FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

IskraB
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la IskraB » 08 maj 2018, 21:08

za_zivot_cijeli je napisao/la:
IskraB je napisao/la:Vi niste navijaci, vi ste placipickice obicne !

Bruka od navijaca ako uopce idete na utakmice. Sramotno da je neko drugi kriv vec druga sezona, s 4 boda prednosti sam ovisis o titulu. Jednom osutas na derbiju i pola puta u Krupi. Vi ste obicni levati.
IskraB je napisao/la:Mene s tribina nikad nece otjerati Misimovici, a jos manje Adzem. Pored svega opet ide produzenje clanske, godisnja karta.
Za razliku od vas ja sam navijac. Za mene prije Grbavica nike ruglo, Amar nije neprijatelj kluba, Misimovic sutra kad ode nece biti neprijatelj itd. **** se meni za Misimovica on ce kad tad biti bivsi, al ovo do sad izgubljene dvije titule je bruka i sramota. Igraci odron, u klubu nema dva covjeka da se razumiju u sport. U savezu nas niko ne **** pet posto.

Finale kupa hiljadu ljudi vi ljepite makete, serete o hdz, covicu treba da se stidite sta pisete.

Isto pitari i pitarluk bljak u pm.

Svaki vam je post isti zamisli 100 godina postojimo 10 trofeja to znaci da trebamo svake godine biti prvi i izgubiti titulu. Kakav mozak majko mila.

Koje osvojio tih 10 vise od.pola Amar..Znaci on je tito, tata za sve sad u klubu. Mozete se sageti Ameru svi komplet s istokom kojeg sam napravio ja, ti, navijaci, Amar i tako dalje..
Zadnja izmjena: IskraB, dana/u 08 maj 2018, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Jamie Oliver jedan je od nas!

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 08 maj 2018, 21:11

A Gojer isti kornjačin vrač :rol:
💩💩

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 08 maj 2018, 21:32

Da nije Amar, Zuje, Kozarica vitrine bi bile pune kurcina, s cim bi se tad vrli veliki navijaci slikali? Slikali bi se s mjesalicom betona i donosili bi radnicima cevape i slikali se. Vi da drzite nekome predavanja i da pisete o Zelji.
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Pilindalo
Kontakt:

Post Postao/la Pilindalo » 08 maj 2018, 21:38

Kakvi su komentari uskoro treba ocekivati i fizicke obracune medju navijacima. Koji smo mi svi debili... za ili protiv. Bas djetinjasto.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 08 maj 2018, 21:59

Zenzo je napisao/la:U nepune tri godine smo od rusevine napravili stadon UEFA 3 kategorije a opet nekima malo. Kad kazem mi mislim na klub, navijace, partnere-sponzore kluba i vlast koja je najmanje pomogla ali je pomogla. Sad kad legne rekonstruisani teren sve ce to da dobije mnogo ljepsi izgled, da podjestimo ko ima najbolje reflektore u BIH.

:thumbup:
Grbavica nije UEFA 3 kategorija

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 08 maj 2018, 22:02

brig je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:U nepune tri godine smo od rusevine napravili stadon UEFA 3 kategorije a opet nekima malo. Kad kazem mi mislim na klub, navijace, partnere-sponzore kluba i vlast koja je najmanje pomogla ali je pomogla. Sad kad legne rekonstruisani teren sve ce to da dobije mnogo ljepsi izgled, da podjestimo ko ima najbolje reflektore u BIH.

:thumbup:
Grbavica nije UEFA 3 kategorija
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 08 maj 2018, 22:13

Jeste, dobili je prije vremena pred utakmicu sa AIK-om kao nagradu za sve radove koji su obavljeni na UEFA zahtjev. Licno covjek iz UEFA koji je obisao stadion je to rekao, kasnije urađene te stvari koje su manjkale, sto su zahtjevali i sad sa novim terenom to je gotova stvar. Jos kad savez obezbjedi zatvorene brojcanike (rampe na ulazima, elektronske brojace) jos ce vise ucvrstiti stadion po kvaliteti. A klub nastavlja planove, tj. uređenje fasade sjevera, krov istoka,... nekad u buducnosti jug.
- Zeljeznicar -

