?!
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kad za par godina se katapultira knjiga "KAKO SKRŠITI PAR MILIONA MARAKA I JEDVA OSTATI U NAJJADNIJOJ LIGI SVIJETA"harry_90 je napisao/la:Da li ce se neko sloziti sa mnom ili ne,ova sezona je katastrofalna,svi smo svjedoci velikih najava,na kraju nismo nista dobili,makar su opstanak osigurali,mada je i to u jednom trenutku dovelo u pitanje.. sta ce biti dalje to sami Bog zna,ovako vise ne ide,sto govori i posjeta na Tusnju,narodu je dotuzilo vise gledat borbu za opstanak svake sezone i da Krupa,GOSK i slicni njima nam ocitaju lekciju kako na svom terenu ,tako i na Tusnju !
Kniga se zove kako vracati tudje dugove i pored smrtne presude ostati ziv ?!?!staragarda je napisao/la:Kad za par godina se katapultira knjiga "KAKO SKRŠITI PAR MILIONA MARAKA I JEDVA OSTATI U NAJJADNIJOJ LIGI SVIJETA"harry_90 je napisao/la:Da li ce se neko sloziti sa mnom ili ne,ova sezona je katastrofalna,svi smo svjedoci velikih najava,na kraju nismo nista dobili,makar su opstanak osigurali,mada je i to u jednom trenutku dovelo u pitanje.. sta ce biti dalje to sami Bog zna,ovako vise ne ide,sto govori i posjeta na Tusnju,narodu je dotuzilo vise gledat borbu za opstanak svake sezone i da Krupa,GOSK i slicni njima nam ocitaju lekciju kako na svom terenu ,tako i na Tusnju !![]()
![]()
Daj mi reci al iskreno svoje mišljenje o sezoniHitman22 je napisao/la:Kniga se zove kako vracati tudje dugove i pored smrtne presude ostati ziv ?!?!staragarda je napisao/la:Kad za par godina se katapultira knjiga "KAKO SKRŠITI PAR MILIONA MARAKA I JEDVA OSTATI U NAJJADNIJOJ LIGI SVIJETA"harry_90 je napisao/la:Da li ce se neko sloziti sa mnom ili ne,ova sezona je katastrofalna,svi smo svjedoci velikih najava,na kraju nismo nista dobili,makar su opstanak osigurali,mada je i to u jednom trenutku dovelo u pitanje.. sta ce biti dalje to sami Bog zna,ovako vise ne ide,sto govori i posjeta na Tusnju,narodu je dotuzilo vise gledat borbu za opstanak svake sezone i da Krupa,GOSK i slicni njima nam ocitaju lekciju kako na svom terenu ,tako i na Tusnju !![]()
![]()
Malo si se zanjeo u racunici.
Cuj pucajte....tuzlak1987 je napisao/la:Nisam nista ni ocekivao od sezone. Ne znam sta ste vi ocekivali? Mozes dobiti ovo, pa da se godisnje zaduzis par stotinja hiljada ili borbu za titulu ali da se zaduzis 2 miliona. Niko nece uzeti Slobodu sebi u ruke i onda bacati u nju pare kao sponzor. Imate rjesenje, pucajte? Pricate u smislu da se ljudi bore da nas vode, garantujem da niko od stranih investitora ne bi zelio Slobodu osim da dobro omasti brk i dobije vise nego sto ulozi. A od domacih svakako nece niko, ljudi im rade za 6 stoja, a mi se nadamo kao uzeti ce da bacaju pare u Slobodu. Promjena statuta dobro, opet te nece niko jer mu nista ne donosis osim bacanja para. Zamisli uzmes Slobodu i onda je na tebi sve 100%, prevelik teret za bilo koga, da bacas milion za milionom, a par hiljada ljudi te opet pljuje.
Ostajemo gradu da profucka milion godisnje plus milion za tribinu, dva miliona sfuckano godisnje i to je tragedija. U BIH je bilo niz nekih najava oko investitora, Celikovi Turci katastrofa, Tan onako uzeo klub i ne brine se za njega vec kaze "zbog naroda u BIH", Zrinjski politicka situacija, jedino mozda pokusati kao Zeljeznicar.
Brcanskamalta je napisao/la:Cuj pucajte....tuzlak1987 je napisao/la:Nisam nista ni ocekivao od sezone. Ne znam sta ste vi ocekivali? Mozes dobiti ovo, pa da se godisnje zaduzis par stotinja hiljada ili borbu za titulu ali da se zaduzis 2 miliona. Niko nece uzeti Slobodu sebi u ruke i onda bacati u nju pare kao sponzor. Imate rjesenje, pucajte? Pricate u smislu da se ljudi bore da nas vode, garantujem da niko od stranih investitora ne bi zelio Slobodu osim da dobro omasti brk i dobije vise nego sto ulozi. A od domacih svakako nece niko, ljudi im rade za 6 stoja, a mi se nadamo kao uzeti ce da bacaju pare u Slobodu. Promjena statuta dobro, opet te nece niko jer mu nista ne donosis osim bacanja para. Zamisli uzmes Slobodu i onda je na tebi sve 100%, prevelik teret za bilo koga, da bacas milion za milionom, a par hiljada ljudi te opet pljuje.
