Miralem Pjanić

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Taktičar
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Taktičar » 25 sep 2010, 23:49

Čim je Gourcuff bio doveden postavio sam post u kome sam izrazio zabrinutost za Pjanićevu perspektivu.
Ne potcrtavam to sada da bih se pravio pametan, već iznosim svoju frustraciju Pjanićevim neigranjem.
Sumnjam da će promjena trenera značiti nešto novo u tom pogledu :(
"Float like a butterfly, sting like a bee"

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 26 sep 2010, 00:06

@RiNo
eh ayde da te sad cujem...navedi jednu recenicu u kojoj nisam u pravu....znao sam da ce se ovo desiti sigurno..pa nisu oni ludi da gjurkuf grije klupu...pjanicu imas vremena,nadji novi klub i pakuj kofere..ovako se vise nemoze ;)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 26 sep 2010, 00:07

Taktičar je napisao/la:Čim je Gourcuff bio doveden postavio sam post u kome sam izrazio zabrinutost za Pjanićevu perspektivu.
Ne potcrtavam to sada da bih se pravio pametan, već iznosim svoju frustraciju Pjanićevim neigranjem.
Sumnjam da će promjena trenera značiti nešto novo u tom pogledu :(
Znaciti ce,ako trener nebude francuz..
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 26 sep 2010, 16:27

Sexmachineboy je napisao/la:@RiNo
eh ayde da te sad cujem...navedi jednu recenicu u kojoj nisam u pravu....znao sam da ce se ovo desiti sigurno..pa nisu oni ludi da gjurkuf grije klupu...pjanicu imas vremena,nadji novi klub i pakuj kofere..ovako se vise nemoze ;)
Tako su govorili skoro za svakog njegovog suigrača pa se opet izborio za mjesto u prvih 11...
Još si mu preporučio da pređe iz ekipe koja je 19. u Francuskoj, u ekipu koja je 17. u Njemačkoj. Puno bi napredovao tim transferom...
Uostalom i sam Pjanić je svjestan da sad mora igrati, sam je to izjavio. Ako ovako ostane spakovat će on kofere već na zimu, i pravac u London.
100% sportski i krajnje opušten potpis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 sep 2010, 17:31

Sexmachineboy je napisao/la:@RiNo
Jest ,dovoljno su ludi da kupuju igraca na igraca slicnih kvaliteta.sto znaci jedan mora ili na klupu ili vanka.
A i Pjanic ne vrijedi bas 100 hiljada nego malo,malo,malo vise.
Da ne govorim o jos par igarca za koje su tutnuli bezveze po desetak miliona.i jos drzati trenera koji odavno izgubio kompas.
Rezultati sve govore sa Pjanom i bez njega ili recimo Crisa.
Nema se tu sta dodati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dabev2mo
Kontakt:

Post Postao/la dabev2mo » 26 sep 2010, 17:34

Dejan Lovren standardan,Miralem grije klupu..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 sep 2010, 17:36

dabev2mo je napisao/la:Dejan Lovren standardan,Miralem grije klupu..
Da,vidi se iz prilozenog.Hocu reci tabele. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 26 sep 2010, 17:55

RiNo je napisao/la: Uostalom i sam Pjanić je svjestan da sad mora igrati, sam je to izjavio. Ako ovako ostane spakovat će on kofere već na zimu, i pravac u London.
A-ha,a tamo bi sigurno igrao :shock:
Ono,baš su slabo popunjeni u veznom redu,a i Venger je poznat po tome da će istresti kesu za nekoga, a da mu taj sjedi na klupi.
U Lyonu se ne može izboriti pored Gourcuffa, a tamo bi mogao pored 4-5 igrača koji su za barem 3 nivoa kvalitetniji od njega. :roll:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 26 sep 2010, 17:56

Sta vise treba da ovaj trener Lyona uradi da bi dobio nogu?

Sve od kad je on trener Lyona sve gore i gore ide za Lyon.

Lyonu treba ''samo'' novi trener i jedan novi napadac evropske klase i Lyon bi letio cijelu sezonu.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 sep 2010, 17:57

neko_iz_mase je napisao/la:
RiNo je napisao/la: Uostalom i sam Pjanić je svjestan da sad mora igrati, sam je to izjavio. Ako ovako ostane spakovat će on kofere već na zimu, i pravac u London.
A-ha,a tamo bi sigurno igrao :shock:
Ono,baš su slabo popunjeni u veznom redu,a i Venger je poznat po tome da će istresti kesu za nekoga, a da mu taj sjedi na klupi.
U Lyonu se ne može izboriti pored Gourcuffa, a tamo bi mogao pored 4-5 igrača koji su za barem 3 nivoa kvalitetniji od njega. :roll:
Osim Fabregasa,ajd navedi tih ostalih 3-4 veznjaka Arsenala koji su 3 nivoa kvalitetniji od Gourcuffa.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 26 sep 2010, 19:02

Navedi ti jednog od kojeg je kvalitetniji :?: Ni jednom od Arsenalovih veznjaka ne može pripeliti.
Frajer toliko oscilira da je to nevjerovatno. Pratio sam ga 3 godine u Milanu i ništa vrijedno spomena nije uradio.I izgleda da će i u Lyonu nastaviti tim tempom.
Odigrao 10-ak kvalitetnih utakmica u Bordou i odmah ga treba proglasiti novim Zizuom. Ma da...

