FCBlaugrana je napisao/la:Romario proziva druge djecom a on sam tvrdi da je barcelona bila dobra bes messija, pa ako si ti neki iskusni navijac treba da znas kakva je batcelona bila prije i kakva je za vrijeme messija...
I igrac moze biti veci kluba, a kad igrac postane veci od kluba onda je sigurno najboji igrac u hostoriji nogometa...(primjer iz drugog sporta je Michael Jordan>Chicago Bulls)
Pa messi u svojoj desetogodisnjoj karijeri je sakupio haman isto trofeja kao i barcelona bez njega koliko god godina da je postojala,
Messi: LA LIGA 9 titula, LP 4
Barcelona: LA LIGA 16, LP 1
Kad messi napusti klub barcelona ce se vratiti normali ovajana lige 3 puta u 10 godina i lige prvaka jednom u 20 godina (ako i tad), a mi cemo tek tad kukati i plakati za najvecim ikad! (Ps pod najvecim ikad ne mislim na Hazarda)
Cuj normala tri titule u 10 godina, koja opsjednutost jednim igracem da je to za lijecenje, opet kazem balavurdija nema pojma, najuspjesniju eru kluba od 2009 pa na ovamo izjednaciti samo sa mesihem to moze samo balavurdija, a ko zna dva i dva o fodbalu zna da to nije zasluga samo jednog covjeka nego se poklopila GENERACIJA balavurdijo, generacija sjajnih fudbalera a mesi je tu samo glavna udarna igla generacije
I prije te generacije bilo je od devedesete i krojfovog dream tima sjajnih generacija i tri cetiri uzastopne titule a ne u deset godina, samo sto je tim generacijama falilo ds se sve poklopi ko od 2009., ss imamo i sjajne bekove i stopere i xaviha i iniestu, ronaldinjo je osvajao ligu prvaka s prvom postavom u kojoj su igrali beleti,oleger,silvinjo,edmilson i van bomel, koliko bi se osvojilo da je imo xavija,iniestu,alvesa i abidala npr, il da je takve igrace umjesto rajzigera,abelarda i gabrija imao rivaldo
Kakvo nepostovanje i kakva balavurdijska opsjednutost mesijem i zanemarivanje svih velikih igraca koji su prodefilovali kroz barcu, sve bilo buranija, samo mesi na svojim ledjima iznio tri lige prvaka u 10 godina, a xavi,iniesta,anri,yaya,puyol samo bili obicni irgati koji bez mesija bi se borili za cetvrtu poziciju, kakva balavurdija i kakvo neznanje braco moja mila