FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
zlaja-73TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Glupost!Šta sad ima veze izbori!Izbori su dan kasnije,te SVAKO ko želi glasati,može to normalno učiniti.
Cestitam ekipi Zeljeznicara na pobjedi, a iskrenim navijacima izvinjenje za prijem od strane nase "nazovi" uprave...Neznaju oni sta ce sa sobom...
Amar Osim je slavio kako je slavio i kako se osjecao, a sumnjam da ce u sljedecim pobjedama, po ovom vremenu slaviti ovako na ovaj nacin...Kad mi naprimjer date sliku ovog slavlja, kad Zeljo naprimjer zabija u Gradaccu, pojest cu tu sliku skupa sa monitorom
....
Naravno, bezveze mu je porediti i odnos Veleza prema Zvijezdi sa odnosom prema Zelji...Sami sebe omalovazavate, za Velez ste uvijek bili i bit cete, protivnik dostojan 100%tnog pristupa igri kako na terenu, tako i na tribini...Ista stvar je i sa vama, uporedite samo pristup igri, Zelje na Piroti i ovaj jucerasnji...
Tako je i tako treba biti....
Nazalost, mi imamo sad svoje neke velike probleme, dabogda da se iskprcamo ikad iz njih, ali nebitno za ovu temu...
Opet cestitam i sretno u nastavku...
Amar Osim je slavio kako je slavio i kako se osjecao, a sumnjam da ce u sljedecim pobjedama, po ovom vremenu slaviti ovako na ovaj nacin...Kad mi naprimjer date sliku ovog slavlja, kad Zeljo naprimjer zabija u Gradaccu, pojest cu tu sliku skupa sa monitorom
Naravno, bezveze mu je porediti i odnos Veleza prema Zvijezdi sa odnosom prema Zelji...Sami sebe omalovazavate, za Velez ste uvijek bili i bit cete, protivnik dostojan 100%tnog pristupa igri kako na terenu, tako i na tribini...Ista stvar je i sa vama, uporedite samo pristup igri, Zelje na Piroti i ovaj jucerasnji...
Nazalost, mi imamo sad svoje neke velike probleme, dabogda da se iskprcamo ikad iz njih, ali nebitno za ovu temu...
nije radi toga nego radi predizborne šutnje koja počinje 24 sata prije...a kakve su pojedine navijačke skupine vjerovatno bi bilo i parola,svegazlaja-73TM87 je napisao/la:Glupost!Šta sad ima veze izbori!Izbori su dan kasnije,te SVAKO ko želi glasati,može to normalno učiniti.
Ma znam u kakvim ste g*vnima, uvijek ste mi drag klub bili i nadam se da ćete stati na nogecarina je napisao/la:Cestitam ekipi Zeljeznicara na pobjedi, a iskrenim navijacima izvinjenje za prijem od strane nase "nazovi" uprave...Neznaju oni sta ce sa sobom...
Amar Osim je slavio kako je slavio i kako se osjecao, a sumnjam da ce u sljedecim pobjedama, po ovom vremenu slaviti ovako na ovaj nacin...Kad mi naprimjer date sliku ovog slavlja, kad Zeljo naprimjer zabija u Gradaccu, pojest cu tu sliku skupa sa monitorom....
I do sada su bili izbori svih ovih godina poslije rata,i to uvjek nedeljom.Nesto se nesjecam da se ikada odgodilo zbog izbora.
1921-2011
-
zlaja-73TM87
- Kontakt:
harinjo;Ima prijatelju i za to lijeka,zašto služe zaštitari i zašto me na ulazu pretresaju,kao da želim diči stadion u zrak!?Na pregled svi transparenti,pa ako se nađe neki sa političkim predznakom,a u vezi izbora,neka ga oduzmu i vrate na kraju tekme.Prosto ko suljPa.Pozdrav.harinjo je napisao/la:nije radi toga nego radi predizborne šutnje koja počinje 24 sata prije...a kakve su pojedine navijačke skupine vjerovatno bi bilo i parola,svegazlaja-73TM87 je napisao/la:Glupost!Šta sad ima veze izbori!Izbori su dan kasnije,te SVAKO ko želi glasati,može to normalno učiniti.ovako je najbolje,žalosno al je tako
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Nisam ocekivao vasu pobjedu. Bravo!
Ima li negdje da se pogleda izvjestaj i golovi?
Slavićemo tvoje ime dok u nama sce bije...
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
cuj bravoNeprilagodjen je napisao/la:Nisam ocekivao vasu pobjedu. Bravo!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Ja sam samo realan,kad treba kritikovati-kritikujem,i opet cu.
