Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Bio sam sinoc na utakmici i mogu da porucim neupucenima koji ovdje pametuju o nasim navijacima da posjete neku utakmicu reprezentacije da osjete atmosferu.Neki iznose dosta uvredljive rijeci o ponasanju navijaca oslovljavajuci ih divljacima a mislim da bi im bilo pametnije da ponekad i sami posjete neku utakmicu reprezentacije.Ovako je lahko sjede citavu noc ispred televizora u ruci cigara,naginje se piva,gleda se utakmica i nakraju se kritikuju navijaci od kojih vecina danas ne moze da progovori jer su izderali grla.Vecina od tih navijaca je pregulila po 700 km da bodri nasu reprezentaciju,po dva dana nespavanja,zasto pa zato sto volimo nasu reprezentaciju.Zna se da smo mi takvog mentaliteta da kad igramo gostujuce utakmice ide veoma tesko,tesko je naci igru,osjeti se strah,zato mogu reci da je podrska navijaca od kljucnog znacaja u ovakvim utakmicama.Puno je lakse igrati sa 10 000 navijaca na svojoj strani nego sa isto toliko koji ti zvizde citavu utakmicu.Sto se tice bakljade to je uradila ona grupa iz austrije koja se naziva Belaj Boys i oni uglavnom nemaju veze sa Bh Fanaticosima jer uglavnom navijaju odvojeno i smatraju se nekom posebnom grupom.
ma nije to ce njega kad on dodje na granicu istuci marjan i baho pa zato covjek kazeZELJO DO GROBA je napisao/la:ma zbunio se covjek, nije mogo vise da prica...haahahahha
Marjan legenda...hahah

Normalno da nije dobro ali i ovo je malo potrebno za pravu atmosferu na stadionu

nema zutog kartona. Sve sam njihove statistike pregledao i NEMA cojk karton. Al koga briga. Nemogu oni nama dati golova koliko mi mozemo njima. Volio bih da priliku od prve minute dobiju pjanic,stilic i topic.
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ja mislim da ce Rahimic biti spreman, a za ostale se bas i ne zna...RiNo je napisao/la:Hajd pustiti Ciru i Kodru imaju otvorene teme o njima pa tamo raspravljajte...
Zna li ko hoce li Hasagic, Rahimic i Salihovic moci igrati u srijedu?
Ja sam vidio Rahimica u genku prije utakmice u jednom shoping centru pitao sam ga da li igra on kaze cuvam se da budem spreman za Zenicu,al meni se ucinilo kako hramlje na nogu da od tog nema nista.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a ni na onoj najavi formacije i tima fellaini nije imo zuti karton, imali samo neki iz odbrane i golman...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Evo svih statistika i Fellaini je samo dobio jucer zuti karton
Belgija - Estonija
http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... index.html
Turska - Belgija
Belgija - Armenija
Belgija - Spanija
Belgija - BiH
I ja se pitam sto je Marjan rekao da nece igrati u Srijedu Fellaini. Dobro se sjecam da je rekao Marouane neces vidjeti Zenicu grad celika. Mozda ima nesto sto mi neznamo.
Da da da upravu si rekao je : Marouane neces vidjeti Zenicu grad celika i nesto mozes se vratiti u cazablanku
A C A B !
- lolo d pitar
- Kontakt:
baj baj felaini, tako je rekao, i ja mu vjerujem
Ko je drugi golman Belgije ? Je li pouzdan,ili je on mozda neka ''rupa'' ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ja mislim da je logan bailly 23 godine..
majestic je napisao/la:nema zutog kartona. Sve sam njihove statistike pregledao i NEMA cojk karton. Al koga briga. Nemogu oni nama dati golova koliko mi mozemo njima. Volio bih da priliku od prve minute dobiju pjanic,stilic i topic.
http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... stics.html
Felaini neigra u srijedu !
"Rupa" nije sigurno, ove godine dosao u Gladbach, na par utakmica pruzio extra partije, "faca" je veliki potencijal!High je napisao/la:Ko je drugi golman Belgije ? Je li pouzdan,ili je on mozda neka ''rupa'' ?
Sto pitas, da im se nije prvi golman povrijedio...
Vom Jäger zum Gejagten
-
- Kontakt:
bas lijepo sto si bio i ti na tekmi da i ti osjetis tu atmosferu i da sad nak nabrijan seres, ok svi mi volimo reprezentaciju, nisu sam oni ti koji je vole.fantom je napisao/la:Bio sam sinoc na utakmici i mogu da porucim neupucenima koji ovdje pametuju o nasim navijacima da posjete neku utakmicu reprezentacije da osjete atmosferu.Neki iznose dosta uvredljive rijeci o ponasanju navijaca oslovljavajuci ih divljacima a mislim da bi im bilo pametnije da ponekad i sami posjete neku utakmicu reprezentacije.Ovako je lahko sjede citavu noc ispred televizora u ruci cigara,naginje se piva,gleda se utakmica i nakraju se kritikuju navijaci od kojih vecina danas ne moze da progovori jer su izderali grla.Vecina od tih navijaca je pregulila po 700 km da bodri nasu reprezentaciju,po dva dana nespavanja,zasto pa zato sto volimo nasu reprezentaciju.Zna se da smo mi takvog mentaliteta da kad igramo gostujuce utakmice ide veoma tesko,tesko je naci igru,osjeti se strah,zato mogu reci da je podrska navijaca od kljucnog znacaja u ovakvim utakmicama.Puno je lakse igrati sa 10 000 navijaca na svojoj strani nego sa isto toliko koji ti zvizde citavu utakmicu.Sto se tice bakljade to je uradila ona grupa iz austrije koja se naziva Belaj Boys i oni uglavnom nemaju veze sa Bh Fanaticosima jer uglavnom navijaju odvojeno i smatraju se nekom posebnom grupom.
pa jel uredu da trener reprezentacije i igraci MOLE navijace da ne prave nerede jer utakmica moze bit prekinuta a oni kao vole tu reprezentaciju i dosli da joj pomognu, daj ne seri,
znaci navijaj, pjevaj, galami, psuj, radi sto ti je volja al se zna sta oni, FIFA i UEFA, ne dozvoljavaju i mi to moramo postovat, inace ne pomazemo reprezentaciji ak ne postujemo ta neka pravila i tak je jarane moj, nije to ni grbavica ni bilino polje ni kosevo ni sjebana bosanska liga............
Sta ti vidis u ovoj statistici a ja ne? Ima jedan karton,zbog cega ne bi igrao?LFCBiH je napisao/la:majestic je napisao/la:nema zutog kartona. Sve sam njihove statistike pregledao i NEMA cojk karton. Al koga briga. Nemogu oni nama dati golova koliko mi mozemo njima. Volio bih da priliku od prve minute dobiju pjanic,stilic i topic.
-
- Kontakt:
na osnovu cega si to zakljucio???LFCBiH je napisao/la:majestic je napisao/la:nema zutog kartona. Sve sam njihove statistike pregledao i NEMA cojk karton. Al koga briga. Nemogu oni nama dati golova koliko mi mozemo njima. Volio bih da priliku od prve minute dobiju pjanic,stilic i topic.
Vala i ja se pitam evo stavio sam i cvikere i opet nista nijesam mogo da odkrijemmajestic je napisao/la:Sta ti vidis u ovoj statistici a ja ne? Ima jedan karton,zbog cega ne bi igrao?LFCBiH je napisao/la:majestic je napisao/la:nema zutog kartona. Sve sam njihove statistike pregledao i NEMA cojk karton. Al koga briga. Nemogu oni nama dati golova koliko mi mozemo njima. Volio bih da priliku od prve minute dobiju pjanic,stilic i topic.

