FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 03 jun 2018, 21:07

umjetniksabrojem9 je napisao/la:Evo jedna provjerena informacija. Stojčev u Siminom Hanu od Azmira dobio 220.000 KM za godinu dana. 10.000 plata, a 100.000 KM u dvije rate na ruke. Da li bi vi dali za bilo kojeg igrača ma koliko drag bio te pare? Uz dužno poštovanje Milošu za sve njegove zasluge u klubu, ipak igraču koji uzima 32godinu dati toliko novac je ludost. Moram dodati da to ne opravdava naše rukovodstvo što ne prolazali još uvijek adekvatna pojačanja za ekipu.
S Milošem smo davno mogli završiti sve a ne čekati da ga pokupi sisoje
Momak je bio u gradu mjesec dana,sjedio s našima... Sad kurcu svirajte te bajke dao.više... Nisu sposobni!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 jun 2018, 21:08

Uprava jeste nesposobna, ali Milos je potpuno bezpotreban ! Daleko mu kuca...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

High

Post Postao/la High » 03 jun 2018, 21:11

Dokad će iskakati ovi sa "provjerenim informacijama"?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 03 jun 2018, 21:12

Nismo budale da platimo njemu toliko pare. 3 godine nista nije pokazo i hoce vecu platu. kod te jeb....

umjetniksabrojem9
Kontakt:

Post Postao/la umjetniksabrojem9 » 03 jun 2018, 21:21

Pantelija je napisao/la:
umjetniksabrojem9 je napisao/la:Evo jedna provjerena informacija. Stojčev u Siminom Hanu od Azmira dobio 220.000 KM za godinu dana. 10.000 plata, a 100.000 KM u dvije rate na ruke. Da li bi vi dali za bilo kojeg igrača ma koliko drag bio te pare? Uz dužno poštovanje Milošu za sve njegove zasluge u klubu, ipak igraču koji uzima 32godinu dati toliko novac je ludost. Moram dodati da to ne opravdava naše rukovodstvo što ne prolazali još uvijek adekvatna pojačanja za ekipu.
S Milošem smo davno mogli završiti sve a ne čekati da ga pokupi sisoje
Momak je bio u gradu mjesec dana,sjedio s našima... Sad kurcu svirajte te bajke dao.više... Nisu sposobni!
100%. To je naš najveći problem, ogromna pasivnost i gubljenje vremena. Stojčev se mogao završiti po "normalnim" uslovima mnogo ranije.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 jun 2018, 21:32

Ko kaze da smo ikad bili zainteresovani za Stojceva?
1946~

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 jun 2018, 21:40

Svi znaju sta su se Azmir i Milos doovorili.. Nasa posla.. :rol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 jun 2018, 21:52

joker90 je napisao/la:Svi znaju sta su se Azmir i Milos doovorili.. Nasa posla.. :rol:
Kako bi ono zimus? Stojcev se u kafani dogovarao s navijacima?? :urnebes: :urnebes:
1946~

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 03 jun 2018, 21:52

Nece klub dovoditi igrace iznad 30 godina.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 03 jun 2018, 22:14

Azmir je konjina na kvadrat ako je dao toliko para stojcevu. Pa vranjes ima 250k eura za godinu u aeku. Valjalo bi odradit ovaj prelazni rok kako treba pa se ukljuciti u borbu za titulu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 jun 2018, 22:21

ThrillerHz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Svi znaju sta su se Azmir i Milos doovorili.. Nasa posla.. :rol:
Kako bi ono zimus? Stojcev se u kafani dogovarao s navijacima?? :urnebes: :urnebes:
Vidjet ćeš priča kako prelazni rok bude odmicao! Za svakog igrača će ovako se poturiti priča. Eto, mi smo ponudili ali došao Huso Ifetin i rekao mu, evo ti 400k na ruke i plata 20k, to je neralno i puno za takvog igrača, pa smo mi odustali i okrenuli se drugim opcijama. Dovest ćemo 3-4 Dilavera i ganjaj 4. mjesto iduće godine što zagorski reče. ;)
Bahati, bahati Željkan!
1946

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 jun 2018, 22:22

Nama nisu dobri igraci iz druge lige, Zrinjskom jesu a oni tri godine uzimaju ligu. 70 % igraca iz pl nisu nista bolji od drugoligasa. Boljje ne prodavati juniore nego dovoditi igrace koji hoce duple plate kada dodju u Sarajevo. Ja bih 2 sezone trpio juniore, londa bi imali top ekipu. Mada sumnjam da bi vecina navijaca imali strpljenja.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 jun 2018, 22:42

fks74 je napisao/la:Nama nisu dobri igraci iz druge lige, Zrinjskom jesu a oni tri godine uzimaju ligu. 70 % igraca iz pl nisu nista bolji od drugoligasa. Boljje ne prodavati juniore nego dovoditi igrace koji hoce duple plate kada dodju u Sarajevo. Ja bih 2 sezone trpio juniore, londa bi imali top ekipu. Mada sumnjam da bi vecina navijaca imali strpljenja.
Ta prva konstatacija nije tačna nikako. Što se tiče juniora i strpljenja, sumnjam da bi za dvije godine imali top ekipu. Mišljenja sam da bi sa juniorima bili u borbi za opstanak i nakon "strpljenja". U zadnjih par godina, istina, imamo daleko najviše talenata i najjače omladince u državi, ali treba imati na umu da mi u juniorskoj konkurenciji tek od ove sezone smo počeli "dominirat", do tada su bili dobri i juniori kona.

