24 rugati, ne treba ti povodProbisvjet je napisao/la:Nema tu pomoci. Lobotomutevelijaizm je zavladao, najbolje se povuci i cekati kontra akciju. Isto kao protiv tvojih tamnoputih sugradjana. Ono bas kada klub ukabure.Rigoletto je napisao/la:Tuzlaci dajte muhi metadona, pridobijte ga za ovu bitku, jedino je on dovoljno imbecilan da parira ovim retardima iz zenice
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Krmak sta ces se ti rugat sa tom kockom na ramenima,jeti hodom,klempavim usima i 4 litra krvi u obrazimaRigoletto je napisao/la:njima se mozes 0/24 rugati, ne treba ti povodProbisvjet je napisao/la:Nema tu pomoci. Lobotomutevelijaizm je zavladao, najbolje se povuci i cekati kontra akciju. Isto kao protiv tvojih tamnoputih sugradjana. Ono bas kada klub ukabure.Rigoletto je napisao/la:Tuzlaci dajte muhi metadona, pridobijte ga za ovu bitku, jedino je on dovoljno imbecilan da parira ovim retardima iz zenice
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
de mi reci jel skakaćima zubi poispadaju od nehigijene ili od udaraca o' vodu?Mexico je napisao/la:Krmak sta ces se ti rugat sa tom kockom na ramenima,jeti hodom,klempavim usima i 4 litra krvi u obrazimaRigoletto je napisao/la:njima se mozes 0/24 rugati, ne treba ti povodProbisvjet je napisao/la: Nema tu pomoci. Lobotomutevelijaizm je zavladao, najbolje se povuci i cekati kontra akciju. Isto kao protiv tvojih tamnoputih sugradjana. Ono bas kada klub ukabure.![]()
Ne znam upali google maps da te odvede do starog mosta pa ih pitajRigoletto je napisao/la: de mi reci jel skakaćima zubi poispadaju od nehigijene ili od udaraca o' vodu?
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Mexico je napisao/la:Ne znam upali google maps da te odvede do starog mosta pa ih pitajRigoletto je napisao/la: de mi reci jel skakaćima zubi poispadaju od nehigijene ili od udaraca o' vodu?![]()

ne hvalite se nista
To sto ti @Solinas pises je Tuzla od 1995.! Kako bolan mi „ostali“ i „mrzitelji“ nismo Tuzla? Evo ja born and raised u bivsoj Bombonjeri na Slatini! Takvu TZ kakvu ti zelis si dobio zahvaljujuci Podrinju! SDA je dobrodosao, ali po Banovicima i Kalesiji!
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
- Probisvjet
- Kontakt:
Virtina koka sebi nasla boljeg zagondjiju.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta kazu mutevelije mi kozojebi?
A vi? Doci vam "Sape glave"
Iz „Šape“ su apelirali na građane da, ukoliko primijete, sumnjiva ponašanja pojedinaca te zlostavljanje životinja bilo kojeg oblika odmah prijave MUP-u ZDK.
- Danas je u Zenici silovan pas, sutra možda nečije dijete, nečija kći, sestra, supruga - zaključili su u reakciji iz "Šape".
http://****/lokalne-vijesti/zenicko- ... i-ogorceni
A vi? Doci vam "Sape glave"
Iz „Šape“ su apelirali na građane da, ukoliko primijete, sumnjiva ponašanja pojedinaca te zlostavljanje životinja bilo kojeg oblika odmah prijave MUP-u ZDK.
- Danas je u Zenici silovan pas, sutra možda nečije dijete, nečija kći, sestra, supruga - zaključili su u reakciji iz "Šape".
http://****/lokalne-vijesti/zenicko- ... i-ogorceni
Crnogorac je fotografisao ovo. Stari je to voajer.Probisvjet je napisao/la:Virtina koka sebi nasla boljeg zagondjiju.![]()
![]()
![]()
? ? <3
Rigoletto je napisao/la:Mexico je napisao/la:Ne znam upali google maps da te odvede do starog mosta pa ih pitajRigoletto je napisao/la: de mi reci jel skakaćima zubi poispadaju od nehigijene ili od udaraca o' vodu?![]()
ne hvalite se nista
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Sabura Rigo bit ce krov napravljen kao sto je i VIP tribina napravljena i naravno pomocni teren.
@ANTIANTIFA
Gunjasu mali pisam ti po glavi.
@ANTIANTIFA
Gunjasu mali pisam ti po glavi.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kad se Velež vrati, kad se u fudbal bude ulagalo na svim poljima... Biće zaista lijepo, ko god navija za svoj klub, ali navija, ne pravi s**anja drugima. Taj navijac je svugdje dobro dosao.. Zivimo za Zelju i zivot bi dali za njega, ali kako da ja volim neki tamo Gosk, neku tamo ekipu koja dolazi iz grada koji jedva ima 20000 stanovnika....
Hocemo stari Borac, stari Velez, stari Celik,...
Hocemo stari Borac, stari Velez, stari Celik,...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Upravo to, hoćemo Slobodu na fudbalskoj deponiji.kolezeljovac je napisao/la: Hocemo stari Borac, stari Velez, stari Celik,...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.