- miralem444
- Kontakt:
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a jebote pa ljudi nama svima hoce ssamo dobro, pa sta vi mislite da oni to rade bezveze, iz njihovog cejfa...pa bore se ljudi protiv saveza i mislim da je najucinkovitije da ih udari po dzepu, pa znate onu cilj opravdava sredstva, haha....a prije godinu dana ste svi govorili da je ovo dobro i da to treba raditiNACIONALNOSTPUNKER je napisao/la:bas lijepo sto si bio i ti na tekmi da i ti osjetis tu atmosferu i da sad nak nabrijan seres, ok svi mi volimo reprezentaciju, nisu sam oni ti koji je vole.fantom je napisao/la:Bio sam sinoc na utakmici i mogu da porucim neupucenima koji ovdje pametuju o nasim navijacima da posjete neku utakmicu reprezentacije da osjete atmosferu.Neki iznose dosta uvredljive rijeci o ponasanju navijaca oslovljavajuci ih divljacima a mislim da bi im bilo pametnije da ponekad i sami posjete neku utakmicu reprezentacije.Ovako je lahko sjede citavu noc ispred televizora u ruci cigara,naginje se piva,gleda se utakmica i nakraju se kritikuju navijaci od kojih vecina danas ne moze da progovori jer su izderali grla.Vecina od tih navijaca je pregulila po 700 km da bodri nasu reprezentaciju,po dva dana nespavanja,zasto pa zato sto volimo nasu reprezentaciju.Zna se da smo mi takvog mentaliteta da kad igramo gostujuce utakmice ide veoma tesko,tesko je naci igru,osjeti se strah,zato mogu reci da je podrska navijaca od kljucnog znacaja u ovakvim utakmicama.Puno je lakse igrati sa 10 000 navijaca na svojoj strani nego sa isto toliko koji ti zvizde citavu utakmicu.Sto se tice bakljade to je uradila ona grupa iz austrije koja se naziva Belaj Boys i oni uglavnom nemaju veze sa Bh Fanaticosima jer uglavnom navijaju odvojeno i smatraju se nekom posebnom grupom.
pa jel uredu da trener reprezentacije i igraci MOLE navijace da ne prave nerede jer utakmica moze bit prekinuta a oni kao vole tu reprezentaciju i dosli da joj pomognu, daj ne seri,
znaci navijaj, pjevaj, galami, psuj, radi sto ti je volja al se zna sta oni, FIFA i UEFA, ne dozvoljavaju i mi to moramo postovat, inace ne pomazemo reprezentaciji ak ne postujemo ta neka pravila i tak je jarane moj, nije to ni grbavica ni bilino polje ni kosevo ni sjebana bosanska liga............
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
znate li ljudi gdje ba mogu nabaviti kartu nije valjda sve otislo......ima ovdje dosta zenicana pa pistite imali ba gdje da se uzme i znali ko imali gdje u sarajevu .....nije valjda kasno
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.