Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

fantom
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la fantom » 29 mar 2009, 19:30

Bio sam sinoc na utakmici i mogu da porucim neupucenima koji ovdje pametuju o nasim navijacima da posjete neku utakmicu reprezentacije da osjete atmosferu.Neki iznose dosta uvredljive rijeci o ponasanju navijaca oslovljavajuci ih divljacima a mislim da bi im bilo pametnije da ponekad i sami posjete neku utakmicu reprezentacije.Ovako je lahko sjede citavu noc ispred televizora u ruci cigara,naginje se piva,gleda se utakmica i nakraju se kritikuju navijaci od kojih vecina danas ne moze da progovori jer su izderali grla.Vecina od tih navijaca je pregulila po 700 km da bodri nasu reprezentaciju,po dva dana nespavanja,zasto pa zato sto volimo nasu reprezentaciju.Zna se da smo mi takvog mentaliteta da kad igramo gostujuce utakmice ide veoma tesko,tesko je naci igru,osjeti se strah,zato mogu reci da je podrska navijaca od kljucnog znacaja u ovakvim utakmicama.Puno je lakse igrati sa 10 000 navijaca na svojoj strani nego sa isto toliko koji ti zvizde citavu utakmicu.Sto se tice bakljade to je uradila ona grupa iz austrije koja se naziva Belaj Boys i oni uglavnom nemaju veze sa Bh Fanaticosima jer uglavnom navijaju odvojeno i smatraju se nekom posebnom grupom.

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 29 mar 2009, 19:33

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma zbunio se covjek, nije mogo vise da prica...haahahahha
Marjan legenda...hahah
ma nije to ce njega kad on dodje na granicu istuci marjan i baho pa zato covjek kaze :mrgreen:

kokoroko
Kontakt:

Post Postao/la kokoroko » 29 mar 2009, 19:35

Normalno da nije dobro ali i ovo je malo potrebno za pravu atmosferu na stadionu ;)

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 29 mar 2009, 19:36

nema zutog kartona. Sve sam njihove statistike pregledao i NEMA cojk karton. Al koga briga. Nemogu oni nama dati golova koliko mi mozemo njima. Volio bih da priliku od prve minute dobiju pjanic,stilic i topic.

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 29 mar 2009, 19:42

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
RiNo je napisao/la:Hajd pustiti Ciru i Kodru imaju otvorene teme o njima pa tamo raspravljajte...

Zna li ko hoce li Hasagic, Rahimic i Salihovic moci igrati u srijedu?
ja mislim da ce Rahimic biti spreman, a za ostale se bas i ne zna...

Ja sam vidio Rahimica u genku prije utakmice u jednom shoping centru pitao sam ga da li igra on kaze cuvam se da budem spreman za Zenicu,al meni se ucinilo kako hramlje na nogu da od tog nema nista.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 mar 2009, 19:48

a ni na onoj najavi formacije i tima fellaini nije imo zuti karton, imali samo neki iz odbrane i golman...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 29 mar 2009, 19:50

amerosm je napisao/la:Evo svih statistika i Fellaini je samo dobio jucer zuti karton

Belgija - Estonija

http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... index.html

Turska - Belgija

Belgija - Armenija

Belgija - Spanija

Belgija - BiH

I ja se pitam sto je Marjan rekao da nece igrati u Srijedu Fellaini. Dobro se sjecam da je rekao Marouane neces vidjeti Zenicu grad celika. Mozda ima nesto sto mi neznamo.

Da da da upravu si rekao je : Marouane neces vidjeti Zenicu grad celika i nesto mozes se vratiti u cazablanku
A C A B !

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 29 mar 2009, 19:51

baj baj felaini, tako je rekao, i ja mu vjerujem

High

Post Postao/la High » 29 mar 2009, 19:53

Ko je drugi golman Belgije ? Je li pouzdan,ili je on mozda neka ''rupa'' ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 29 mar 2009, 19:56

ja mislim da je logan bailly 23 godine..

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 29 mar 2009, 20:08

majestic je napisao/la:nema zutog kartona. Sve sam njihove statistike pregledao i NEMA cojk karton. Al koga briga. Nemogu oni nama dati golova koliko mi mozemo njima. Volio bih da priliku od prve minute dobiju pjanic,stilic i topic.

http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... stics.html
Felaini neigra u srijedu !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 mar 2009, 20:11

High je napisao/la:Ko je drugi golman Belgije ? Je li pouzdan,ili je on mozda neka ''rupa'' ?
"Rupa" nije sigurno, ove godine dosao u Gladbach, na par utakmica pruzio extra partije, "faca" je veliki potencijal!
Sto pitas, da im se nije prvi golman povrijedio...
Vom Jäger zum Gejagten

NACIONALNOSTPUNKER
Kontakt:

