Za razliku od vas ja sam navijac. Za mene prije Grbavica nike ruglo, Amar nije neprijatelj kluba, Misimovic sutra kad ode nece biti neprijatelj itd. **** se meni za Misimovica on ce kad tad biti bivsi, al ovo do sad izgubljene dvije titule je bruka i sramota. Igraci odron, u klubu nema dva covjeka da se razumiju u sport. U savezu nas niko ne **** pet posto.za_zivot_cijeli je napisao/la:IskraB je napisao/la:Vi niste navijaci, vi ste placipickice obicne !
Bruka od navijaca ako uopce idete na utakmice. Sramotno da je neko drugi kriv vec druga sezona, s 4 boda prednosti sam ovisis o titulu. Jednom osutas na derbiju i pola puta u Krupi. Vi ste obicni levati.IskraB je napisao/la:Mene s tribina nikad nece otjerati Misimovici, a jos manje Adzem. Pored svega opet ide produzenje clanske, godisnja karta.
Finale kupa hiljadu ljudi vi ljepite makete, serete o hdz, covicu treba da se stidite sta pisete.
Isto pitari i pitarluk bljak u pm.
Svaki vam je post isti zamisli 100 godina postojimo 10 trofeja to znaci da trebamo svake godine biti prvi i izgubiti titulu. Kakav mozak majko mila.
Koje osvojio tih 10 vise od.pola Amar..Znaci on je tito, tata za sve sad u klubu. Mozete se sageti Ameru svi komplet s istokom kojeg sam napravio ja, ti, navijaci, Amar i tako dalje..