Upravu je Mourinho neki timovi poklanjaju tekme Barci
Benzema zasluzije puno vise od onog sto sam mu dao do sada
Maradona:"Messi i Iniesta su bili najbolji na SP" Jeli on toliko glup o toliko...
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

to care, trebaju dva napadaca, kao protiv osasune koju smo razbili, ovako ne ideLBJ MVP je napisao/la:E ova igra već podsjeća na prošlu sezonu napadaju obje ekipe izgledamo ranjivo cc![]()
KAKO NE MOGU ODIGRATI ISTIH 45 MINUTA NARAVNO DA OVE BUDU SA GOLOM ILI 2
Evo Pedra Leona i Benza dakle Di Maria napolje i još jedan ja ne bi vadio Pipitu trebaju nam 2 napadača
Cist k'o suzaLBJ MVP je napisao/la:Penaaaaaaaaaaaaal mamu ti ebem sudija igra rukom ko u napravi odbojkaški blok ti ništa
Izašao Oezilšta sad očekivat
Pa i bio je u ofsajdu 80 metaraNail for Real je napisao/la:fali zavrsni pas, higuainu ponisten gol
LBJ MVP je napisao/la:LOL Brnjoo meni se ova igra baš sviđa pitanje je kada će pasti go.
Di Maria je uradio više po krilu nego Ronaldo samo bi se obojica trebali brže rješavati lopte kao i Oezil svaka mu čast ima super kontrolu i kad doda baš su lijepi pasovi,ali mora to malo brže ipak ovdje u ekipi ima Higuaina i Ronalda ne Almeidu i Marina.Odbrana perfektna Mou bi od Rovčanina i Škore napravio najbolji štoperski par na svijetu![]()
Go će pasti Ramos i Ronaldo su usrali dvije dobre prilike na kraju,ali pitanje je vremena kada će gol.
I još jedna stvar Carvalho i Ramos puno izlaze u napad,ali opet dobro popune šupljine u odbrani što je odlično
DominacijaBrnjoo je napisao/la:Pa ebo te prilike ne mogu napraviti. Ja ne znam ko ovoga Di Mariu hvali na sve strane, ali covjek igra za sebe, a ne za tim.
Ovo je sramota od igre, cemu gledati? Dalje nit zelim, nit mogu na ovakvom streamu...sramota, imali dvije dobre prilike, pa Pipita sa pet metara promasio cijeli gol, Di Maria umjesto da suta u dobro jsituaciji on doslovno dodaje golmanu...
Ronaldo dobar udarac glavom, golman skinuo i to je to...
Pa igramo dosadno ko Barcelona, samo se lopta vrti po sredini terena i pokusavamo neke dubinske gluposti
Koja sramota
A ti k'o gledas utakmicuDAVID VILLA 7' je napisao/la:Ma brnjo najaposteni coek na forumu lik govori sta je istina.TI si moj idol
Ma pusti gaNail for Real je napisao/la:A ti k'o gledas utakmicuDAVID VILLA 7' je napisao/la:Ma brnjo najaposteni coek na forumu lik govori sta je istina.TI si moj idol
dobro ronaldo igra, nije do njegaLBJ MVP je napisao/la:Ma pusti gaNail for Real je napisao/la:A ti k'o gledas utakmicuDAVID VILLA 7' je napisao/la:Ma brnjo najaposteni coek na forumu lik govori sta je istina.TI si moj idol![]()
Nego za šta Ronaldo ima kredit ko trenera svih(i SAF-a nekad)da kenja po terenu i nikom neda lopte
Brnjoo je napisao/la:Pa ebo te prilike ne mogu napraviti. Ja ne znam ko ovoga Di Mariu hvali na sve strane, ali covjek igra za sebe, a ne za tim.
Ovo je sramota od igre, cemu gledati? Dalje nit zelim, nit mogu na ovakvom streamu...sramota, imali dvije dobre prilike, pa Pipita sa pet metara promasio cijeli gol, Di Maria umjesto da suta u dobro jsituaciji on doslovno dodaje golmanu...
Ronaldo dobar udarac glavom, golman skinuo i to je to...
Pa igramo dosadno ko Barcelona, samo se lopta vrti po sredini terena i pokusavamo neke dubinske gluposti
Koja sramota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.