Mi trebamo 3-4 juniora upariti sa kvalitetnim igračima, a ne sa Hebibovićima i Bekićima. Tad bi imali i rezultat i veliku korist od juniora jer bi imali od koga učiti, imali bi rezultate, dobru atmosferu i zdrav klub za svoj napredak i dobru prodaju za dobre pare i dobru ligu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 jun 2018, 22:45

Stojcev je trazio previse para da igra u FKS..
Nasi ga odbili..

A i bolje to, nego da opet imamo problema sa njegovim "menadzerima"...

A da je kvalitetan igrac, to stoji.. i sigurno ds bi nam valjao.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 03 jun 2018, 22:58

BordoSarajevo je napisao/la:
Mi trebamo 3-4 juniora upariti sa kvalitetnim igračima, a ne sa Hebibovićima i Bekićima. Tad bi imali i rezultat i veliku korist od juniora jer bi imali od koga učiti, imali bi rezultate, dobru atmosferu i zdrav klub za svoj napredak i dobru prodaju za dobre pare i dobru ligu.
Kako fino objašnjeno, samo se sjetite Gojka koliko je napredovao uz Jajala! Ko iole zna o loptanju, tako će da razmišlja.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 jun 2018, 23:04

BordoSarajevo je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Nama nisu dobri igraci iz druge lige, Zrinjskom jesu a oni tri godine uzimaju ligu. 70 % igraca iz pl nisu nista bolji od drugoligasa. Boljje ne prodavati juniore nego dovoditi igrace koji hoce duple plate kada dodju u Sarajevo. Ja bih 2 sezone trpio juniore, londa bi imali top ekipu. Mada sumnjam da bi vecina navijaca imali strpljenja.
Ta prva konstatacija nije tačna nikako. Što se tiče juniora i strpljenja, sumnjam da bi za dvije godine imali top ekipu. Mišljenja sam da bi sa juniorima bili u borbi za opstanak i nakon "strpljenja". U zadnjih par godina, istina, imamo daleko najviše talenata i najjače omladince u državi, ali treba imati na umu da mi u juniorskoj konkurenciji tek od ove sezone smo počeli "dominirat", do tada su bili dobri i juniori kona.

Hebibovic nije los igrac, jeste da fuli koji zicer ali odradi dobrog posla. To se vidjelo kada je bio povrijwdjen.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 jun 2018, 23:07

Ne fuli on koji vec skoro svaki.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 03 jun 2018, 23:13

Čelnici Sarajeva poslali su zvaničnu ponudu na adresu Slobode za usluge mladog golmana Azira Muminovića, ali kako saznajemo, iz Slobode su ovu ponudu glatko odbili.

Potvrdio je to za “****” predsjednik Slobode Senad Mujkanović, koj

“Nije nam cilj da svoje mlade igrače transferišemo u klubove iz Premijer lige. Zašto bi mi svog U-21 reprezentativca dali bilo kojem klubu iz Premijer lige? Nemamo niti jedan razlog da to radimo. Volio bih kada bi neko ponudio jedan pametan argument za to”, rekao je za “****” Senad Mujkanović.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 jun 2018, 23:26

Čudi me da su odbili, baš me čudi.. joj taktike kod ovih naših, nudi, šalji ponude tamo gdje si siguran da neće prihvatit pa da se vidi kao da se nešto radi, kao da se traži i nudi, pa da ispadne kao i da bi bili sposobni i obeštećenje platiti a stvarnost je u stvari da se za par stotina maraka gore/dole teško dogovore sa igračima oko produženja ili potpisa ugovora i da se traže samo igrači koji će igrati za kikiriki da bi budžet bio u okviru kako bi što duže bili sigurni da će plata biti na vrijeme uposlenicima i raznoraznim uhljebima u klubu.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 03 jun 2018, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 03 jun 2018, 23:26

joker90 je napisao/la:
brojjedan je napisao/la:Nagradno pitanje.
Iza kojeg nicka se krije Husrefov sin, ovaj sto brani u juniorima? Tri, cetiri, sad...pucajte!
Starigrad ovaj? :lol:
E, jbg iz prve, ja mislio da ovo potraje...zar je tako ocito?!
Glup sam.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.