Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Los*Blancos
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los*Blancos » 24 sep 2010, 17:21

Igraci koje je Mou stavio na spisak za tekmu protiv Levante , novi na spisku Juan Carlos bocni igrac sredine terena, Mateos odbrana.

slika Juan Carlos
Povredjeni Canales, Albiol, Garay, Gago, Kaka..Dok Pepe (crveni karton proslo kolo)
-Golmani: Casillas, Dudek, Adán

-Odbrana: Carvalho, Sergio Ramos, Marcelo, Mateos, Arbeloa

-Sredina: Diarra, Lass, Granero, Xabi Alonso, Pedro León, Khedira, Juan Carlos, Di María, Özil

-Napad: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín

Tekma je sutra u 20:00 8-) sranje nepase meni termin :twisted: ali... :?
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 24 sep 2010, 21:34

Los*Blancos je napisao/la:Igraci koje je Mou stavio na spisak za tekmu protiv Levante , novi na spisku Juan Carlos bocni igrac sredine terena, Mateos odbrana.

slika Juan Carlos
Povredjeni Canales, Albiol, Garay, Gago, Kaka..Dok Pepe (crveni karton proslo kolo)
-Golmani: Casillas, Dudek, Adán

-Odbrana: Carvalho, Sergio Ramos, Marcelo, Mateos, Arbeloa

-Sredina: Diarra, Lass, Granero, Xabi Alonso, Pedro León, Khedira, Juan Carlos, Di María, Özil

-Napad: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín

Tekma je sutra u 20:00 8-) sranje nepase meni termin :twisted: ali... :?
Koja je to pozicija?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 sep 2010, 22:00

Desni ili levi vezni. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 25 sep 2010, 14:26

slika
Upravu je Mourinho neki timovi poklanjaju tekme Barci 8-) Cesto izadju sa 2 ekipom protiv barce, i tako cemo tesko osvojiti Ligu :o
Benzema zasluzije puno vise od onog sto sam mu dao do sada :)

Maradona:"Messi i Iniesta su bili najbolji na SP" Jeli on toliko glup o toliko... :mrgreen: Iniesta jest a Messi nije bio bolji ni od Ozila, Mullera itd :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 25 sep 2010, 15:20

ma nije ni Iniesta ruku na srce...

veceras pobjeda uz X barcelone na san mamesu

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 25 sep 2010, 20:43

Pa ebo te prilike ne mogu napraviti. Ja ne znam ko ovoga Di Mariu hvali na sve strane, ali covjek igra za sebe, a ne za tim.

Ovo je sramota od igre, cemu gledati? Dalje nit zelim, nit mogu na ovakvom streamu...sramota, imali dvije dobre prilike, pa Pipita sa pet metara promasio cijeli gol, Di Maria umjesto da suta u dobro jsituaciji on doslovno dodaje golmanu...

Ronaldo dobar udarac glavom, golman skinuo i to je to...

Pa igramo dosadno ko Barcelona, samo se lopta vrti po sredini terena i pokusavamo neke dubinske gluposti

Koja sramota

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 sep 2010, 20:51

LOL Brnjoo meni se ova igra baš sviđa pitanje je kada će pasti go.
Di Maria je uradio više po krilu nego Ronaldo samo bi se obojica trebali brže rješavati lopte kao i Oezil svaka mu čast ima super kontrolu i kad doda baš su lijepi pasovi,ali mora to malo brže ipak ovdje u ekipi ima Higuaina i Ronalda ne Almeidu i Marina.Odbrana perfektna Mou bi od Rovčanina i Škore napravio najbolji štoperski par na svijetu :lol:
Go će pasti Ramos i Ronaldo su usrali dvije dobre prilike na kraju,ali pitanje je vremena kada će gol.
I još jedna stvar Carvalho i Ramos puno izlaze u napad,ali opet dobro popune šupljine u odbrani što je odlično
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 25 sep 2010, 20:53

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 sep 2010, 20:53

fali zavrsni pas, higuainu ponisten gol
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 sep 2010, 21:16

a jes ovi iz levantea simuliraju :evil:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 sep 2010, 21:18

