FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pravo glasna reakcija sa nase klupe,pogotovo za treci pogodak.Ja bio na tribini sa 400 Varupa(ljudi objektivni nema dalje)tako da nisam mogao slaviti,ali je lijepo vidjeti nase kako se raduju ispred one fabrike.Ovo je jos jedan dokaz u nizu koji govori da se ljudi boje nase podrske,pa nam prave ovakve scene,tekme se gledaju sa gradilista,ispred fabrika itd.Uglavnom prema rijecima Mostarske objektivne publike nas cilj je izbaciti Velez iz lige!

EVO JEDNO LIJEPO PODSJECANJE ZA SUTRASNJI DAN.EMOTIVNO SAM VEZAN ZA OVU UTAKMICU JER SAM JE GLEDAO NA SVOJ DESETI RODJENDAN.IPAK SMO MI JEDINI BH-a KLUB KOJI JE U NAJACEM EVROPSKOM TAKMICENJU IGRAO SA DVA ENGLESKA PREDSTAVNIKA.AKO BOGDA KADA BUDEMO SLAVILI 90 GODINA IGRACEMO I SA TRECIM.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
svaka cast nasim igracima na pobjedi, dokazali su borbenost i zalaganje za sveti dres kako i treba. sad protiv celika apuniti grbavicu i podrzati ih do kreaja.
-
- Kontakt:
odličan postnime_tm87 je napisao/la:svaka cast nasim igracima na pobjedi, dokazali su borbenost i zalaganje za sveti dres kako i treba. sad protiv celika apuniti grbavicu i podrzati ih do kreaja.
- bistrikboy
- Kontakt:
Tekma sa Celikom bi se mogla odgoditi zbog izbora,utakmica je predviđena za subotu 2.10 a izbori su dan kasnije.Odluka ce pasti tokom sedmice,vjerovatno u utorak.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ima u BosniEsii TM87 je napisao/la:Cuj to da se odgadja zbog izbora pa to nema nigdje

-
- Kontakt:
Može li mi neko upučeniji reći kakvo je stanje sa povredama,kartonima?Hočemo li protiv Borca biti oslabljeni i koliko ?Nadam se da povrede i kartoni NEČE uticati da ŽELJO u B.Luci odigra onako,kako samo ŽELJO zna odigrati!Ovo istinsko RADOVANJE SIR Amara Osima i Dine Đ.,može dati veliki podstreh igračima u narednim borbama za odbranu TITULE,a ako Bog da i osvajanje KUP-a BiH.Dupla kruna,nije nemoguča misija,JER SI JEDAN JEDINI,JER SI NEPOBJEDIVI,Ž E LJ O MOJA LJUBAVI.
-
- Kontakt:
Mozda je i tako bolje radi ovih placenickih navijackih skupina!Esii TM87 je napisao/la:Cuj to da se odgadja zbog izbora pa to nema nigdje
-
- Kontakt:
Glupost!Šta sad ima veze izbori!Izbori su dan kasnije,te SVAKO ko želi glasati,može to normalno učiniti.
Cestitam ekipi Zeljeznicara na pobjedi, a iskrenim navijacima izvinjenje za prijem od strane nase "nazovi" uprave...Neznaju oni sta ce sa sobom...
Amar Osim je slavio kako je slavio i kako se osjecao, a sumnjam da ce u sljedecim pobjedama, po ovom vremenu slaviti ovako na ovaj nacin...Kad mi naprimjer date sliku ovog slavlja, kad Zeljo naprimjer zabija u Gradaccu, pojest cu tu sliku skupa sa monitorom
....
Naravno, bezveze mu je porediti i odnos Veleza prema Zvijezdi sa odnosom prema Zelji...Sami sebe omalovazavate, za Velez ste uvijek bili i bit cete, protivnik dostojan 100%tnog pristupa igri kako na terenu, tako i na tribini...Ista stvar je i sa vama, uporedite samo pristup igri, Zelje na Piroti i ovaj jucerasnji...
Tako je i tako treba biti....
Nazalost, mi imamo sad svoje neke velike probleme, dabogda da se iskprcamo ikad iz njih, ali nebitno za ovu temu...
Opet cestitam i sretno u nastavku...
Amar Osim je slavio kako je slavio i kako se osjecao, a sumnjam da ce u sljedecim pobjedama, po ovom vremenu slaviti ovako na ovaj nacin...Kad mi naprimjer date sliku ovog slavlja, kad Zeljo naprimjer zabija u Gradaccu, pojest cu tu sliku skupa sa monitorom