Ostajemo gradu da profucka milion godisnje plus milion za tribinu, dva miliona sfuckano godisnje i to je tragedija. U BIH je bilo niz nekih najava oko investitora, Celikovi Turci katastrofa, Tan onako uzeo klub i ne brine se za njega vec kaze "zbog naroda u BIH", Zrinjski politicka situacija, jedino mozda pokusati kao Zeljeznicar.
Ovdje se romani rjesenja pisali.......I to bez investitora. ..samo da se uredi klub....I to je sve...
Tebi bgm nije dobro....
Mislim da promjenom statuta ne bi dobili puno. Mi ovdje u Tuzli nemamo osobe koja bi za zajednicu samo tako bacala novac, svako hoce da zaradi. Svako ko ostavi marku nazad izvuce najmanje marku plus kamate. Stadion ne pustaju u raspravu, da bude nesto sto bi privuklo investitora. Sa druge strane politika je qrva, ako neko hoce samoinicijativno da preuzme to sebi onda mu se zavrne pipa od grada, odmah gubis tu novac. Treba prvo zabraniti pozajmice, pa onda sacekati zakon o sportu pa vidjeti kakve su opcije. Od ove dvije opcije koje su se predlagale nije dobra niti jedna, prva da neko ubacuje novac, a znas da nece kao sponzor. Druga da grad baca pare, a neko to bezveze sfucka. Kad klub nije neciji onda nema sanse da ga uredis. A ko ce preuzeti? Pa nece niko ako ne dobija nista, a mi ne nudimo nista (stadion nece dati).Brcanskamalta je napisao/la:Cuj pucajte....tuzlak1987 je napisao/la:Nisam nista ni ocekivao od sezone. Ne znam sta ste vi ocekivali? Mozes dobiti ovo, pa da se godisnje zaduzis par stotinja hiljada ili borbu za titulu ali da se zaduzis 2 miliona. Niko nece uzeti Slobodu sebi u ruke i onda bacati u nju pare kao sponzor. Imate rjesenje, pucajte? Pricate u smislu da se ljudi bore da nas vode, garantujem da niko od stranih investitora ne bi zelio Slobodu osim da dobro omasti brk i dobije vise nego sto ulozi. A od domacih svakako nece niko, ljudi im rade za 6 stoja, a mi se nadamo kao uzeti ce da bacaju pare u Slobodu. Promjena statuta dobro, opet te nece niko jer mu nista ne donosis osim bacanja para. Zamisli uzmes Slobodu i onda je na tebi sve 100%, prevelik teret za bilo koga, da bacas milion za milionom, a par hiljada ljudi te opet pljuje.
Ovdje se romani rjesenja pisali.......I to bez investitora. ..samo da se uredi klub....I to je sve...
Tebi bgm nije dobro....
PostenoHitman22 je napisao/la:Najiskrenije jedna od najlošijih sezona. Bruka nad brukama. Igrači Slobode su u prošlosti igrali za kikiriki i piliće ali su igrali koliko su znali i nakon poraza se zacrvenili. Ovi nit imaju karakter nit obraz nit m.uda. Sto prije ovo zaboraviti i nadat se boljem.
Ne znam šta je potrošeno nadam se da je barem nešto para ostalo da se dovede koji karakter sad u prelaznom
Sjedi ti stavi ruke u dzepove i cekaj da ti neko spasi SloboduProbisvjet je napisao/la:Odlicno! Bitno je da smo protiv Zeljescara odigrali najboljih 30 minuta, a ljudi nas silovali.![]()
![]()
A' iduce godine titula, iz Evropske unije stize milionce. kuknjava kuknjava kuknjava![]()
![]()
![]()
Najjaci Upravni Odbor pisati sve velikim slovima. Strahovito su jaki.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A' tek advokatski tim, yebace nanu naninu i FIFI, UEFI, Sindikalcima, a tek ce biti silovanja i zlostavljanja nad NS BiH i odbjeglim igracima.![]()
![]()
![]()
Fukare ce sigurno dostici brojku na trebinama vecu od 32 komada.![]()
A mi sa zapada necemo imati usmjeren pogled prema terenu nego prema lozi i to svecanoj u kojoj nam sjedi predcednik i to u svecanom odjelu i klicati mu Senade svi su babuke, a ti BABO nad BABAMA.![]()
![]()
Bezz pričaš , sezona za zaborav, preskupa ekipa ništa se nije napravilo čak zadnja dva kola bruka teška.Chinaglia je napisao/la:ja sam zadovoljan sezonom, bravo UO, Senco, Celo i ostali, mozda je moglo malo bolje, al nista strasno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.