E ova igra već podsjeća na prošlu sezonu napadaju obje ekipe izgledamo ranjivo cc :twisted:
KAKO NE MOGU ODIGRATI ISTIH 45 MINUTA NARAVNO DA OVE BUDU SA GOLOM ILI 2
Evo Pedra Leona i Benza dakle Di Maria napolje i još jedan ja ne bi vadio Pipitu trebaju nam 2 napadača :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 sep 2010, 21:18

LBJ MVP je napisao/la:E ova igra već podsjeća na prošlu sezonu napadaju obje ekipe izgledamo ranjivo cc :twisted:
KAKO NE MOGU ODIGRATI ISTIH 45 MINUTA NARAVNO DA OVE BUDU SA GOLOM ILI 2
Evo Pedra Leona i Benza dakle Di Maria napolje i još jedan ja ne bi vadio Pipitu trebaju nam 2 napadača :?
to care, trebaju dva napadaca, kao protiv osasune koju smo razbili, ovako ne ide

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 sep 2010, 21:20

Penaaaaaaaaaaaaal mamu ti ebem sudija igra rukom ko u napravi odbojkaški blok ti ništa :twisted:
Izašao Oezil :? šta sad očekivat

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 sep 2010, 21:21

LBJ MVP je napisao/la:Penaaaaaaaaaaaaal mamu ti ebem sudija igra rukom ko u napravi odbojkaški blok ti ništa :twisted:
Izašao Oezil :? šta sad očekivat
Cist k'o suza :evil:
Ozil nije nista posebno odigrao

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 sep 2010, 21:22

A Pedro morao si ono zabit ccc

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 25 sep 2010, 21:25

Nail for Real je napisao/la:fali zavrsni pas, higuainu ponisten gol
Pa i bio je u ofsajdu 80 metara
LBJ MVP je napisao/la:LOL Brnjoo meni se ova igra baš sviđa pitanje je kada će pasti go.
Di Maria je uradio više po krilu nego Ronaldo samo bi se obojica trebali brže rješavati lopte kao i Oezil svaka mu čast ima super kontrolu i kad doda baš su lijepi pasovi,ali mora to malo brže ipak ovdje u ekipi ima Higuaina i Ronalda ne Almeidu i Marina.Odbrana perfektna Mou bi od Rovčanina i Škore napravio najbolji štoperski par na svijetu :lol:
Go će pasti Ramos i Ronaldo su usrali dvije dobre prilike na kraju,ali pitanje je vremena kada će gol.
I još jedna stvar Carvalho i Ramos puno izlaze u napad,ali opet dobro popune šupljine u odbrani što je odlično

Dobri i Ozil i Di Maria cim su prvi izasli pri rezultatu 0:0 :roll:

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 25 sep 2010, 21:26

Brnjoo je napisao/la:Pa ebo te prilike ne mogu napraviti. Ja ne znam ko ovoga Di Mariu hvali na sve strane, ali covjek igra za sebe, a ne za tim.

Ovo je sramota od igre, cemu gledati? Dalje nit zelim, nit mogu na ovakvom streamu...sramota, imali dvije dobre prilike, pa Pipita sa pet metara promasio cijeli gol, Di Maria umjesto da suta u dobro jsituaciji on doslovno dodaje golmanu...

Ronaldo dobar udarac glavom, golman skinuo i to je to...

Pa igramo dosadno ko Barcelona, samo se lopta vrti po sredini terena i pokusavamo neke dubinske gluposti

Koja sramota
Dominacija :mrgreen: što mi brisu postove :idea:
Zadnja izmjena: Faraon iz Visokog, dana/u 25 sep 2010, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 sep 2010, 21:26

A jbg ni Mou ne smije izvest Ronalda ;)

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 25 sep 2010, 21:27

Ma brnjo najaposteni coek na forumu lik govori sta je istina.TI si moj idol ;)
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 sep 2010, 21:29

DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ma brnjo najaposteni coek na forumu lik govori sta je istina.TI si moj idol ;)
A ti k'o gledas utakmicu :lol:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.