Kako ne znaci CP, s njim na parketu sve statistike idu gore.
Znaci s njim imaju 12 poraza u 73 tekme, sto je 83% pobjeda. A bez njeg 9 poraza u 24 tekme.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

toliko talenta u ekipi, da nema smisljenje akcije za kraj tekme kad se lomi, da je to presmijesno, nek ih neko malo stisne odmah pusiona i izgledali su mi uvijek tako i prosle godine da se Kahwi nije povrijedio ja sam ubjedjen da bi Spursi uzeli seriju ali 100% upravo zbog ovog.
 toliko talenta u ekipi, da nema smisljenje akcije za kraj tekme kad se lomi, da je to presmijesno, nek ih neko malo stisne odmah pusiona i izgledali su mi uvijek tako i prosle godine da se Kahwi nije povrijedio ja sam ubjedjen da bi Spursi uzeli seriju ali 100% upravo zbog ovog.Haj molim te nauci citat bosanski jezik s razumijevanjem. Eto nista vise.alemsa je napisao/la:Kad bi im se povrijedila 2 allstara onda bi bili ravnopravni sa ostalim ekipama, kontas? Igraju ti 4 allstara, od tog 2 top 5 igraca lige, tebi Iggy opravdanje, da nije smijesno bilo bi zalosno. Jedina ekipa lige koja ima 2 top 5 igraca lige, ali Iggy opravdanje
 kakav je smotan nece se ni vratiti.
 kakav je smotan nece se ni vratiti.Ma lik prije ili kasnije se mora povrijediti.Bobadilla je napisao/la:Ode Lovekakav je smotan nece se ni vratiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.