U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
Prenos na SK HD.
S obzirom da je postavljeno na kanalu fudbalskog saveza Irske, prikazali su i svaku polušansu svoje ekipe, a od Belgijanaca samo golove
Moggi je napisao/la:demirovic od pocetka za alaves

Odbrana im je u najmanju ruku djeluje loše, oba gola Belgijanaca su plod zaista loše defanzive i postavljanja.Drape je napisao/la:S obzirom da je postavljeno na kanalu fudbalskog saveza Irske, prikazali su i svaku polušansu svoje ekipe, a od Belgijanaca samo golove
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ermeedine 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kakav gol Ermedina!
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
- Bazinga12345
- Kontakt:
Aaa šta mu golman skide sad yebemu, šteta, mogao je i do drugog gola 

Njegov gol.
Majstorski

- akisarajevo92
- Kontakt:
Dobar dobar Demirović danas, ne izgleda nimalo inferiorno u odnosu na ostale igrače Alavesa i Malage.
Jeste da je ova Malaga katastrofa ove sezone al' eto to ne umanjuje Ermedinovu partiju danas.
Jeste da je ova Malaga katastrofa ove sezone al' eto to ne umanjuje Ermedinovu partiju danas.
19 god
odlicno je, svi u21 sto su napravili transfere pocinju dobijati sanse u svojim klubovima, a za neke nismo nesto ni ocekivali tipa cavar , mihojevic, a vala i za ermedina sam skoro procitao da je vracen u B ekipu bio.
cekamo menala od sljedece sezone za dinamo , da se hadziahmetovic vrati, sa jos 1-2 transfera iz ove ekipe da sastavimo nesto najjace sto smo imali ako vec i ovo nije.
ono sto sam citao: mujakic - gent, todor - hertha, mulahus- olimpija ... valjda se ostvari
cekamo menala od sljedece sezone za dinamo , da se hadziahmetovic vrati, sa jos 1-2 transfera iz ove ekipe da sastavimo nesto najjace sto smo imali ako vec i ovo nije.
ono sto sam citao: mujakic - gent, todor - hertha, mulahus- olimpija ... valjda se ostvari
Zarathustra
98 generacija U21 reprezentacije ce biti jaca od ove trenutne... Cavar, Demirovic, Mujakic i Serbecic, Mulahusejnovic, Varesanovic, Hajdarevic (Haris) su 98 godiste pa imaju pravo nastupa i u kvalifikacijama za 2021 U21 EP. Mustedanagic je takodjer 98 godiste ali na njega ne racunam bas jer se nije razvijao kako smo ocekivali, vidim da su ga vratili u U21 ligu nakon sto je prosle sezone igrao seniorski fudbal za Duklu.Moggi je napisao/la:odlicno je, svi u21 sto su napravili transfere pocinju dobijati sanse u svojim klubovima, a za neke nismo nesto ni ocekivali tipa cavar , mihojevic, a vala i za ermedina sam skoro procitao da je vracen u B ekipu bio.
Jel se ovo ova Uefa nije udostojila ni golove snimit od utakmica koje ne igraju Spanija i Engleska. Pa nije dosta sto ih trpaju novcem sto prenose trece lige , sta u krug igra pola Engleske u Spanije u Ligi Prvaka( ni Prvaka a nije ni liga, nije mi jasna ta sega vise) i Ligi Evrope . nas kolko njih boli djon za ovo prvenstvo a ove zemlje sto se raduju svemu sto im nije na gotovo sve njihovo na tv u ni gola ne moraju vidjet NA EURU EJJJJJJ
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Semir Smajlagic zabio opet za Goricu, bravo Semire 

vidim da guidetiju i krkicu isticu ugovori ovo ljeto.nijedan nije pokazao da je zasluzio produzenje... bila bi sjajno da se demirovic nametne kao treci napadac ekipe sa stabilnom minutazom sa klupe i startovima u kupu....a ko zna sta sezona nosi, mozda postane i starter u ligi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.