FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zenzo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zenzo » 20 maj 2018, 11:19

Adzem je bivisi previse bi bilo ostaviti ga za narednu sezonu.
- Zeljeznicar -

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 20 maj 2018, 11:26

Malezijska kuja Golden showerovana tri puta!
Adzeme, ne mogu nikako da te provalim, neshvatljiv si mi covjece totalno ove sezone. Od ocaja do sjaja i obrnuto. Svasta. Bravo Zera! Volim te Zeljo!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 maj 2018, 11:39

braco je napisao/la:
irfo je napisao/la:Al odigra Zeric dobro na beku danas, i nazad i naprijed odlican, svaka cast, mislio sam da je lud Adzem kad ga je stavio, ali to je bio puni pogodak, cak mislim da nije losa ideja isprobavati to i naredne sezone.
Yebo Žeru, jesi vidio Adija kad se zaleti s loptom ne može ga MUP HNK zaustavit
:lol: :lol: :lol:
Jos da ima 10% pameti koklo brzine bio bi dobar, kako uposli Ahmetovica :facepalm:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 20 maj 2018, 11:46

Ne vidim apsolutno nikakvu svrhu tjeranja Adžema ako se dovede bilo ko od ovih trenera što se vrte po našoj ligi, ili gurne neki "vojnik kluba" u vatru kao što je bilo sa Adžemom na početku ove sezone.
Prevare od trenera kao Starčević, Jagodić, Musa i družina umjesto Adžema bi bile samo ogroman korak unazad.
ZELJEZNICAR 1921!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 maj 2018, 11:47

Kad ce se taj teren poceti raditi ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 20 maj 2018, 12:31

Sutra valjda.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2018, 12:31

plavousrcu je napisao/la:
irfo je napisao/la:Iako sam jedan od najzescih Adzemovih kriticara mislim da treba ostati na klupi (sad kad je jasno da Amar nece biti trener).
Ipak kad te postave dan prije pocetka prvenstva a ti do kraja zavrsis drugi, osvojis kup, mlatnes triput malezijsku kuravu i afirmises par mladih igraca sigurno je da zasluzujes jos jednu sansu, ako se moglo povjerenje dati Slavi poslije zavrsetka prosle godine, sramota bi bilo sada otpustiti Adzema.
Specificna situacija. Skije se Adzemu spremaju, a uvjeravamo se da je sezona dobra. Jedno s drugim ne ide nikako. Ako su vec odlucili skloniti Adzema onda nam treba bolji i treba objasniti zasto sklanjamo Adzema. Ako je zbog neosvojene titule onda sezona nije bila dobra. I dalje mislim da je Adzem iako nije za prvog tima kriv koliko i Uprava i da titulu necemo osvojiti dok nam neznalice i manipulatori vode klub.
Ako nema šanse da Amar dođe na klupu, onda nema svrhe mijenjati Adžema, sasvim je nebitno. Svakako znamo šta će biti naredne sezone. Ukratko, vjerovatno ćemo imati neki bljesak, neku seriju koja će nam dati nadu kao dvije posljednje sezone, onda idu egzibicije i vratolomije, uz nikad jači Zrinjski, i to je to.

Volio bih da se bar dio klupske politike promijeni, i da gledamo našu djecu kao što smo gledali u prvom dijelu sezone. Volio bih da Modić, Šabanadžović, Osmanković, Velić i Hajdarević imaju zagarantovano mjesto u prvoj postavi bar 70% utakmica. Bila bi to fina ekipa uz Ramovića, Zakarića, Graovca i Ubiparipa. Mislim da Evropu ne možemo ispušiti, čak štaviše, mislim da nam je drugo mjesto poprilično sigurno jer smo za nijansu bolji od Širokog i Sarajeva.

