anela kaze:ThrillerHz je napisao/la:Jesu bili bar vruci somuni?
na Baščaršiji, ispred prelijepog Sebilja
Znaci bili su topli ali i ukusnidijelili su somune. Toplim i ukusnim somunima naročito su se obradovala djeca

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
anela kaze:ThrillerHz je napisao/la:Jesu bili bar vruci somuni?
na Baščaršiji, ispred prelijepog Sebilja
Znaci bili su topli ali i ukusnidijelili su somune. Toplim i ukusnim somunima naročito su se obradovala djeca
zagorski je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:E cuj rumenko billy mu se javio preko mesendzera s ovom 'ponudom'![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prejebali smo i cirkus, oni su ozbiljna organizacija za nas.
pa kaze nam muhamed hulk bavarac da se naviknemo. kakva ti to imas velika ocekivanja ccczagor1987 je napisao/la:Doveli skupinu amatera opet,Hadzic da nam pored Milosevica il slicnih vodi sportski segment,majku vam klosarsku,spremite se za jos goru sezonu,bice zadovoljni opet 3 il 4 mjestom klosari
FrancescoTotti je napisao/la:anela kaze:ThrillerHz je napisao/la:Jesu bili bar vruci somuni?na Baščaršiji, ispred prelijepog SebiljaZnaci bili su topli ali i ukusnidijelili su somune. Toplim i ukusnim somunima naročito su se obradovala djecaAnelica je sigurno uvijek imala 5 iz pismenog iz bosanskog
Brz oporavak mali!!Ipak, slavljeničko raspoloženje na Koševu svakako su pokvarile vijesti o teškoj povredi mladog Armina Šarića.
Nije Adukor ime, ali sigurno kosta. Mi smo za Leona znali jer je igrao u nasem susjedstvu, sigurno nam recimo golgeteri iz poljske ili slovacke lige i nisu tako poznati, a jednak su ili veci kvalitet od Leona. Isto tako ljudi u tim ligama rijetko da su culi za Leona. Ovakvih igraca kao sto je Adukor uvijek ima na trzistu, medjutim mi smo ograniceni na ove "lokalne" i "regionalne" veze i skauting, nemamo covjeka da sad dovede nekog igraca iz Svedske ili Norveske. Ne znam ni sam kako smo Adukora uspjeli dovesti iz Grcke.SarajevoJeBordo je napisao/la:Garantujem da za titulu ne trebaju imena i preskupi igrači ala Benko! Adukor nije ime, ko je znao za njega? Mujakić eksplodirao i biće još bolji. Ako ubodu s još nekoliko igrača za koje nikad nismo čuli, a oni budu nivo tipa Adukor onda je to dovoljno da se borimo za titulu. Samo čisto sumnjam da oni to mogu.
To je to!Sabinho je napisao/la:Nije Adukor ime, ali sigurno kosta. Mi smo za Leona znali jer je igrao u nasem susjedstvu, sigurno nam recimo golgeteri iz poljske ili slovacke lige i nisu tako poznati, a jednak su ili veci kvalitet od Leona. Isto tako ljudi u tim ligama rijetko da su culi za Leona. Ovakvih igraca kao sto je Adukor uvijek ima na trzistu, medjutim mi smo ograniceni na ove "lokalne" i "regionalne" veze i skauting, nemamo covjeka da sad dovede nekog igraca iz Svedske ili Norveske. Ne znam ni sam kako smo Adukora uspjeli dovesti iz Grcke.SarajevoJeBordo je napisao/la:Garantujem da za titulu ne trebaju imena i preskupi igrači ala Benko! Adukor nije ime, ko je znao za njega? Mujakić eksplodirao i biće još bolji. Ako ubodu s još nekoliko igrača za koje nikad nismo čuli, a oni budu nivo tipa Adukor onda je to dovoljno da se borimo za titulu. Samo čisto sumnjam da oni to mogu.
Ako jeste svaka mu cast. Jucer sam napisao da je on najmanje kriv sto je tu i da covjek treba pokazati sta moze, iako smo svi skepticni jbg.Pantelija je napisao/la:Koliko znam, u prelasku Adukora je prste imao upravo Hadzic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.