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 maj 2018, 22:20

za_zivot_cijeli je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la: Sve si u pravu i sve se slazem. To su nase pare i trebaju nam se "vracati". Samo mi je pun **** vas spin doktora koji ste rezultatski fijasko trecu godinu zaredom pokusavali opravdati saradnjom Zrinjskog i HDZ. Vas spinovani mozak spreman je i na to. Treba biti velik i kad gubis, Zeljo je to uvijek bio. Nije nas **** HDZ, nije nas niko pokrao, nismo prvaci jer nam neznalice vode klub.
sad se sve slazes, a dva posta ranije si nas pokusao predstaviti kao stranacku prciju?
covjece jesi li ti svjestan da si nas pokusao svesti u ravan sa klubom koji je duze bio zabranjen zbog ustasluka nego sto je igrao lopte? klubom kojeg je nekada finasirala NDH a danas finansira HDZ direktno, kojem HDZ preko svojih pijuna poput sudije Bandica ili stranackih funkcionera u Savezu poput Beusa zavrsava penale, bodove i titule, kojem HDZ preko svojih direktora u javnim preduzecima zavrsava donacije u stotinama hiljada maraka iako je zakonom zabranjeno... oni ne saradjuju. oni su jedno bice. HDZ=Zrinjski!!! HDZ NAS JE I **** I POKRAO, ne u mjeri u kojoj su to napravili jednom Velezu ali ipak dovoljno da uz sve nase propuste i greske bude dovoljno za kradju dvije titule.

slika

i zivota ti, od kada to ti navijas za Zelju pa su titule nesto sto se podrazumijeva? skoro nam je sto godina a mi sabrali deset trofeja i pricas o nekom trogodisnjem fijasku iako se vec sutra mozemo okititi titulom osvajaca Kupa! sto godina postojimo da bi tek sada u par godina ljudi napravili vise na infrastrukturi nego svi njihovi prethodnici za prethodnih 90 godina. i ja sam spiner, jel!!?!?

za kraj, i Istok je nekada bio idejno rjesenje...
vidimo se uskoro na Jugu.

pozdrav svim iskrenim zeljovcima.
To su price koje vi uvlakaci zelite cuti i ne vjerujete u njih. Nemoj da se ovdje svadjamo i da ja nabrajam nase poznate navijace koji su do juce u lozi, a i po zatvoru bili. Stranacki obojeni, kljucevi od kase kod njih bili. Prije tri godine smo navlaceni od ljudi iz vrha kluba da **** Koldzi majku i onda nakon popa godine isti koji su nas navlacili poziraju sa njim za novine. Ne pricaj i ne kudi druge kad ni u tvojoj basci nisu med i mlijeko. Sami smo krivi, neznalice vode klub i nista drugo. Pozdrav iskrenim Zeljovcima, navijaci Uprava **** od kluba.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 08 maj 2018, 22:22

Zenzo je napisao/la:Jeste, dobili je prije vremena pred utakmicu sa AIK-om kao nagradu za sve radove koji su obavljeni na UEFA zahtjev. Licno covjek iz UEFA koji je obisao stadion je to rekao, kasnije urađene te stvari koje su manjkale, sto su zahtjevali i sad sa novim terenom to je gotova stvar. Jos kad savez obezbjedi zatvorene brojcanike (rampe na ulazima, elektronske brojace) jos ce vise ucvrstiti stadion po kvaliteti. A klub nastavlja planove, tj. uređenje fasade sjevera, krov istoka,... nekad u buducnosti jug.
Teren nema veze sa licencom. Fali vam jos dosta stvari da bi dobili UEFA 3cat tako da ti od toga nema nista. Vi ste mogli igrati to 2. Pretkolo sa AIK-om i tako i tako na Grbavici. Fasade, sminka itd sto navodis nema veze sa kategorijom. Ako treba poblize vam objasnim ali pisao sam vec jednom ranije
Pitajte @Signore pa cete vidjeti

