U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
Adam Idah, najopasniji igrač R. Irske je igrao protiv nas i na prošlom U17 Europskom i postigao gol iz penala za pobjedu u meču Irska - BiH 2 : 1.
Pored Idaha ima tu još par igrača iz prošle generacije koja je igrala protiv nas, treba biti oprezan.Drape je napisao/la:Adam Idah, najopasniji igrač R. Irske je igrao protiv nas i na prošlom U17 Europskom i postigao gol iz penala za pobjedu u meču Irska - BiH 2 : 1.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dobri su Irci mada se danas nisu bas pokazali, mozemo protiv njih 3 boda pokupiti
Al' prvo igraju protiv Belgije, tako da se na njih treba fokusirati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Meni iz ovog ugla izgleda kao da se lopta odbila od igrača Danske i promijenila smjer nakon udarca glavom Nikolića, možda čak i da ga je Danac sam sebi zakucao (al' sumnjam jer bi onda to bilo upisano kao autogol, svakako nemamo dobar ugao kao ovi iz UEFA-e).
Steta sto se krizamo za najtezom grupom na prvenstvu... Spanija, Holandija i Njemacka.Raonffa je napisao/la:Al' prvo igraju protiv Belgije, tako da se na njih treba fokusirati.
Ne zafrkaji, pa ja jedva vidim loptu a kamoli ko je dao gol, doduse moram uskoro ocnom.Raonffa je napisao/la:Meni iz ovog ugla izgleda kao da se lopta odbila od igrača Danske i promijenila smjer nakon udarca glavom Nikolića, možda čak i da ga je Danac sam sebi zakucao (al' sumnjam jer bi onda to bilo upisano kao autogol, svakako nemamo dobar ugao kao ovi iz UEFA-e).
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
U ovom uzrastu sve je moguce, ekipe su dosta ujednacene, ali hajde da mi prvo prodjemo grupu.Vucevich je napisao/la:Steta sto se krizamo za najtezom grupom na prvenstvu... Spanija, Holandija i Njemacka.Raonffa je napisao/la:Al' prvo igraju protiv Belgije, tako da se na njih treba fokusirati.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Gledao sam danas Španiju protiv Srbije, jesu bolji al' nije to sad neka drastična razlika, Srbi su im dobro parirali veliku većinu meča.Vucevich je napisao/la:Steta sto se krizamo za najtezom grupom na prvenstvu... Spanija, Holandija i Njemacka.Raonffa je napisao/la:Al' prvo igraju protiv Belgije, tako da se na njih treba fokusirati.
@Pivopija
Vidim brate otprilike da je udara naš igrač glavom i onda se više ne vidi lopta, golman ostaje ukopan, lopta u čudnom smjeru ulazi u gol (kad se gleda da je naš igrač uputio glavom u lijevu stranu, a ona je ušla u desnu nekako), tako da mislim da je pogodila nekog od igrača i promijenila smjer.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Prva pobjeda i vec se vidimo da prolazimo grupu. Polako cemu zurba, racunamo s kim se ukrstamo i pravimo racunicu kako do polufinala.
Ajmo malo ja zemlju dok nas nisu drugi spustili i igrati glavom i srcem naredne 2 tekme
Ajmo malo ja zemlju dok nas nisu drugi spustili i igrati glavom i srcem naredne 2 tekme
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
ovaj kacavenda za svaki gol izgleda pretrci citav teren da slavi, samo ovako nastaviti momci
Zarathustra
Gdje si vidio golove?Moggi je napisao/la:ovaj kacavenda za svaki gol izgleda pretrci citav teren da slavi, samo ovako nastaviti momci
A znaš nasJavierBosnia je napisao/la:Prva pobjeda i vec se vidimo da prolazimo grupu. Polako cemu zurba, racunamo s kim se ukrstamo i pravimo racunicu kako do polufinala.
ma vidim taj gore i prisjecam se onih iz AustrijeVucevich je napisao/la:Gdje si vidio golove?Moggi je napisao/la:ovaj kacavenda za svaki gol izgleda pretrci citav teren da slavi, samo ovako nastaviti momci
Zarathustra
Prenos na SK HD.
S obzirom da je postavljeno na kanalu fudbalskog saveza Irske, prikazali su i svaku polušansu svoje ekipe, a od Belgijanaca samo golove
Moggi je napisao/la:demirovic od pocetka za alaves
Odbrana im je u najmanju ruku djeluje loše, oba gola Belgijanaca su plod zaista loše defanzive i postavljanja.Drape je napisao/la:S obzirom da je postavljeno na kanalu fudbalskog saveza Irske, prikazali su i svaku polušansu svoje ekipe, a od Belgijanaca samo golove
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], dubrovnik, invincible1921, PeppermintSA i 44 gosta.