FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 maj 2018, 00:54

ThrillerHz je napisao/la:Jesu bili bar vruci somuni?
anela kaze:
na Baščaršiji, ispred prelijepog Sebilja
dijelili su somune. Toplim i ukusnim somunima naročito su se obradovala djeca
Znaci bili su topli ali i ukusni :D Anelica je sigurno uvijek imala 5 iz pismenog iz bosanskog :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 maj 2018, 00:55

zagorski je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:E cuj rumenko billy mu se javio preko mesendzera s ovom 'ponudom' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

prejebali smo i cirkus, oni su ozbiljna organizacija za nas.
:rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 24 maj 2018, 01:08

Doveli skupinu amatera opet,Hadzic da nam pored Milosevica il slicnih vodi sportski segment,majku vam klosarsku,spremite se za jos goru sezonu,bice zadovoljni opet 3 il 4 mjestom klosari

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 maj 2018, 01:09

zagor1987 je napisao/la:Doveli skupinu amatera opet,Hadzic da nam pored Milosevica il slicnih vodi sportski segment,majku vam klosarsku,spremite se za jos goru sezonu,bice zadovoljni opet 3 il 4 mjestom klosari
pa kaze nam muhamed hulk bavarac da se naviknemo. kakva ti to imas velika ocekivanja ccc
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 24 maj 2018, 01:11

FrancescoTotti je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Jesu bili bar vruci somuni?
anela kaze:
na Baščaršiji, ispred prelijepog Sebilja
dijelili su somune. Toplim i ukusnim somunima naročito su se obradovala djeca
Znaci bili su topli ali i ukusni :D Anelica je sigurno uvijek imala 5 iz pismenog iz bosanskog :mrgreen:
:urnebes: :urnebes:
Jednog lijepog suncanog dana ja sam izasla sa svojim prijateljima da dijelim somune. Somuni su bili topli i ukusni, a narocito su im se obradovala mala djecica. Bio je to predivan Ramazan kojeg cu se uvijek sjecati.
1946~

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 24 maj 2018, 01:15

Legenda kaze da je Hebibovic danas imao par promasaja i dok je dijelio somune :think:
1946~

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 24 maj 2018, 01:18

Ipak, slavljeničko raspoloženje na Koševu svakako su pokvarile vijesti o teškoj povredi mladog Armina Šarića.
Brz oporavak mali!!
aBd da zaigras u svetom dresu i da se totalno oporavis od teske povrede!
1946~

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 maj 2018, 01:20

Ja sam to juce spomenuo. Prvo su kazali da ce se imenovati SD,a da ce Slavisa i Semjon biti involvirani u rad sportskog sektora na neki nacin,dakle sve trojica da ce biti ukljuceni na ovaj ili onaj nacin.
Medutim ispalo je da su njih trojica bili konkurencija za to jedno mjesto 'koordinatora',ako su uopste i bili konkurencija.
Sve u svemu jos jedna kvalitetno odradena manipulacija od strane uhljupa iz uprave.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 maj 2018, 01:32

ja sam znao da nece doci Slavisa a ni Sapahic jednostavno nije realno . isto tako nece doci neki extra igraci u ovom prelaznom roku . al na sve to ako poslozimo ekipu kako treba mozemo proci 2 kola u europi i boriti se za titulu u premijer ligi to je nasa realnost oppet kazem ako se pogodi s igracima i dobro odrade pripreme . ko misli da ce dovoditi spektakluarna pojacanja ,da cemo igrati grupnu fazu europe ili da cemo u prvenstvu imati 15 bodova vise od drugog taj se debelo zeznuo .

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 maj 2018, 01:42

Ako se po jutru dan poznaje, sezona kao i prošla nas čeka. Jedino da se raspadnu Zrinjski i gurbeti, ali i tad bi mi nešto zajebali. Nemamo trenera, nemamo kvalitet u ekipi, nemamo mudonje koju mogu povući i riješiti tekmu, nemamo upravu, nemamo ni navijače više. Ma nema šta nemamo.. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 maj 2018, 01:58

Ja se bojim da mi vise nikad necemo dovoditi spektakularna pojacanja za nase uslove (Benko, Jajalo, Delac), klub nam je sve gori, gubimo na reputaciji, brukamo se kako u ligi tako i u Evropi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 24 maj 2018, 02:13

Garantujem da za titulu ne trebaju imena i preskupi igrači ala Benko! Adukor nije ime, ko je znao za njega? Mujakić eksplodirao i biće još bolji. Ako ubodu s još nekoliko igrača za koje nikad nismo čuli, a oni budu nivo tipa Adukor onda je to dovoljno da se borimo za titulu. Samo čisto sumnjam da oni to mogu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 24 maj 2018, 02:14

Haha Hadzic pa nisu normalni daj boze da grijesim al tesko. Nek djele somune bez inalo stida nakon 3 godine bruke i sramote,i to Hebibovic djeli,jel imaju obraza ove bruke Sarsjeva da u centru djele somune,sva sreca pa nisam prosao,omrsio bi se odma,moro bi se sjetit najmilijoh Hebibovicu zvanom promasaj i ovim zenturacama u klubu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 maj 2018, 02:23