Post Postao/la NACIONALNOSTPUNKER » 29 mar 2009, 20:11

fantom je napisao/la:Bio sam sinoc na utakmici i mogu da porucim neupucenima koji ovdje pametuju o nasim navijacima da posjete neku utakmicu reprezentacije da osjete atmosferu.Neki iznose dosta uvredljive rijeci o ponasanju navijaca oslovljavajuci ih divljacima a mislim da bi im bilo pametnije da ponekad i sami posjete neku utakmicu reprezentacije.Ovako je lahko sjede citavu noc ispred televizora u ruci cigara,naginje se piva,gleda se utakmica i nakraju se kritikuju navijaci od kojih vecina danas ne moze da progovori jer su izderali grla.Vecina od tih navijaca je pregulila po 700 km da bodri nasu reprezentaciju,po dva dana nespavanja,zasto pa zato sto volimo nasu reprezentaciju.Zna se da smo mi takvog mentaliteta da kad igramo gostujuce utakmice ide veoma tesko,tesko je naci igru,osjeti se strah,zato mogu reci da je podrska navijaca od kljucnog znacaja u ovakvim utakmicama.Puno je lakse igrati sa 10 000 navijaca na svojoj strani nego sa isto toliko koji ti zvizde citavu utakmicu.Sto se tice bakljade to je uradila ona grupa iz austrije koja se naziva Belaj Boys i oni uglavnom nemaju veze sa Bh Fanaticosima jer uglavnom navijaju odvojeno i smatraju se nekom posebnom grupom.
bas lijepo sto si bio i ti na tekmi da i ti osjetis tu atmosferu i da sad nak nabrijan seres, ok svi mi volimo reprezentaciju, nisu sam oni ti koji je vole.
pa jel uredu da trener reprezentacije i igraci MOLE navijace da ne prave nerede jer utakmica moze bit prekinuta a oni kao vole tu reprezentaciju i dosli da joj pomognu, daj ne seri,
znaci navijaj, pjevaj, galami, psuj, radi sto ti je volja al se zna sta oni, FIFA i UEFA, ne dozvoljavaju i mi to moramo postovat, inace ne pomazemo reprezentaciji ak ne postujemo ta neka pravila i tak je jarane moj, nije to ni grbavica ni bilino polje ni kosevo ni sjebana bosanska liga............

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 29 mar 2009, 20:11

LFCBiH je napisao/la:
majestic je napisao/la:nema zutog kartona. Sve sam njihove statistike pregledao i NEMA cojk karton. Al koga briga. Nemogu oni nama dati golova koliko mi mozemo njima. Volio bih da priliku od prve minute dobiju pjanic,stilic i topic.

Sta ti vidis u ovoj statistici a ja ne? Ima jedan karton,zbog cega ne bi igrao?

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 29 mar 2009, 20:13

LFCBiH je napisao/la:

na osnovu cega si to zakljucio???

kokoroko
Kontakt:

Post Postao/la kokoroko » 29 mar 2009, 20:13

majestic je napisao/la:
LFCBiH je napisao/la:

Sta ti vidis u ovoj statistici a ja ne? Ima jedan karton,zbog cega ne bi igrao?
Vala i ja se pitam evo stavio sam i cvikere i opet nista nijesam mogo da odkrijem :roll:

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 29 mar 2009, 20:13

pa de ljudi igral fellaini
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 mar 2009, 20:14

NACIONALNOSTPUNKER je napisao/la:
fantom je napisao/la:Bio sam sinoc na utakmici i mogu da porucim neupucenima koji ovdje pametuju o nasim navijacima da posjete neku utakmicu reprezentacije da osjete atmosferu.Neki iznose dosta uvredljive rijeci o ponasanju navijaca oslovljavajuci ih divljacima a mislim da bi im bilo pametnije da ponekad i sami posjete neku utakmicu reprezentacije.Ovako je lahko sjede citavu noc ispred televizora u ruci cigara,naginje se piva,gleda se utakmica i nakraju se kritikuju navijaci od kojih vecina danas ne moze da progovori jer su izderali grla.Vecina od tih navijaca je pregulila po 700 km da bodri nasu reprezentaciju,po dva dana nespavanja,zasto pa zato sto volimo nasu reprezentaciju.Zna se da smo mi takvog mentaliteta da kad igramo gostujuce utakmice ide veoma tesko,tesko je naci igru,osjeti se strah,zato mogu reci da je podrska navijaca od kljucnog znacaja u ovakvim utakmicama.Puno je lakse igrati sa 10 000 navijaca na svojoj strani nego sa isto toliko koji ti zvizde citavu utakmicu.Sto se tice bakljade to je uradila ona grupa iz austrije koja se naziva Belaj Boys i oni uglavnom nemaju veze sa Bh Fanaticosima jer uglavnom navijaju odvojeno i smatraju se nekom posebnom grupom.
bas lijepo sto si bio i ti na tekmi da i ti osjetis tu atmosferu i da sad nak nabrijan seres, ok svi mi volimo reprezentaciju, nisu sam oni ti koji je vole.
pa jel uredu da trener reprezentacije i igraci MOLE navijace da ne prave nerede jer utakmica moze bit prekinuta a oni kao vole tu reprezentaciju i dosli da joj pomognu, daj ne seri,
znaci navijaj, pjevaj, galami, psuj, radi sto ti je volja al se zna sta oni, FIFA i UEFA, ne dozvoljavaju i mi to moramo postovat, inace ne pomazemo reprezentaciji ak ne postujemo ta neka pravila i tak je jarane moj, nije to ni grbavica ni bilino polje ni kosevo ni sjebana bosanska liga............
a jebote pa ljudi nama svima hoce ssamo dobro, pa sta vi mislite da oni to rade bezveze, iz njihovog cejfa...pa bore se ljudi protiv saveza i mislim da je najucinkovitije da ih udari po dzepu, pa znate onu cilj opravdava sredstva, haha....a prije godinu dana ste svi govorili da je ovo dobro i da to treba raditi
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

fast033
Kontakt:

Post Postao/la fast033 » 29 mar 2009, 20:14

znate li ljudi gdje ba mogu nabaviti kartu nije valjda sve otislo......ima ovdje dosta zenicana pa pistite imali ba gdje da se uzme i znali ko imali gdje u sarajevu .....nije valjda kasno

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 29 mar 2009, 20:16

a cujte ovo za spahića.........

http://san.ba/index.php?id=6

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.