PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

sviunapad1010
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la sviunapad1010 » 20 apr 2018, 09:49

Propadoše vam pare džaba a izgleda turčin go ko pištolj :kafa:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 20 apr 2018, 09:59

sviunapad1010 je napisao/la:Propadoše vam pare džaba a izgleda turčin go ko pištolj :kafa:
Odgovoriti cu ti normalno i ako sumnjam da ces shvatiti jer si ogranicen.
Nije go, dosta dugovanja se rjesilo prema radnicima, ja ga licno kritikujem sto im ne uplacuje na vrijeme,do sada je sve uplatio al kasni sa isplatama i dobio je kritiku. Takodjer vidio si da je Celik bio duzan prema igracima 50-60 hiljadama KM i prvi je to vratio. Sada kada bise povukao stanje u Celiku je bolje za 50%, djaba si se ponadao, iskreno.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 20 apr 2018, 10:03

prisonbreak je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Propadoše vam pare džaba a izgleda turčin go ko pištolj :kafa:
Nije go, dosta dugovanja se rjesilo prema radnicima, ja ga licno kritikujem sto im ne uplacuje na vrijeme,do sada je sve uplatio al kasni sa isplatama i dobio je kritiku. Takodjer vidio si da je Celik bio duzan prema igracima 50-60 hiljadama KM i prvi je to vratio. Sada kada bise povukao stanje u Celiku je bolje za 50%, djaba si se ponadao, iskreno.
Nemate vi blage veze šta se događa iskreno. :kafa:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 20 apr 2018, 10:05

sviunapad1010 je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:
Nemate vi blage veze šta se događa iskreno. :kafa:
Vjeruj da imamo al ne iznosimo.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 apr 2018, 10:17

Rigoletto je napisao/la:Tuzlaci dajte muhi metadona, pridobijte ga za ovu bitku, jedino je on dovoljno imbecilan da parira ovim retardima iz zenice
Nema tu pomoci. Lobotomutevelijaizm je zavladao, najbolje se povuci i cekati kontra akciju. Isto kao protiv tvojih tamnoputih sugradjana. Ono bas kada klub ukabure.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 apr 2018, 10:59

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 20 apr 2018, 11:18

Virtu4l je napisao/la:slika
Ovo 1010 izveo trebu na piće :urnebes: :urnebes:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 20 apr 2018, 11:23

Probisvjet je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:Tuzlaci dajte muhi metadona, pridobijte ga za ovu bitku, jedino je on dovoljno imbecilan da parira ovim retardima iz zenice
Nema tu pomoci. Lobotomutevelijaizm je zavladao, najbolje se povuci i cekati kontra akciju. Isto kao protiv tvojih tamnoputih sugradjana. Ono bas kada klub ukabure.
njima se mozes 0/24 rugati, ne treba ti povod
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 20 apr 2018, 11:28

Rigoletto je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Krmak sta ces se ti rugat sa tom kockom na ramenima,jeti hodom,klempavim usima i 4 litra krvi u obrazima :urnebes: :urnebes:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 20 apr 2018, 11:33

Mexico je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Nema tu pomoci. Lobotomutevelijaizm je zavladao, najbolje se povuci i cekati kontra akciju. Isto kao protiv tvojih tamnoputih sugradjana. Ono bas kada klub ukabure.
Krmak sta ces se ti rugat sa tom kockom na ramenima,jeti hodom,klempavim usima i 4 litra krvi u obrazima :urnebes: :urnebes:
de mi reci jel skakaćima zubi poispadaju od nehigijene ili od udaraca o' vodu?

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 20 apr 2018, 11:36

Rigoletto je napisao/la: de mi reci jel skakaćima zubi poispadaju od nehigijene ili od udaraca o' vodu?
Ne znam upali google maps da te odvede do starog mosta pa ih pitaj :lol: :lol:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 20 apr 2018, 11:57

Mexico je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la: de mi reci jel skakaćima zubi poispadaju od nehigijene ili od udaraca o' vodu?
slika

ne hvalite se nista

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 20 apr 2018, 12:24

To sto ti @Solinas pises je Tuzla od 1995.! Kako bolan mi „ostali“ i „mrzitelji“ nismo Tuzla? Evo ja born and raised u bivsoj Bombonjeri na Slatini! Takvu TZ kakvu ti zelis si dobio zahvaljujuci Podrinju! SDA je dobrodosao, ali po Banovicima i Kalesiji!
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 apr 2018, 12:43

Virtina koka sebi nasla boljeg zagondjiju. :lol: :lol: :lol:
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 apr 2018, 12:47

Sta kazu mutevelije mi kozojebi?
A vi? Doci vam "Sape glave" :lol: :lol: :lol: :lol: :rol:
Iz „Šape“ su apelirali na građane da, ukoliko primijete, sumnjiva ponašanja pojedinaca te zlostavljanje životinja bilo kojeg oblika odmah prijave MUP-u ZDK.