SarajevoJeBordo je napisao/la:Garantujem da za titulu ne trebaju imena i preskupi igrači ala Benko! Adukor nije ime, ko je znao za njega? Mujakić eksplodirao i biće još bolji. Ako ubodu s još nekoliko igrača za koje nikad nismo čuli, a oni budu nivo tipa Adukor onda je to dovoljno da se borimo za titulu. Samo čisto sumnjam da oni to mogu.
Nije Adukor ime, ali sigurno kosta. Mi smo za Leona znali jer je igrao u nasem susjedstvu, sigurno nam recimo golgeteri iz poljske ili slovacke lige i nisu tako poznati, a jednak su ili veci kvalitet od Leona. Isto tako ljudi u tim ligama rijetko da su culi za Leona. Ovakvih igraca kao sto je Adukor uvijek ima na trzistu, medjutim mi smo ograniceni na ove "lokalne" i "regionalne" veze i skauting, nemamo covjeka da sad dovede nekog igraca iz Svedske ili Norveske. Ne znam ni sam kako smo Adukora uspjeli dovesti iz Grcke. :lol:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 maj 2018, 02:49

Sabinho je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Garantujem da za titulu ne trebaju imena i preskupi igrači ala Benko! Adukor nije ime, ko je znao za njega? Mujakić eksplodirao i biće još bolji. Ako ubodu s još nekoliko igrača za koje nikad nismo čuli, a oni budu nivo tipa Adukor onda je to dovoljno da se borimo za titulu. Samo čisto sumnjam da oni to mogu.
Nije Adukor ime, ali sigurno kosta. Mi smo za Leona znali jer je igrao u nasem susjedstvu, sigurno nam recimo golgeteri iz poljske ili slovacke lige i nisu tako poznati, a jednak su ili veci kvalitet od Leona. Isto tako ljudi u tim ligama rijetko da su culi za Leona. Ovakvih igraca kao sto je Adukor uvijek ima na trzistu, medjutim mi smo ograniceni na ove "lokalne" i "regionalne" veze i skauting, nemamo covjeka da sad dovede nekog igraca iz Svedske ili Norveske. Ne znam ni sam kako smo Adukora uspjeli dovesti iz Grcke. :lol:
To je to!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 24 maj 2018, 02:55

Koliko znam, u prelasku Adukora je prste imao upravo Hadzic
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 maj 2018, 03:09

Pantelija je napisao/la:Koliko znam, u prelasku Adukora je prste imao upravo Hadzic
Ako jeste svaka mu cast. Jucer sam napisao da je on najmanje kriv sto je tu i da covjek treba pokazati sta moze, iako smo svi skepticni jbg.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 24 maj 2018, 03:22

Hadzic ima puno veza sa stranim menadzerima, puno je transfera nasih bh igraca 'zavrsio' u neke strane klubove. Ako to iskoristi u dobrom smislu za Sarajevo, onda mozemo puno dobiti u oba pravca - dovodjenjem i prodajom vani. A ako odluci da svake sezone dovodi i raskida ugovore - ustvari nema od toga nista, zna da bi bio otjeran za sekundu.
Milosevicu i dalje treba dati sansu da bude glavni skaut (jer je Hadzic SD samo se ne zove tako) dok ovaj Slavisa je enigma velika. Slusao ga jednom na bht i nije mi dobro sjeo. Moguce da sam to samo ja.. :D Uglavnom mislim da nije steta ako ne bude u Klubu.
Malom Saricu brz i uspjesan oporavak!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 24 maj 2018, 03:27

Ma dobar je Hadzija, jedino me strah da ne budemo poligon za neke njegove pokusaje fudbalera, ipak imati FK Sarajevo u CV-u nije mala stvar, toga me samo strah.
1946~

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 maj 2018, 05:37

Slavisa, milosevic, spahic= Hadzic, sd za klubove kao sto je vitez olimpik, bosna visoko itd

Nemozes igracu kao sto je duljevic, mihojevic, mujakic itd cekat da mu ugovor istice za 6 mjeseci i da mu ponudis drugi. Al recimo Mujakicu nema razliga da mu sad ne ponude ugovor bar jos 1.5 godinu, ako ne htjedne tribina zapad prvi red.

Ove starohane kao sto je Saric, od njih znas da nece produzit ugovor sanjima samo kad podpisujes 2+1 i to je to.

Sto se tice Direktorice koja ne poznaje Bosanski jezik, svidami se ono sto je rekla da igrac opravda ulozeno, **** i igraca kao sto je said koji trazi fiksna primanja bez obzira kakav ucinak.

Igrace treba placat samo onoliko koliko pridonesu rezultatu kluba.

Husref Hadzic dzakmic i direktorica koja bosanski nerazumije.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Rokitansky i 29 gostiju.