I smrt za rejting i mrežeClutch je napisao/la:Ricky![]()
Finale Sixers - Jazz
NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2018.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
To bi bilo najmanje gledano finale u histroriji americkih big sportova(nba nfl mlb nhl)Clutch je napisao/la:Ricky![]()
Finale Sixers - Jazz
Luka i on, sem sto su bijeli i posjeduju dobru kosarkasku inteligenciju, nemaju nikakve slicnosti.Kaunas je napisao/la:Luka ce biti kopija Rubia.Kobe Bryant je napisao/la:Ja stvarno sam sam mislio da od Ricky-a nikad nece biti NBA igrac , ali fakat . Jos kad je k Bosna igrala ULEB cup i bila u grupi sa Juventudom , pored sto sam pratio naravno sve tekme Bosne , bas sam htio da vidim uzivo to Spansko cudo od djeteta . Nije me nesta odusevio , bio sam ubjedjen da je Nihad Djedovic bolji od njega i talentovaniji 2x (eh moh NIhade sto si izabrao pogresne menadjere pa da odes u NBA , a ne sto si poletio u B ekipu Barcelone)Clutch je napisao/la:Ricky![]()
Finale Sixers - Jazz
Ova sezona ne mogu da se nacudim jel to taj igrac neko mu povratio samopozdanje, najbolji % i za 2p i za 3p , prvi put je presao 40% za 2p , a nikad manje asistencija , jer ne igra vise za statistiku , jeste uvijek je bio brz , imao osjecaj za prostor i asistenciju , igrao odbranu ali tu bi mu se zavrsavala uloga, sada vise ne pati za statistikom i gle cuda statuskika osim asistencija nikad bolja
rubio koliko god da je popraio procenat suta i dalje je bas los suter
Westbrook na standardnom PO nivou, ispod 40% suta iz igre i ispod 30% za 3 
Kako kad sam ocekivo porazmiki_92 je napisao/la:Alema opet ne zanima kosarka
alemsa je napisao/la:Uzet ce jednu, vjerovatno game 3 ili 4.andro234 je napisao/la:Ja kao navijac Minnesote kazem da su sanse za prolaz neka 2 promila![]()
Neka makar 1 pobjedu uzmu...
u penziju.Sarmelino je napisao/la:Valjda ovo nagovori Mela da ide.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
KK_Bosna je napisao/la:u penziju.Sarmelino je napisao/la:Valjda ovo nagovori Mela da ide.
Max Allegri
Jazzeri i Pacersi imaju seriju,na njima je da prospu,a jedni sigurni hoce.Samo je pitanje tko?
Game 4 ce ti reci dosta toga, a u slucaju 2-2 onda ti game 5 govori skoro sve, jer u tom slucaju ko dobije game 5 prolazi u 85% slucajevaReds1234 je napisao/la:Jazzeri i Pacersi imaju seriju,na njima je da prospu,a jedni sigurni hoce.Samo je pitanje tko?
Definitivno, samo da ga povrede zaobiđu. Druga sličnost sa Lebronom je ta što bi i on vrlo lahko mogao završiti sa luzerskim rekordom u nadolazećim finalima protiv Dubsa.Kawhi je napisao/la:Dobro poredjenje. Od LeBrona nije usao jaci igrac u ligu.TonySosa je napisao/la:I LeBron je tako htio isforsirati kad je baco dresove po terenu.Winters je napisao/la:Hoće da isforsira put do zvijezde.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Imam osjecaj da ce Pacersi veceras na 3-1 a OKC izjednacit.Mislim to mi je naj blize s obzirom stanju na terenu.Pacersi imaju u saci Cavse,to je poprilicno ocito.nevjerovatna prilika.alemsa je napisao/la:Game 4 ce ti reci dosta toga, a u slucaju 2-2 onda ti game 5 govori skoro sve, jer u tom slucaju ko dobije game 5 prolazi u 85% slucajevaReds1234 je napisao/la:Jazzeri i Pacersi imaju seriju,na njima je da prospu,a jedni sigurni hoce.Samo je pitanje tko?
necu ja nidjeKK_Bosna je napisao/la:u penziju.Sarmelino je napisao/la:Valjda ovo nagovori Mela da ide.
Samo Utah da dobijeReds1234 je napisao/la:Imam osjecaj da ce Pacersi veceras na 3-1 a OKC izjednacit.Mislim to mi je naj blize s obzirom stanju na terenu.Pacersi imaju u saci Cavse,to je poprilicno ocito.nevjerovatna prilika.alemsa je napisao/la:Game 4 ce ti reci dosta toga, a u slucaju 2-2 onda ti game 5 govori skoro sve, jer u tom slucaju ko dobije game 5 prolazi u 85% slucajevaReds1234 je napisao/la:Jazzeri i Pacersi imaju seriju,na njima je da prospu,a jedni sigurni hoce.Samo je pitanje tko?
a ako ti slucajno game 5 ne kaze sve, onda ce game 6. al onda postoji mogucnost da ti onda 100% game 7 kaze svealemsa je napisao/la:Game 4 ce ti reci dosta toga, a u slucaju 2-2 onda ti game 5 govori skoro sve, jer u tom slucaju ko dobije game 5 prolazi u 85% slucajevaReds1234 je napisao/la:Jazzeri i Pacersi imaju seriju,na njima je da prospu,a jedni sigurni hoce.Samo je pitanje tko?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
KK_Bosna je napisao/la:a ako ti slucajno game 5 ne kaze sve, onda ce game 6. al onda postoji mogucnost da ti onda 100% game 7 kaze svealemsa je napisao/la:Game 4 ce ti reci dosta toga, a u slucaju 2-2 onda ti game 5 govori skoro sve, jer u tom slucaju ko dobije game 5 prolazi u 85% slucajevaReds1234 je napisao/la:Jazzeri i Pacersi imaju seriju,na njima je da prospu,a jedni sigurni hoce.Samo je pitanje tko?
Ode ti u krajnost
- stocktontomalone
- Kontakt:
Ovo bi moglo biti kao finale 2012. s Philom u ulozi Oklahome i GSW u ulozi Heatlesa, iako se ekipa s onakvim talentom vjerovatno nikad nece ponovit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.