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 26 sep 2010, 19:06

Ima još klubova u Londonu...
100% sportski i krajnje opušten potpis

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 26 sep 2010, 19:08

A dobro Rino,normala da ima,ali znamo svi da misliš na Arsenal :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 sep 2010, 19:09

Ma bit ce tu ''rasipa''i to dobrog.Neko je iskesirao pare nizasta.Za par igraca.
Uostalom vrlo je lako uociti sa kojim su igracima imali neke uspjehe a sa kojim ne.Ili koji ih igraci guraju u samu propast.
Ako ga ne bude. Iduce godine mogu razigravati u drugoj ligi,ha ja.
P.S Pjana i Engeska ko' nebo i zemlja.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 sep 2010, 19:10

Dobro su jučer igrali, stvarali šanse. Falio im je napadač da zabije makar jednu onu priliku.
Kada promašiš prilike naravno da ti se vrati..
Ali jučer je Lyon nakon dugo vremena ličio na nešto.
...što je više lome to je volim jače...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 sep 2010, 19:15

Dylan Dog je napisao/la: Osim Fabregasa,ajd navedi tih ostalih 3-4 veznjaka Arsenala koji su 3 nivoa kvalitetniji od Gourcuffa.
Gurkouff je prehvaljen igrač i to od strane francuskih novinara. Trebao im je novi Zidane, a on je te sezone bio odličan u Bordeauxu i automatski postao Zizou. No, budimo realni, on nije ni blizu Zinedinovih kvaliteta. Tražio si da ti nabroji neko koji je veznjak bolji od njega u Arsenalu. Pa recimo Diaby(momak je fenomenalan), Nasri igra odličnu sezonu(kakav povratak nakon povrede), Cesc je za njega izmislio fudbal...Walcott i Arshavin su svakako krilni igrači, a pored ove trojice definitivno ne bi mogao igrati u prvoj postavi. Pjana će, kako stvari stoje, kuburiti na klupi i biti sretan ukoliko dobije 20-ak minuta u prosjeku(iako je, usudio bih se reći, bolji igrač od Gurkuffa).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 sep 2010, 20:36

OK,Pjanic je nas i talentovan je fudbaler,sve to stoji,ali licno smatram da je Gourcuff bolji igrac od njega,uostalom vidjecemo u narednim godinama ko ce postici vise u karijeri..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 sep 2010, 20:40

Dylan Dog je napisao/la:OK,Pjanic je nas i talentovan je fudbaler,sve to stoji,ali licno smatram da je Gourcuff bolji igrac od njega,uostalom vidjecemo u narednim godinama ko ce postici vise u karijeri..
Za Pjanica cjeli Madrid zna,Za Gourkufa Bordoux pogotovo prosle sezone. :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 sep 2010, 20:42

harishp je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:OK,Pjanic je nas i talentovan je fudbaler,sve to stoji,ali licno smatram da je Gourcuff bolji igrac od njega,uostalom vidjecemo u narednim godinama ko ce postici vise u karijeri..
Za Pjanica cjeli madrid zna,za gourkufa Bordoux pogotovo prosle sezone. :lol:
Uopste ne pokusavam osporiti Pjanicev ogromni potencijal,samo kazem da smatram da ce Gourcuff postici vise u karijeri,sto je opet naravno samo moje misljenje,bilo bi mi drago da se pokaze da grijesim..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 sep 2010, 20:51

Dylan Dog je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Za Pjanica cjeli madrid zna,za gourkufa Bordoux pogotovo prosle sezone. :lol:
Uopste ne pokusavam osporiti Pjanicev ogromni potencijal,samo kazem da smatram da ce Gourcuff postici vise u karijeri,sto je opet naravno samo moje misljenje,bilo bi mi drago da se pokaze da grijesim..
Sa svojih 19 godina Pjanic je bio najbolji strelac u LS u svom timu,plus asistencije.Iako uopste nije spic igrac ili napadac.
Da je u kojem slucaju obrnuto,to jest Pjana igra za Francuze a Gourcuf za nas.
Dajem glavu da bi tvoje misljenje bilo na strani Pjane.
Znam ja nas,ebo nas. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”