Sad odigrati Evropu, nadati se nekoj sreći u žrijebu i proći prvo pretkolo, onda junački ispasti u drugom i idemo dalje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 maj 2018, 12:35

Dobro je i prošao Ramović kako je moglo biti na kraju, jest da će propustiti kompletne pripreme i Europu al' jbg valjda uhvati formu do sredine jesenjeg dijela šampionata.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 20 maj 2018, 12:42

Sta vam je Miske omogucio da uzmete busenj s Grbavice a vi tako o njemu. Treba otici po jedan za zenzu jadan svakako nikad nece doci na utakmicu bar da ima to,brat nas lijep, familija :urnebes:
Zadnja izmjena: IskraB, dana/u 20 maj 2018, 12:46, ukupno mijenjano 2 puta.
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Jamie Oliver jedan je od nas!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2018, 12:42

Ne sumnjam da će Vranješ biti maestralan i da se izostanak Sinana neće osjetiti. :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 20 maj 2018, 12:44

hamzaTM87 je napisao/la:Ne vidim apsolutno nikakvu svrhu tjeranja Adžema ako se dovede bilo ko od ovih trenera što se vrte po našoj ligi, ili gurne neki "vojnik kluba" u vatru kao što je bilo sa Adžemom na početku ove sezone.
Prevare od trenera kao Starčević, Jagodić, Musa i družina umjesto Adžema bi bile samo ogroman korak unazad.
Ja sam prvi da se bilo koji drugi trener iz ove lige dovede, a bile su neke spekulacije da su Kodro, Bazdarevic kontaktirani uz jos neka imena, naravno pored Amara.

Nece se srljati ovaj put siguran sam.
- Zeljeznicar -

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 maj 2018, 12:45

Da mu se minutaža fino dozirala i da se nije bezveze forsirao previše naprijed, Vranješ bi bio sasvim dobro pojačanje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 20 maj 2018, 12:47

Izvještaj sa derbija. :D

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 20 maj 2018, 12:48

Raonffa je napisao/la:Da mu se minutaža fino dozirala i da se nije bezveze forsirao previše naprijed, Vranješ bi bio sasvim dobro pojačanje.
Ako je istina da kosta blizu 15.000 mjesecno onda je on najveci promasaj. Sta je uradio za te pare. On bi trebao preskakati igrace, penjati se na precku i sam sebi asistirati.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2018, 12:49

Raonffa je napisao/la:Da mu se minutaža fino dozirala i da se nije bezveze forsirao previše naprijed, Vranješ bi bio sasvim dobro pojačanje.
I da nam Zrinjski nije zabio tri komada za pet minuta, pa onda onaj jedan u 88. min, da nas Krupa nije razmontirala, itd... čekali bi žrijeb za LP. :mrgreen:
plavousrcu je napisao/la:Ako je istina da kosta blizu 15.000 mjesecno onda je on najveci promasaj. Sta je uradio za te pare. On bi trebao preskakati igrace, penjati se na precku i sam sebi asistirati.
On vrijedi toliko, ali nije on kriv što mu se izmišlja pozicija.
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 maj 2018, 12:49

Nesto ova prica nije bila prije tri dana. Svaka cast na 3x, ali mi smo vise od mjesec dana prije ovog u ligi bili bez pobjede. I jucer drugo poluvrijeme patnja. Ima i do igraca, ali je do Adzema. Ne bi gurao Mehremica da mu je sin onako iako ne zna.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 maj 2018, 12:52

@Virtual

Pa dobro al' govorimo o Vranješ, znaš i sam o čemu ti pričam :D

@plavousrcu

Ne može u našoj ligi nijedan igrač praviti veliku razliku, da Messija dovedeš neće je napraviti.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 20 maj 2018, 12:53

Kako god, ali meni je ono juče bila Pirova pobjeda.....već 6 (sest) sezona nismo osvojili titulu! HEEEJ, SEST! I izgubili smo jednog od najboljih igrača ove sezone, Ramovića, sigurno nekih pola godine......zbog svega toga,djelomično mi je bilo svejedno kako ce zavrsiti jucerasnja utakmica.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 20 maj 2018, 12:58

Adzeme odlazi!!!!!!!!
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.