Ali,kad se ostvari ovako velika pobjeda,prvi sam tu da cestitam,pogotovo normalnim navijacima Zelje u koje ti ocito ne spadas.
Pitam nekoga normalnog,ima li gdje izvjestaj i golovi?
Ali,kad se ostvari ovako velika pobjeda,prvi sam tu da cestitam,pogotovo normalnim navijacima Zelje u koje ti ocito ne spadas.
Odmori malo od Želje paša...vazda gluposti sasipaš, nikad ništa covjek pametno da od tebe procita...kako ti samo ne dosadi, pitam se....ali dobro, možda ti je to neka nastrana furka.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Bit ce veceras pregled utakmica na BHT1Neprilagodjen je napisao/la:Ja sam samo realan,kad treba kritikovati-kritikujem,i opet cu.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Ma znam za to,ali ja te izvjestaje ne volim. Rade ih uglavnom sa jednom kamrerom,a domaci snimatelji uglavnom prikazu ono sto njihovom klubu ide u prilog.Bit ce veceras pregled utakmica na BHT1
Proljetos sam ovako,jutro nakon utakmica znao ovdje pogledati i neke desetominutne izvjestaje,od Tife do svih detalja sa utakmice,mislim da je protiv Borca bilo. Mislio sam da jos postoji tako nesto,ali ocito ne postoji,nema veze.
Srce na terenu i moralo je da očepi i sa desetkovanim sastavom. Predstava na terenu, i pored njega, juče smo pokazali kako se klub bodri a ne pristaje na ucjene i nesportsko ponašanje prema našem klubu i navijačima. Manijaci vrh, krov, gromobran na krovu 
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Ovo iznad sam napisao 23.9.2010. godine, a i sada mislim isto. Željo će ako Bog da odbraniti titulu, samo polako i dostojanstveno. Najkvalitetniji smo i to ćemo dokazati. Željo je pokret koji živi skoro 90 godina, a pokret nikada ne može opstati ukoliko nema podršku ljudi, a ti ljudi su navijači, a navijači su ŽELJO. Željo je šampion.avlami97 je napisao/la:Nesreća nikada ne dolazi sama. Ove sezone nas je baš "pravo" krenulo. Povrede Višće, Radovanovića, Markovića, Bogičevića, E. Karića, a sada i Spahića, Zebe i Svrake uz neviđenu novinarsku hajku kvazinovinara na Amara, na boju dresova, na broj gledalaca na tribinama (i kada nas dođe malo oni taj broj snize za barem 50%), smrt oca Mirsada Bešlije itd... itd... Izgleda da se sve urotilo protiv nas. Međutim, Željo i jeste Željo, jer se uvijek znao izdići iznad svega i biti još bolji i jači. Željo je znao pobjediti sve nedaće i upravo zbog tog je nesumnjivo najbolji fudbalski klub iz Bosne i Hercegovine i jedan od najcjenjenijih klubova na prostorima bivše Juge. Sve nedaće je Željo prevazilazio zbog svojih vjernih navijača i kada je bilo najpotrebnije oni su pomogli da se digne iz pepela i vine se u visine. Zato glavu gore i u nove pobjede, ali samo svi zajedno. Kada je sve obojeno u plavo, niko nam ništa ne može ni u igračkom, ni u organizacijskom, aniti u navijačkom smislu. Željo svi smo uz tebe i zato u Mostar samo mudro i borebeno i pozitivan rezultat neće izostati. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ocel vam svi biti spremni za Srijedu ???
Borac zeljo kup ?
Borac zeljo kup ?
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
- RK Gradacac
- Kontakt:
Vidim boljelo je, idi da ti to zašiju 
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Ovdje si samo ti normalanNeprilagodjen je napisao/la:Ja sam samo realan,kad treba kritikovati-kritikujem,i opet cu.
Neprilagodjen je napisao/la:Velež-Željo 1 - Iako je Velez u krizi,odlucice talenat rodjenih koji fudbal imaju u genima,za razliku od limitiranih igraca koji trenutno igraju za Zeljeznicar.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Admir-dzera
- Kontakt:
Samo me interesuje ko je dao drugi go za Zelju ??pile87 je napisao/la:Ovdje si samo ti normalanNeprilagodjen je napisao/la:Ja sam samo realan,kad treba kritikovati-kritikujem,i opet cu.
Pitam nekoga normalnog,ima li gdje izvjestaj i golovi?Neprilagodjen je napisao/la:Velež-Željo 1 - Iako je Velez u krizi,odlucice talenat rodjenih koji fudbal imaju u genima,za razliku od limitiranih igraca koji trenutno igraju za Zeljeznicar.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Pact1921, svrakino1921 i 39 gostiju.