Sljedeca je na Koševu protiv Radnika.YNWA je napisao/la:A nista ko je novi SDmiky_hz je napisao/la:Hocel mi iko mustuluk dat ako kazem da je Stojcev nas novi igrac.![]()
Kad se Ahmet vrati, odmah je bolja igra. Steta sto sljedecu Siroki igra sa Krupom, a mi imamo **** gostovanje. Moramo dobiti u Bijeljini, a onda Krupa koja ce odmarati igrace, tu ne bi trebali imati probleme, a onda u zadnja dva kola sta bude. Sansu za trece mjesto imamo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koja je Zaria sad na tabeli? Mogu li u evropu da im Husref objasni neke stvari ovaj put? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
6/7 od 8 klubova, 0-3-1 imajujoker90 je napisao/la:Koja je Zaria sad na tabeli? Mogu li u evropu da im Husref objasni neke stvari ovaj put?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Do mene, zaboravio da je prvo bio onaj remi sa njima na Kosevu, pa onda onaj **** sretni gol Sreckovica. Znaci ne bi trebali imati problema u sljedeca dva kola da uzmemo 6 bodova.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Kud išta i rekoh!MortemHz je napisao/la:6/7 od 8 klubova, 0-3-1 imajujoker90 je napisao/la:Koja je Zaria sad na tabeli? Mogu li u evropu da im Husref objasni neke stvari ovaj put?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kuci igramo sa Radnikom, Spahic je novi Sd 90% , ako je istina za Milosa i ja te castimYNWA je napisao/la:A nista ko je novi SDmiky_hz je napisao/la:Hocel mi iko mustuluk dat ako kazem da je Stojcev nas novi igrac.![]()
Kad se Ahmet vrati, odmah je bolja igra. Steta sto sljedecu Siroki igra sa Krupom, a mi imamo **** gostovanje. Moramo dobiti u Bijeljini, a onda Krupa koja ce odmarati igrace, tu ne bi trebali imati probleme, a onda u zadnja dva kola sta bude. Sansu za trece mjesto imamo.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Regulator je napisao/la:Prelijep dan, dobra utakmica i dobro nase Sarajevo.
Falile su Horde na sjeveru kao i raja sa istoka i zapada ali nazalost se ne mozemo oduprijeti manipulacijama pojedinih koji nam na kraju pokvarise onaj osjecaj proljeca i ovakvih utakmica. Pojedinaca kojima je bitan licni interes prije svega kako u upravi kluba tako i na tribini.
Meni samo nije jasno zasto se raja prima na price nekolicine sa tribine kojima je bitan opet ponavljam licni interes pa ne dodje na jednu ovakvu utakmicu kao ovu danas. U to segmentu nema apsolutno nikakve razlike izmedju nas i komsija jer su uvijek ove "vodje" se vodile i njihova ljubav se mjerila kolicinom interesa...
Zato vi koji volite Sarajavo nemojte sebi uskracivati ove nedeljne utakmice zato sto se neko prepucava i blati preko novina i portala radi lucnog interesa, jer pouceni smo iskustvom da nijedna uprava do sada nije valjala pa tako nece ni sledeca. Otici ce i ovi i trebaju da idu ali bolji nece doci 100%, iznova i iznova cemo se nervirati i sikirati dok ce oni iznova i iznova krasti i mutiti...
- f0rest1946
- Kontakt:
Extra igra danas bravo momci, ONI TI GA PUSE SABANEEEE hahah joj istoka al je mali strasno odigrao
UPRAVA NAPOLJE !
UPRAVA NAPOLJE !
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne znam tebra jel za mustuluka, nesto imam osjecaj da ce biti kao Velkoskimiky_hz je napisao/la:Hocel mi iko mustuluk dat ako kazem da je Stojcev nas novi igrac.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dajte još i Berberovića! 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- muhamedhulk
- Kontakt:
prvo poluvrijeme sam na preskok gledao jer sam neki rostilj raspalio danas 
uski nemocan, cak i bez nasih navijaca. mi dosta dobro, pogotovo sad sa hebibom i ahmom, strasno kako 13ka ima dobro kretanje naprijed ali realizacija izostaje. ahmo prevazan zbog skoka naprijed.
realno saric pokazao danas zasto je u reprezentaciji, sad koliko ce to trajati... pavlovic
ps. nece ni spaha za kikiriki raditi
odakle pare?
to za stojceva je 
uski nemocan, cak i bez nasih navijaca. mi dosta dobro, pogotovo sad sa hebibom i ahmom, strasno kako 13ka ima dobro kretanje naprijed ali realizacija izostaje. ahmo prevazan zbog skoka naprijed.
realno saric pokazao danas zasto je u reprezentaciji, sad koliko ce to trajati... pavlovic
ps. nece ni spaha za kikiriki raditi
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Zato sam i pitao hoceli koElCartel11 je napisao/la:Ne znam tebra jel za mustuluka, nesto imam osjecaj da ce biti kao Velkoskimiky_hz je napisao/la:Hocel mi iko mustuluk dat ako kazem da je Stojcev nas novi igrac.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- sarajevo46
- Kontakt:
Stojčev je umjetnik i još dugo će vremena da prođe da ga ekipe iz Premijer lige BiH prerastu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
nama druze trebaju fudbaleri. imamo mi previse umjetnika i manekena u ekipisarajevo46 je napisao/la:Stojčev je umjetnik
Ne moze vala biti losiji od psihopate Rahmanovica nikako. Valjda 
- sarajevo46
- Kontakt:
Zadnji put kad sam provjeravao još je bio fudbaler. Ovo umjetnik nadam se da si pametan da ruzmiješ šta je trebalo značiti.bihuzur je napisao/la:nama druze trebaju fudbaleri. imamo mi previse umjetnika i manekena u ekipisarajevo46 je napisao/la:Stojčev je umjetnik
ja kad sam zadnji put provjeravao bio je na tribinama. ovo umjetnici i manekeni znam da nisi pametan da razumijes sta je trebalo znaciti.sarajevo46 je napisao/la:Zadnji put kad sam provjeravao još je bio fudbaler. Ovo umjetnik nadam se da si pametan da ruzmiješ šta je trebalo značiti.bihuzur je napisao/la:nama druze trebaju fudbaleri. imamo mi previse umjetnika i manekena u ekipisarajevo46 je napisao/la:Stojčev je umjetnik
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Pisam se ja na politiku vracanja bivših igraca. Ovakav stav sam imao i kad je Velkoski opet dolazio
ZZ
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 17 gostiju.