FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vidi se napredak u igri u ova dva zadnja meča, protiv štrumfića i sad lištice. Teče to fino, samo treba staviti fokus na tom završnom pasu i realizaciji, jer je i danas moglo biti još golova u mreži Bilobrka. I protiv štrumfova je to bilo dobro, ali opet manjak sreće i slaba realizacija. Također, smanjiti i ovaj broj grešaka i bezveznog gubljenja lopte.
Sve u svemu, dobra tekma i pristup samoj, samo ovako nastaviti. Izgleda da se bude, a dobro će im ovo doći i za psihu. Bravo!
Sve u svemu, dobra tekma i pristup samoj, samo ovako nastaviti. Izgleda da se bude, a dobro će im ovo doći i za psihu. Bravo!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Jednu utakmicu u 3 godine sjetim im se najmilijih,3 godine patnje ovih invalida. Cuj doce im za psihu dobro ovo klosari jednisarajevo46 je napisao/la:Sarić mašina. Velkoski može bolje, ali sjajna dva pasa za golove. Bravo za tri boda!
igramo bolje jer su se vratili hebib i ahmetovic
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- AlfredNobel
- Kontakt:
Upravu je i @Testo, mnogo bolje to izgleda s Ahmetom i Hebibovićem, priznao to neko ili ne.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
I pored očajne sezone (bodovno), imamo odličnu gol-razliku. Drugi najbolji napad i druga najbolja odbrana lige, a, s druge strane, premalo bodova uzesmo - tek 4. mjesto na tabeli. Šteta je što nemamo bolje bekove od ovih nadribekova.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Crepulja kako je iznesen tako smo i proigrali.
Pavlovic realno prelomio tekmu sa svoje dvije odbrane,
Saric sam nosi ovu ekipu realno u veznom ostali samo smetaci sto u defanzivi sto u ofanzivi.
Dva stopera jako dobra,kao i mali Sabanovic.
Definitivno ovo je druga ekipa kad su tu Ahmetovic i Hebibovic.Drasticna razlika u svakom smislu.
Bravo za pobjedu,idemo po to trece mjesto
P.S. pojavio se i Valentin bio je na tekmi.
Pavlovic realno prelomio tekmu sa svoje dvije odbrane,
Saric sam nosi ovu ekipu realno u veznom ostali samo smetaci sto u defanzivi sto u ofanzivi.
Dva stopera jako dobra,kao i mali Sabanovic.
Definitivno ovo je druga ekipa kad su tu Ahmetovic i Hebibovic.Drasticna razlika u svakom smislu.
Bravo za pobjedu,idemo po to trece mjesto
P.S. pojavio se i Valentin bio je na tekmi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
High je napisao/la:Što nas ima manje na tribinama, mi sve bolje i bolje igramo.
Mi na Koševu nismo primili gola ove polusezone..
strah ih da neko ne skoci na nase curice kad izlaze/ulaze u tunel..Evolution87 je napisao/la:na to pitanje ti samo sabrina moze dati odgovor.esprit24 je napisao/la:Mozda je vec i pisano, a zasto je sredina istoka zatvorena??? Hvala
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja vam ne mogu opisati koliko sam sretan radi danasnje pobjede ali i dalje stoji i stajat ce
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hocel mi iko mustuluk dat ako kazem da je Stojcev nas novi igrac. 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Castim te u Vogošći negdje, jel okmiky_hz je napisao/la:Hocel mi iko mustuluk dat ako kazem da je Stojcev nas novi igrac.
- Osttribine
- Kontakt:
Mozemo pricati sta hocemo, ali skroz druga ekipa kada igraju Hebibovic i Ahmetovic, uvijek draga pobjeda naseg kluba, pogotovo nad ovima sa lištice. Sto se tice ovo oko bojkota ili ne, svako ima pravo da odluci sta hoce, nema potrebe da se dijelimo na ove ili one, ne moze niko ni za mene niti za ljude koji su danas bili reci da ne vole ili ne zele dobro nasem Sarajevu. Sta recimo ako vlasnik kluba i pored tog nazovi bojkota ne smijeni nikog iz ove postave Uprave, da li cete se odreci FK Sarajeva ili se tek onako vratiti na tribine. Protiv Uprave jesam, ali bojkotom apsolutno ne, ne mislim da se bojkotom nesto moze postici. A da se i ne lazemo jedna vrsta bojkota je odavno medju nasim navijacima, sve nas je manje bilo i prije ovog bojkota proglasenog od Hz.
Prelijep dan, dobra utakmica i dobro nase Sarajevo.
Falile su Horde na sjeveru kao i raja sa istoka i zapada ali nazalost se ne mozemo oduprijeti manipulacijama pojedinih koji nam na kraju pokvarise onaj osjecaj proljeca i ovakvih utakmica. Pojedinaca kojima je bitan licni interes prije svega kako u upravi kluba tako i na tribini.
