Ja opet kazem, slazem se ja da je to sad bolja ekipa, ali ne treba preuvelicavati da su na 73w ekipu dodali Duranta kad nisu, izgubili su bitne igrace iz te ekipe...Isto da kazes "Imo sam 10.000KM, na to sam dodao jos 15.000KM(a pri tom si potrosio 3.000KM)" je li imas 25 ili 22?Lillard je napisao/la:Kompliciraš. Imali su 73w ekipu. Izgubili Barnesa i Boguta, dobili Duranta. Postali bolja ekipa. Nije preuveličavanje.JHam je napisao/la:Vidi, napisao si 73w ekipe koja je dodala Duranta, sto znaci da bez dodavanja Duranta ti mislis da bi oni opet imali 73w bez u odnosu na tu ekipu startnog centra i startnog krila? Nije isto dodati Duranta na ekipu s Barnesom i Bogutom(a ti to tako predstavljas ovde) i dodati Duranta na ekipu bez njih. Da se razumijemo, slazem se ja u ostalom sto si rekao, ali nije potrebno da preuvelicavas s ovim 73w ekipa kad ovo trenutno kad oduzmes Duranta to nije.
NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
Opet kažem, kompliciraš. Nisu izgubili Greena ili Klaya, već mrtvog Boguta i Barnesa. Vau.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ubaci mrtvog Barnesa u Portland umjesto Turnera il nekog od vasih niskih krila, sta mislis bi li bila metla u POu?
Vjerojatno bi. Jer problem Portlanda u seriji nije bio Turner niti role igrači.JHam je napisao/la:Ubaci mrtvog Barnesa u Portland umjesto Turnera il nekog od vasih niskih krila, sta mislis bi li bila metla u POu?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma ne mos tako gledat drug ni u snu, barem sto se tice kosarke. Evo ti Raketa recimo dali su 6 igraca (jel ono?) za CP, jos CP niko ne smatra vise top 10 igracem, nije ni allstar, ni u jednoj nba selekciji, pa koliko su bolja ekipa. A gdje da su uparali Bradu sa nekim od top 6 igracaJHam je napisao/la:Ja opet kazem, slazem se ja da je to sad bolja ekipa, ali ne treba preuvelicavati da su na 73w ekipu dodali Duranta kad nisu, izgubili su bitne igrace iz te ekipe...Isto da kazes "Imo sam 10.000KM, na to sam dodao jos 15.000KM(a pri tom si potrosio 3.000KM)" je li imas 25 ili 22?Lillard je napisao/la:Kompliciraš. Imali su 73w ekipu. Izgubili Barnesa i Boguta, dobili Duranta. Postali bolja ekipa. Nije preuveličavanje.JHam je napisao/la:Vidi, napisao si 73w ekipe koja je dodala Duranta, sto znaci da bez dodavanja Duranta ti mislis da bi oni opet imali 73w bez u odnosu na tu ekipu startnog centra i startnog krila? Nije isto dodati Duranta na ekipu s Barnesom i Bogutom(a ti to tako predstavljas ovde) i dodati Duranta na ekipu bez njih. Da se razumijemo, slazem se ja u ostalom sto si rekao, ali nije potrebno da preuvelicavas s ovim 73w ekipa kad ovo trenutno kad oduzmes Duranta to nije.![]()
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Ovaj Klay me nervira, provlači se kao neki all-star godinama, a lik je no show u svim bitnijim tekmama Golden Statea, od 10 ppg u finalnoj seriji kad' su osvojili prvu titulu, do ove serije protiv Houstona, lik je užasan i tako godinama, ali eto igra u GSW pa je All-Star, i to onaj sijedi glupan sa plavim očima ga stavlja kao 10. igrača lige, skontaš da ima više ljudi koji pametuju o košarci, nego onih što je zapravo gledaju.
