Ne potcrtavam to sada da bih se pravio pametan, već iznosim svoju frustraciju Pjanićevim neigranjem.
Sumnjam da će promjena trenera značiti nešto novo u tom pogledu
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Znaciti ce,ako trener nebude francuz..Taktičar je napisao/la:Čim je Gourcuff bio doveden postavio sam post u kome sam izrazio zabrinutost za Pjanićevu perspektivu.
Ne potcrtavam to sada da bih se pravio pametan, već iznosim svoju frustraciju Pjanićevim neigranjem.
Sumnjam da će promjena trenera značiti nešto novo u tom pogledu
Tako su govorili skoro za svakog njegovog suigrača pa se opet izborio za mjesto u prvih 11...Sexmachineboy je napisao/la:@RiNo
eh ayde da te sad cujem...navedi jednu recenicu u kojoj nisam u pravu....znao sam da ce se ovo desiti sigurno..pa nisu oni ludi da gjurkuf grije klupu...pjanicu imas vremena,nadji novi klub i pakuj kofere..ovako se vise nemoze
Jest ,dovoljno su ludi da kupuju igraca na igraca slicnih kvaliteta.sto znaci jedan mora ili na klupu ili vanka.Sexmachineboy je napisao/la:@RiNo
eh ayde da te sad cujem...navedi jednu recenicu u kojoj nisam u pravu....znao sam da ce se ovo desiti sigurno..pa nisu oni ludi da gjurkuf grije klupu...pjanicu imas vremena,nadji novi klub i pakuj kofere..ovako se vise nemoze
Da,vidi se iz prilozenog.Hocu reci tabele.dabev2mo je napisao/la:Dejan Lovren standardan,Miralem grije klupu..
A-ha,a tamo bi sigurno igraoRiNo je napisao/la: Uostalom i sam Pjanić je svjestan da sad mora igrati, sam je to izjavio. Ako ovako ostane spakovat će on kofere već na zimu, i pravac u London.
Osim Fabregasa,ajd navedi tih ostalih 3-4 veznjaka Arsenala koji su 3 nivoa kvalitetniji od Gourcuffa.neko_iz_mase je napisao/la:A-ha,a tamo bi sigurno igraoRiNo je napisao/la: Uostalom i sam Pjanić je svjestan da sad mora igrati, sam je to izjavio. Ako ovako ostane spakovat će on kofere već na zimu, i pravac u London.![]()
Ono,baš su slabo popunjeni u veznom redu,a i Venger je poznat po tome da će istresti kesu za nekoga, a da mu taj sjedi na klupi.
U Lyonu se ne može izboriti pored Gourcuffa, a tamo bi mogao pored 4-5 igrača koji su za barem 3 nivoa kvalitetniji od njega.
Gurkouff je prehvaljen igrač i to od strane francuskih novinara. Trebao im je novi Zidane, a on je te sezone bio odličan u Bordeauxu i automatski postao Zizou. No, budimo realni, on nije ni blizu Zinedinovih kvaliteta. Tražio si da ti nabroji neko koji je veznjak bolji od njega u Arsenalu. Pa recimo Diaby(momak je fenomenalan), Nasri igra odličnu sezonu(kakav povratak nakon povrede), Cesc je za njega izmislio fudbal...Walcott i Arshavin su svakako krilni igrači, a pored ove trojice definitivno ne bi mogao igrati u prvoj postavi. Pjana će, kako stvari stoje, kuburiti na klupi i biti sretan ukoliko dobije 20-ak minuta u prosjeku(iako je, usudio bih se reći, bolji igrač od Gurkuffa).Dylan Dog je napisao/la: Osim Fabregasa,ajd navedi tih ostalih 3-4 veznjaka Arsenala koji su 3 nivoa kvalitetniji od Gourcuffa.
Za Pjanica cjeli Madrid zna,Za Gourkufa Bordoux pogotovo prosle sezone.Dylan Dog je napisao/la:OK,Pjanic je nas i talentovan je fudbaler,sve to stoji,ali licno smatram da je Gourcuff bolji igrac od njega,uostalom vidjecemo u narednim godinama ko ce postici vise u karijeri..
Uopste ne pokusavam osporiti Pjanicev ogromni potencijal,samo kazem da smatram da ce Gourcuff postici vise u karijeri,sto je opet naravno samo moje misljenje,bilo bi mi drago da se pokaze da grijesim..harishp je napisao/la:Za Pjanica cjeli madrid zna,za gourkufa Bordoux pogotovo prosle sezone.Dylan Dog je napisao/la:OK,Pjanic je nas i talentovan je fudbaler,sve to stoji,ali licno smatram da je Gourcuff bolji igrac od njega,uostalom vidjecemo u narednim godinama ko ce postici vise u karijeri..
Sa svojih 19 godina Pjanic je bio najbolji strelac u LS u svom timu,plus asistencije.Iako uopste nije spic igrac ili napadac.Dylan Dog je napisao/la:Uopste ne pokusavam osporiti Pjanicev ogromni potencijal,samo kazem da smatram da ce Gourcuff postici vise u karijeri,sto je opet naravno samo moje misljenje,bilo bi mi drago da se pokaze da grijesim..harishp je napisao/la:Za Pjanica cjeli madrid zna,za gourkufa Bordoux pogotovo prosle sezone.Dylan Dog je napisao/la:OK,Pjanic je nas i talentovan je fudbaler,sve to stoji,ali licno smatram da je Gourcuff bolji igrac od njega,uostalom vidjecemo u narednim godinama ko ce postici vise u karijeri..