Meni samo nije jasno zasto se raja prima na price nekolicine sa tribine kojima je bitan opet ponavljam licni interes pa ne dodje na jednu ovakvu utakmicu kao ovu danas. U to segmentu nema apsolutno nikakve razlike izmedju nas i komsija jer su uvijek ove "vodje" se vodile i njihova ljubav se mjerila kolicinom interesa...
Zato vi koji volite Sarajavo nemojte sebi uskracivati ove nedeljne utakmice zato sto se neko prepucava i blati preko novina i portala radi lucnog interesa, jer pouceni smo iskustvom da nijedna uprava do sada nije valjala pa tako nece ni sledeca. Otici ce i ovi i trebaju da idu ali bolji nece doci 100%, iznova i iznova cemo se nervirati i sikirati dok ce oni iznova i iznova krasti i mutiti...
Falile su Horde na sjeveru kao i raja sa istoka i zapada ali nazalost se ne mozemo oduprijeti manipulacijama pojedinih koji nam na kraju pokvarise onaj osjecaj proljeca i ovakvih utakmica. Pojedinaca kojima je bitan licni interes prije svega kako u upravi kluba tako i na tribini.
Meni samo nije jasno zasto se raja prima na price nekolicine sa tribine kojima je bitan opet ponavljam licni interes pa ne dodje na jednu ovakvu utakmicu kao ovu danas. U to segmentu nema apsolutno nikakve razlike izmedju nas i komsija jer su uvijek ove "vodje" se vodile i njihova ljubav se mjerila kolicinom interesa...
Zato vi koji volite Sarajavo nemojte sebi uskracivati ove nedeljne utakmice zato sto se neko prepucava i blati preko novina i portala radi lucnog interesa, jer pouceni smo iskustvom da nijedna uprava do sada nije valjala pa tako nece ni sledeca. Otici ce i ovi i trebaju da idu ali bolji nece doci 100%, iznova i iznova cemo se nervirati i sikirati dok ce oni iznova i iznova krasti i mutiti...
VazdaMortemHz je napisao/la:Castim te u Vogošći negdje, jel okmiky_hz je napisao/la:Hocel mi iko mustuluk dat ako kazem da je Stojcev nas novi igrac.
Btw nevezano za njega,sada odlaskom Saida,Novakovica i Sarica u mnogome ce se rasteretiti taj budzet da tako kazem,realno za pare koje su on dobijali sigurno se mogu "nafatati" pravi igraci.Sad dali ce to uraditi vidjet cemo ali da se sa tim otvara prostor za jace ugovore otvara se sigurno.
- sarajevo46
- Kontakt:
Evo ga slika s SC, 300 ljudi nema na Istoku. Budale iz Uprave napustite pozicije da odradimo jedan dobar restart. I ova ograda na istoku, koji su to debili smislili baš me interesuje..

A nista ko je novi SDmiky_hz je napisao/la:Hocel mi iko mustuluk dat ako kazem da je Stojcev nas novi igrac.
Kad se Ahmet vrati, odmah je bolja igra. Steta sto sljedecu Siroki igra sa Krupom, a mi imamo **** gostovanje. Moramo dobiti u Bijeljini, a onda Krupa koja ce odmarati igrace, tu ne bi trebali imati probleme, a onda u zadnja dva kola sta bude. Sansu za trece mjesto imamo.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da mogu ali njih mora dovesti neko je jak na toj poziciji (SD), ovo ovako ne ide.miky_hz je napisao/la:VazdaMortemHz je napisao/la:Castim te u Vogošći negdje, jel okmiky_hz je napisao/la:Hocel mi iko mustuluk dat ako kazem da je Stojcev nas novi igrac.![]()
Btw nevezano za njega,sada odlaskom Saida,Novakovica i Sarica u mnogome ce se rasteretiti taj budzet da tako kazem,realno za pare koje su on dobijali sigurno se mogu "nafatati" pravi igraci.Sad dali ce to uraditi vidjet cemo ali da se sa tim otvara prostor za jace ugovore otvara se sigurno.
Ko?YNWA je napisao/la: A nista ko je novi SD![]()
Kad se Ahmet vrati, odmah je bolja igra. Steta sto sljedecu Siroki igra sa Krupom, a mi imamo **** gostovanje. Moramo dobiti u Bijeljini, a onda Krupa koja ce odmarati igrace, tu ne bi trebali imati probleme, a onda u zadnja dva kola sta bude. Sansu za trece mjesto imamo.
Kuci igramo sa Radnikom
Kuci brate igramo sa Radnikom i mi,pa idemo u Krupu kojoj ce ta utakmica biti izmedju dvije utakmice kupa i odmarat ce igrace vjerovatno za revans.YNWA je napisao/la:A nista ko je novi SDmiky_hz je napisao/la:Hocel mi iko mustuluk dat ako kazem da je Stojcev nas novi igrac.![]()
Imamo bolji raspored od Sirokog vidjet cemo dali cemo to iskoristiti.Vec nakon Krupe ako budu "realni" rezultati bi trebali mi preuzeti to trece mjesto.