2016e govorili da je bolji igrac od BradeRollsRoyce je napisao/la:Ovaj Klay me nervira, provlači se kao neki all-star godinama, a lik je no show u svim bitnijim tekmama Golden Statea, od 10 ppg u finalnoj seriji kad' su osvojili prvu titulu, do ove serije protiv Houstona, lik je užasan i tako godinama, ali eto igra u GSW pa je All-Star, i to onaj sijedi glupan sa plavim očima ga stavlja kao 10. igrača lige, skontaš da ima više ljudi koji pametuju o košarci, nego onih što je zapravo gledaju.
jos ne moze loptu na parket stavit, niti kreirat sebi sut
shimmy dance cp3 je sinoć SVEEEEEEEEEEEEE

-
RollsRoyce
- Kontakt:
Blasfemija, Aleme, što si bio odsutan, nisam se imao s kim raspravljati 
jose je napisao/la:Zar niko nije pomislio da je Kerr taj koji je insistirao da se u ove dvije utakmice u zadnjoj četvrtini ide bas na KD-a? K'o da bi on "srljao" da trener nije to zamislio. Bolje da se vrate staroj igri, jer će tako sigurno imati više šanse.
Večeras i sutra očekujem sigurne pobjede domaćina, a onda u 7. utakmicama može se svašta očekivati.
Nije do Kerra.
Kakvo bi pljuvanje i priča o autoritetu krenuli da su umjesto ove dvojice, Bron i Lue. Ovako je to uredu.Locust je napisao/la:jose je napisao/la:Zar niko nije pomislio da je Kerr taj koji je insistirao da se u ove dvije utakmice u zadnjoj četvrtini ide bas na KD-a? K'o da bi on "srljao" da trener nije to zamislio. Bolje da se vrate staroj igri, jer će tako sigurno imati više šanse.
Večeras i sutra očekujem sigurne pobjede domaćina, a onda u 7. utakmicama može se svašta očekivati.
Nije do Kerra.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Zamisli da je Russ ovo uradio.S-Y-L-A-R je napisao/la:Kakvo bi pljuvanje i priča o autoritetu krenuli da su umjesto ove dvojice, Bron i Lue. Ovako je to uredu.Locust je napisao/la:jose je napisao/la:Zar niko nije pomislio da je Kerr taj koji je insistirao da se u ove dvije utakmice u zadnjoj četvrtini ide bas na KD-a? K'o da bi on "srljao" da trener nije to zamislio. Bolje da se vrate staroj igri, jer će tako sigurno imati više šanse.
Nije do Kerra.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
RollsRoyce
- Kontakt:
CP3 out za game 6 :/
Rockets announce Chris Paul out for Game 6.
Gotovo je, GSW u 7
Gotovo je, GSW u 7
da mi je neko rekao da bi mi bilo drago da cp3 prodje dalje (a da to nije u dresu lakersa - ovom prilikom da se jos jednom sjetim najmilijih gilbertu, cubanu i sternu), rekao bih mu da je lud...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Igrat ce vjerovatno game 7. Game 6 inako nemaju 3% sanse da dobiju, s njim ili bez njeg.
alemsa je napisao/la:Igrat ce vjerovatno game 7. Game 6 inako nemaju 3% sanse da dobiju, s njim ili bez njeg.
Nece nazalost ni game 7
Znaci in Gerald Green we trust i potanje se nadat da se Luc osjeca bolje...
+ vidjet hocel' Iggy igrat. Bez njega GSW dosta slabije izgleda i to na oba kraja parketa.
Ko ti kaze da nece igrat game 7? Bit ce reevaluated kad se vrate u Houston. Mislim da ce igrat game 7, nece biti 100%, ali hoce sa 60%, kao protiv Spursa sto je igraoVolvic je napisao/la:alemsa je napisao/la:Igrat ce vjerovatno game 7. Game 6 inako nemaju 3% sanse da dobiju, s njim ili bez njeg.
Nece nazalost ni game 7![]()
Znaci in Gerald Green we trust i potanje se nadat da se Luc osjeca bolje...
+ vidjet hocel' Iggy igrat. Bez njega GSW dosta slabije izgleda i to na oba kraja parketa.
D’Antoni says Luc Mbah a Moute will likely get minutes in CP3’s absence.
Jel GSW i jednu ozbiljnu seriju u zadnje 4 godine igrao protiv zdravog protivnika?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.