I smrt za rejting i mrežeClutch je napisao/la:Ricky![]()
Finale Sixers - Jazz

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I smrt za rejting i mrežeClutch je napisao/la:Ricky![]()
Finale Sixers - Jazz
To bi bilo najmanje gledano finale u histroriji americkih big sportova(nba nfl mlb nhl)Clutch je napisao/la:Ricky![]()
Finale Sixers - Jazz
Luka i on, sem sto su bijeli i posjeduju dobru kosarkasku inteligenciju, nemaju nikakve slicnosti.Kaunas je napisao/la:Luka ce biti kopija Rubia.Kobe Bryant je napisao/la:Ja stvarno sam sam mislio da od Ricky-a nikad nece biti NBA igrac , ali fakat . Jos kad je k Bosna igrala ULEB cup i bila u grupi sa Juventudom , pored sto sam pratio naravno sve tekme Bosne , bas sam htio da vidim uzivo to Spansko cudo od djeteta . Nije me nesta odusevio , bio sam ubjedjen da je Nihad Djedovic bolji od njega i talentovaniji 2x (eh moh NIhade sto si izabrao pogresne menadjere pa da odes u NBA , a ne sto si poletio u B ekipu Barcelone)Clutch je napisao/la:Ricky![]()
Finale Sixers - Jazz
Ova sezona ne mogu da se nacudim jel to taj igrac neko mu povratio samopozdanje, najbolji % i za 2p i za 3p , prvi put je presao 40% za 2p , a nikad manje asistencija , jer ne igra vise za statistiku , jeste uvijek je bio brz , imao osjecaj za prostor i asistenciju , igrao odbranu ali tu bi mu se zavrsavala uloga, sada vise ne pati za statistikom i gle cuda statuskika osim asistencija nikad bolja
Kako kad sam ocekivo porazmiki_92 je napisao/la:Alema opet ne zanima kosarka
alemsa je napisao/la:Uzet ce jednu, vjerovatno game 3 ili 4.andro234 je napisao/la:Ja kao navijac Minnesote kazem da su sanse za prolaz neka 2 promila![]()
Neka makar 1 pobjedu uzmu...
u penziju.Sarmelino je napisao/la:Valjda ovo nagovori Mela da ide.
KK_Bosna je napisao/la:u penziju.Sarmelino je napisao/la:Valjda ovo nagovori Mela da ide.
Game 4 ce ti reci dosta toga, a u slucaju 2-2 onda ti game 5 govori skoro sve, jer u tom slucaju ko dobije game 5 prolazi u 85% slucajevaReds1234 je napisao/la:Jazzeri i Pacersi imaju seriju,na njima je da prospu,a jedni sigurni hoce.Samo je pitanje tko?
Definitivno, samo da ga povrede zaobiđu. Druga sličnost sa Lebronom je ta što bi i on vrlo lahko mogao završiti sa luzerskim rekordom u nadolazećim finalima protiv Dubsa.Kawhi je napisao/la:Dobro poredjenje. Od LeBrona nije usao jaci igrac u ligu.TonySosa je napisao/la:I LeBron je tako htio isforsirati kad je baco dresove po terenu.Winters je napisao/la:Hoće da isforsira put do zvijezde.
Imam osjecaj da ce Pacersi veceras na 3-1 a OKC izjednacit.Mislim to mi je naj blize s obzirom stanju na terenu.Pacersi imaju u saci Cavse,to je poprilicno ocito.nevjerovatna prilika.alemsa je napisao/la:Game 4 ce ti reci dosta toga, a u slucaju 2-2 onda ti game 5 govori skoro sve, jer u tom slucaju ko dobije game 5 prolazi u 85% slucajevaReds1234 je napisao/la:Jazzeri i Pacersi imaju seriju,na njima je da prospu,a jedni sigurni hoce.Samo je pitanje tko?
necu ja nidjeKK_Bosna je napisao/la:u penziju.Sarmelino je napisao/la:Valjda ovo nagovori Mela da ide.
Samo Utah da dobijeReds1234 je napisao/la:Imam osjecaj da ce Pacersi veceras na 3-1 a OKC izjednacit.Mislim to mi je naj blize s obzirom stanju na terenu.Pacersi imaju u saci Cavse,to je poprilicno ocito.nevjerovatna prilika.alemsa je napisao/la:Game 4 ce ti reci dosta toga, a u slucaju 2-2 onda ti game 5 govori skoro sve, jer u tom slucaju ko dobije game 5 prolazi u 85% slucajevaReds1234 je napisao/la:Jazzeri i Pacersi imaju seriju,na njima je da prospu,a jedni sigurni hoce.Samo je pitanje tko?
a ako ti slucajno game 5 ne kaze sve, onda ce game 6. al onda postoji mogucnost da ti onda 100% game 7 kaze svealemsa je napisao/la:Game 4 ce ti reci dosta toga, a u slucaju 2-2 onda ti game 5 govori skoro sve, jer u tom slucaju ko dobije game 5 prolazi u 85% slucajevaReds1234 je napisao/la:Jazzeri i Pacersi imaju seriju,na njima je da prospu,a jedni sigurni hoce.Samo je pitanje tko?
KK_Bosna je napisao/la:a ako ti slucajno game 5 ne kaze sve, onda ce game 6. al onda postoji mogucnost da ti onda 100% game 7 kaze svealemsa je napisao/la:Game 4 ce ti reci dosta toga, a u slucaju 2-2 onda ti game 5 govori skoro sve, jer u tom slucaju ko dobije game 5 prolazi u 85% slucajevaReds1234 je napisao/la:Jazzeri i Pacersi imaju seriju,na njima je da prospu,a jedni sigurni hoce.Samo je pitanje tko?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.