Naravno, bezveze mu je porediti i odnos Veleza prema Zvijezdi sa odnosom prema Zelji...Sami sebe omalovazavate, za Velez ste uvijek bili i bit cete, protivnik dostojan 100%tnog pristupa igri kako na terenu, tako i na tribini...Ista stvar je i sa vama, uporedite samo pristup igri, Zelje na Piroti i ovaj jucerasnji...
Nazalost, mi imamo sad svoje neke velike probleme, dabogda da se iskprcamo ikad iz njih, ali nebitno za ovu temu...
nije radi toga nego radi predizborne šutnje koja počinje 24 sata prije...a kakve su pojedine navijačke skupine vjerovatno bi bilo i parola,svegazlaja-73TM87 je napisao/la:Glupost!Šta sad ima veze izbori!Izbori su dan kasnije,te SVAKO ko želi glasati,može to normalno učiniti.

Ma znam u kakvim ste g*vnima, uvijek ste mi drag klub bili i nadam se da ćete stati na nogecarina je napisao/la:Cestitam ekipi Zeljeznicara na pobjedi, a iskrenim navijacima izvinjenje za prijem od strane nase "nazovi" uprave...Neznaju oni sta ce sa sobom...
Amar Osim je slavio kako je slavio i kako se osjecao, a sumnjam da ce u sljedecim pobjedama, po ovom vremenu slaviti ovako na ovaj nacin...Kad mi naprimjer date sliku ovog slavlja, kad Zeljo naprimjer zabija u Gradaccu, pojest cu tu sliku skupa sa monitorom....

I do sada su bili izbori svih ovih godina poslije rata,i to uvjek nedeljom.Nesto se nesjecam da se ikada odgodilo zbog izbora.
1921-2011
-
- Kontakt:
harinjo;Ima prijatelju i za to lijeka,zašto služe zaštitari i zašto me na ulazu pretresaju,kao da želim diči stadion u zrak!?Na pregled svi transparenti,pa ako se nađe neki sa političkim predznakom,a u vezi izbora,neka ga oduzmu i vrate na kraju tekme.Prosto ko suljPa.Pozdrav.harinjo je napisao/la:nije radi toga nego radi predizborne šutnje koja počinje 24 sata prije...a kakve su pojedine navijačke skupine vjerovatno bi bilo i parola,svegazlaja-73TM87 je napisao/la:Glupost!Šta sad ima veze izbori!Izbori su dan kasnije,te SVAKO ko želi glasati,može to normalno učiniti.ovako je najbolje,žalosno al je tako
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Nisam ocekivao vasu pobjedu. Bravo!
Ima li negdje da se pogleda izvjestaj i golovi?
Slavićemo tvoje ime dok u nama sce bije...

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
cuj bravoNeprilagodjen je napisao/la:Nisam ocekivao vasu pobjedu. Bravo!

- Neprilagodjen
- Kontakt:
Ja sam samo realan,kad treba kritikovati-kritikujem,i opet cu.
Ali,kad se ostvari ovako velika pobjeda,prvi sam tu da cestitam,pogotovo normalnim navijacima Zelje u koje ti ocito ne spadas.
Pitam nekoga normalnog,ima li gdje izvjestaj i golovi?
Ali,kad se ostvari ovako velika pobjeda,prvi sam tu da cestitam,pogotovo normalnim navijacima Zelje u koje ti ocito ne spadas.
Pitam nekoga normalnog,ima li gdje izvjestaj i golovi?
Odmori malo od Želje paša...vazda gluposti sasipaš, nikad ništa covjek pametno da od tebe procita...kako ti samo ne dosadi, pitam se....ali dobro, možda ti je to neka nastrana furka.
Trenutno korisnika/ca: b00t, Proximic, relativizam i 71 gost.