JHam je napisao/la:Lillard je napisao/la:JHam je napisao/la:Vidi, napisao si 73w ekipe koja je dodala Duranta, sto znaci da bez dodavanja Duranta ti mislis da bi oni opet imali 73w bez u odnosu na tu ekipu startnog centra i startnog krila? Nije isto dodati Duranta na ekipu s Barnesom i Bogutom(a ti to tako predstavljas ovde) i dodati Duranta na ekipu bez njih. Da se razumijemo, slazem se ja u ostalom sto si rekao, ali nije potrebno da preuvelicavas s ovim 73w ekipa kad ovo trenutno kad oduzmes Duranta to nije.
Kompliciraš. Imali su 73w ekipu. Izgubili Barnesa i Boguta, dobili Duranta. Postali bolja ekipa. Nije preuveličavanje.

Ja opet kazem, slazem se ja da je to sad bolja ekipa, ali ne treba preuvelicavati da su na 73w ekipu dodali Duranta kad nisu, izgubili su bitne igrace iz te ekipe...Isto da kazes "Imo sam 10.000KM, na to sam dodao jos 15.000KM(a pri tom si potrosio 3.000KM)" je li imas 25 ili 22?  

Ma ne mos tako gledat drug ni u snu, barem sto se tice kosarke. Evo ti Raketa recimo dali su 6 igraca (jel ono?) za CP, jos CP niko ne smatra  vise top 10 igracem, nije ni allstar, ni u jednoj nba selekciji, pa koliko su bolja ekipa. A gdje da su uparali Bradu sa nekim od top 6 igraca  

Kakvi ba igrac Kevinovog kalibra u kosarci ti vrijedi 20 role igraca ma i vise, bolje inat Kevina nego sve role igrace,  i da mu das sta pozeli, jer 1 igrac znaci bruku