- Danas je u Zenici silovan pas, sutra možda nečije dijete, nečija kći, sestra, supruga - zaključili su u reakciji iz "Šape".
http://****/lokalne-vijesti/zenicko- ... i-ogorceni

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 20 apr 2018, 12:50

Probisvjet je napisao/la:Virtina koka sebi nasla boljeg zagondjiju. :lol: :lol: :lol:
slika
Crnogorac je fotografisao ovo. Stari je to voajer. :mrgreen:
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 20 apr 2018, 12:57

Rigoletto je napisao/la:
Mexico je napisao/la:
slika

ne hvalite se nista
Na dan 14.10.2017. godine održana je Crvena noć u Zurichu. Našim članovima, navijačima i prijateljima Kluba dajemo na uvid izvještaj o Crvenoj noći.

Ukupni prihodi Crvene noći, zajedno sa ulaznicama i donatorskim kartama u CHF su :

1. Ulaznice od 50 CHF – 16.100,00 CHF
2. Ulaznice od 30 CHF – 240,00 CHF
3. Tombola ( dresovi ) – 2.165,00 CHF
4. Sponzori Crvene noći – 13.000,00 CHF
5. Donatorske karte od 100 CHF – 3.400,00 CHF
6. Donatorske karte od 50 CHF – 1.400,00 CHF
7. Donatorske karte od 30 CHF – 120,00 CHF
8. Donatorske ulaznice ( Alibegović, Selimotić, Tuce, Ruso, Ćiber, Nermin ) – 4.310,00 CHF
9. Donacije na Crvenoj noći – 240,00 CHF
10. Fan Shop – 2.408,00 CHF
11. Piće i hrana – 10.915,00 CHF
12. Kafa ( Vispak ) – 570,00 CHF
13. Kolači – 375,00 CHF
14. Slika Semira Brkića ( aukcija ) – 345,00 CHF
15. Iznajmljeni stol ( osiguranje ) – 300,00 CHF
16. Donacija Meho Kodro – 2.000,00 CHF
17. Donacija Šemsudin Hasić – 2.594,00 CHF
18. Hotel – 170,00 CHF

UKUPNI PRIHODI : 60.652,00 CHF + 80,00 KM

Kada su u pitanju uplate za donatorske karte i ulaznice u valuti EUR, do momenta koji je obuhvatio izvještaj, ukupno je registrovano527 uplata, odnosno 29.320,00 € ili 57.344,00 KM.

Sponzori prenosa Crvene noći putem FACE TV bili su Bosnalijek d.d i Hercegovinalijek d.o.o. Hvala i radijskom sponzoru, RSG radio, kao i Vispak. d.d.

Ovom prilikom zahvaljujemo se svim sponzorima Crvene noći koji su na taj način podržali FK Velež i pomogli završetku radova na Stadionu Rođeni. Hvala FC Bosna Zurich koja je pomogla u samoj organizaciji manifestacije.

Veliku zahvalnost dugujemo i našim reprezentativcima, Džeki, Ibiševiću, Pjaniću, Luliću, Kodri, Kolašincu i Begoviću koji su također dali svoj doprinos.

Veliko hvala i našim navijačima širom svijeta koji su opet pokazali da je Velež klub raje, ljubavi, prkosa i ponosa. Hvala Red Army Old Crew, UG Mostarski Rođeni, KN Red Army, Red Army Ilidža i forumu Rodjeni.com koji su svi u sklopu svojih mogućnosti podržali voljeni Klub.

Akcija prikupljanja sredstava za natkrivanje tribina i kupovinu stolica na Stadionu Rođeni se nastavlja. Spisak koji se nalazi na službenoj stranici se ažurira svakih 12 sati.
Komsija nema bola potrebe hvalit se. Mi to radimo iz ljubavi i to je nasa najveca snaga. Kada kupis klubu autobus ili obuces onu djecu koja trenira ili kad raja skupi 200 hiljada maraka za 20 dana da natkrije svoj stadion. Kada si u drugoj ligi i imas 2000 clanova ili kad 500-600 ljudi ode u zvajti da bodri svoj klub koji je sedmi na tabeli. Ja znam da te jede brato to i da boga molite da se sto duze zadrzimo jer znate nasu snagu kad se vratimo gdje nam je mjesto. Ubrzo komsija, nakon 20 godina pljacke uzivat cemo u koprcanju dusmana, koja smo navijacka sila puna ljubavi za svojim klubom kad krene raja mostarska
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 20 apr 2018, 13:18

Sabura Rigo bit ce krov napravljen kao sto je i VIP tribina napravljena i naravno pomocni teren.
@ANTIANTIFA

Gunjasu mali pisam ti po glavi. :kafa:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 20 apr 2018, 13:24

Kad se Velež vrati, kad se u fudbal bude ulagalo na svim poljima... Biće zaista lijepo, ko god navija za svoj klub, ali navija, ne pravi s**anja drugima. Taj navijac je svugdje dobro dosao.. Zivimo za Zelju i zivot bi dali za njega, ali kako da ja volim neki tamo Gosk, neku tamo ekipu koja dolazi iz grada koji jedva ima 20000 stanovnika....
Hocemo stari Borac, stari Velez, stari Celik,...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 apr 2018, 14:01

kolezeljovac je napisao/la: Hocemo stari Borac, stari Velez, stari Celik,...
Upravo to, hoćemo Slobodu na fudbalskoj deponiji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.