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 08 maj 2018, 22:23

Uprava nece otic sve dok jug suti, pitam se kako je ovo njima sve normalno? Zasto ne traze povratak Amara Osima?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 08 maj 2018, 22:25

brig je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:Jeste, dobili je prije vremena pred utakmicu sa AIK-om kao nagradu za sve radove koji su obavljeni na UEFA zahtjev. Licno covjek iz UEFA koji je obisao stadion je to rekao, kasnije urađene te stvari koje su manjkale, sto su zahtjevali i sad sa novim terenom to je gotova stvar. Jos kad savez obezbjedi zatvorene brojcanike (rampe na ulazima, elektronske brojace) jos ce vise ucvrstiti stadion po kvaliteti. A klub nastavlja planove, tj. uređenje fasade sjevera, krov istoka,... nekad u buducnosti jug.
Teren nema veze sa licencom. Fali vam jos dosta stvari da bi dobili UEFA 3cat tako da ti od toga nema nista. Vi ste mogli igrati to 2. Pretkolo sa AIK-om i tako i tako na Grbavici. Fasade, sminka itd sto navodis nema veze sa kategorijom. Ako treba poblize vam objasnim ali pisao sam vec jednom ranije
Pitajte @Signore pa cete vidjeti
Ma bolan sta se njemu trudis objasniti ne zna odakle je supalj.
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 maj 2018, 23:21

Moglo se igrati i treće pretkolo na Grbavici da smo prošli AIK, mislim da nismo ta kategorija 3 al' su ljudi iz UEFA-e vidjeli da se radi na infrastrukturi i to je bila neka vrsta nagrade.

Nešto slično je bilo sa Rijekom prije par godina, kada im je UEFA dozvolila da igraju grupnu fazu EL na Kantridi jer je bila u planu rekonstrukcija Kantride, a ona Rujevica se već pravila.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 maj 2018, 23:39

braco je napisao/la:E čuj sportske iz pouzdanih izvora saznaju da će biti promjena u svlačionici, tj da će neki igrači otići i doći. Šokiran sam ovo informacijom, zaista vrhunska ekskluziva. Ovaj novinar zaslužuje posao na skysports.
@Zenzo pisao text.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 maj 2018, 23:43

Zrinjski nam ukrao titule. Priča za levate.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 maj 2018, 00:16

HDZ nam ukrao dvije titule. Aj ba smislite nesto bolje, providno je ovo do jaja. Mozda marsovci?

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 09 maj 2018, 00:45

Zeljo92 je napisao/la:Uprava nece otic sve dok jug suti, pitam se kako je ovo njima sve normalno? Zasto ne traze povratak Amara Osima?
Pitaj neke momke iz grupe pa ce ti biti jasno... A ne ovdje o tom pisati...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

zis
Kontakt:

Post Postao/la zis » 09 maj 2018, 08:25

istina je da je za vrijeme AO i to na kraju drugog mandata posloženo dosta toga i da je ova uprava krenula tim vec napisanim putem, ali da se toliko pljuje i blati neko ko je uradio mnogo toga (osim pehara) to je tesko za shvatiti... moguce je da su svi ovi koji pisu toliko negativnog jednostavno neprijatelji zelje, a predstavljaju se kao najveci zeljovci i da im je zadatak upravo da razjedine nas plave... dajte malo pozitive :)

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 09 maj 2018, 08:28

Kad bi ispusili kup da li bi se opet pricalo o idejnim projektima?
💩💩

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 09 maj 2018, 09:10

zis je napisao/la:istina je da je za vrijeme AO i to na kraju drugog mandata posloženo dosta toga i da je ova uprava krenula tim vec napisanim putem, ali da se toliko pljuje i blati neko ko je uradio mnogo toga (osim pehara) to je tesko za shvatiti... moguce je da su svi ovi koji pisu toliko negativnog jednostavno neprijatelji zelje, a predstavljaju se kao najveci zeljovci i da im je zadatak upravo da razjedine nas plave... dajte malo pozitive :)

Za vrijeme Amara upravo su ovo ti smetljari koji su mu psovali s zapada, sjevera. Sam Amar je znao reci kakve su to budale. Nisu oni dzaba to radili, samo je sreca da ima malo takvih "navijaca".

Nekom srecom opet idem na stadion, pa zaista cujem s strane sta raja komentarise. 90% nezadovoljno

A ovo ovdje sto pise sjedi kuci svaku utakmicu i pise o farbanju sjevera i glupostima.
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 maj 2018, 10:09

Bice danaa ok. Razocarani smo radi prvenstva, ali danas treba sve zaboraviti. Trofej je trofej.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 21 gost.