FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne tako davno

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nema borbe, mi imamo najveci budzet u ligi a ljudi nam kupe igrace ispred nosa. Ako se guramo da laznim ili sa pseudoradnicima za Besirevica on nece kod nas.miky_hz je napisao/la:Tek od sutra zvanicno pocinje prelazni rok pa cemo vidjeti,"borba" je za Besirevica.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
-
umjetniksabrojem9
- Kontakt:
Evo jedna provjerena informacija. Stojčev u Siminom Hanu od Azmira dobio 220.000 KM za godinu dana. 10.000 plata, a 100.000 KM u dvije rate na ruke. Da li bi vi dali za bilo kojeg igrača ma koliko drag bio te pare? Uz dužno poštovanje Milošu za sve njegove zasluge u klubu, ipak igraču koji uzima 32godinu dati toliko novac je ludost. Moram dodati da to ne opravdava naše rukovodstvo što ne prolazali još uvijek adekvatna pojačanja za ekipu.
S Milošem smo davno mogli završiti sve a ne čekati da ga pokupi sisojeumjetniksabrojem9 je napisao/la:Evo jedna provjerena informacija. Stojčev u Siminom Hanu od Azmira dobio 220.000 KM za godinu dana. 10.000 plata, a 100.000 KM u dvije rate na ruke. Da li bi vi dali za bilo kojeg igrača ma koliko drag bio te pare? Uz dužno poštovanje Milošu za sve njegove zasluge u klubu, ipak igraču koji uzima 32godinu dati toliko novac je ludost. Moram dodati da to ne opravdava naše rukovodstvo što ne prolazali još uvijek adekvatna pojačanja za ekipu.
Momak je bio u gradu mjesec dana,sjedio s našima... Sad kurcu svirajte te bajke dao.više... Nisu sposobni!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
belosevic28
- Kontakt:
Uprava jeste nesposobna, ali Milos je potpuno bezpotreban ! Daleko mu kuca...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Dokad će iskakati ovi sa "provjerenim informacijama"?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nismo budale da platimo njemu toliko pare. 3 godine nista nije pokazo i hoce vecu platu. kod te jeb....
-
umjetniksabrojem9
- Kontakt:
100%. To je naš najveći problem, ogromna pasivnost i gubljenje vremena. Stojčev se mogao završiti po "normalnim" uslovima mnogo ranije.Pantelija je napisao/la:S Milošem smo davno mogli završiti sve a ne čekati da ga pokupi sisojeumjetniksabrojem9 je napisao/la:Evo jedna provjerena informacija. Stojčev u Siminom Hanu od Azmira dobio 220.000 KM za godinu dana. 10.000 plata, a 100.000 KM u dvije rate na ruke. Da li bi vi dali za bilo kojeg igrača ma koliko drag bio te pare? Uz dužno poštovanje Milošu za sve njegove zasluge u klubu, ipak igraču koji uzima 32godinu dati toliko novac je ludost. Moram dodati da to ne opravdava naše rukovodstvo što ne prolazali još uvijek adekvatna pojačanja za ekipu.
Momak je bio u gradu mjesec dana,sjedio s našima... Sad kurcu svirajte te bajke dao.više... Nisu sposobni!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Svi znaju sta su se Azmir i Milos doovorili.. Nasa posla.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kako bi ono zimus? Stojcev se u kafani dogovarao s navijacima??joker90 je napisao/la:Svi znaju sta su se Azmir i Milos doovorili.. Nasa posla..
1946~
- StariGrad071
- Kontakt:
Nece klub dovoditi igrace iznad 30 godina.
Azmir je konjina na kvadrat ako je dao toliko para stojcevu. Pa vranjes ima 250k eura za godinu u aeku. Valjalo bi odradit ovaj prelazni rok kako treba pa se ukljuciti u borbu za titulu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Vidjet ćeš priča kako prelazni rok bude odmicao! Za svakog igrača će ovako se poturiti priča. Eto, mi smo ponudili ali došao Huso Ifetin i rekao mu, evo ti 400k na ruke i plata 20k, to je neralno i puno za takvog igrača, pa smo mi odustali i okrenuli se drugim opcijama. Dovest ćemo 3-4 Dilavera i ganjaj 4. mjesto iduće godine što zagorski reče.ThrillerHz je napisao/la:Kako bi ono zimus? Stojcev se u kafani dogovarao s navijacima??joker90 je napisao/la:Svi znaju sta su se Azmir i Milos doovorili.. Nasa posla..![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nama nisu dobri igraci iz druge lige, Zrinjskom jesu a oni tri godine uzimaju ligu. 70 % igraca iz pl nisu nista bolji od drugoligasa. Boljje ne prodavati juniore nego dovoditi igrace koji hoce duple plate kada dodju u Sarajevo. Ja bih 2 sezone trpio juniore, londa bi imali top ekipu. Mada sumnjam da bi vecina navijaca imali strpljenja.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ta prva konstatacija nije tačna nikako. Što se tiče juniora i strpljenja, sumnjam da bi za dvije godine imali top ekipu. Mišljenja sam da bi sa juniorima bili u borbi za opstanak i nakon "strpljenja". U zadnjih par godina, istina, imamo daleko najviše talenata i najjače omladince u državi, ali treba imati na umu da mi u juniorskoj konkurenciji tek od ove sezone smo počeli "dominirat", do tada su bili dobri i juniori kona.fks74 je napisao/la:Nama nisu dobri igraci iz druge lige, Zrinjskom jesu a oni tri godine uzimaju ligu. 70 % igraca iz pl nisu nista bolji od drugoligasa. Boljje ne prodavati juniore nego dovoditi igrace koji hoce duple plate kada dodju u Sarajevo. Ja bih 2 sezone trpio juniore, londa bi imali top ekipu. Mada sumnjam da bi vecina navijaca imali strpljenja.
Mi trebamo 3-4 juniora upariti sa kvalitetnim igračima, a ne sa Hebibovićima i Bekićima. Tad bi imali i rezultat i veliku korist od juniora jer bi imali od koga učiti, imali bi rezultate, dobru atmosferu i zdrav klub za svoj napredak i dobru prodaju za dobre pare i dobru ligu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Stojcev je trazio previse para da igra u FKS..
Nasi ga odbili..
A i bolje to, nego da opet imamo problema sa njegovim "menadzerima"...
A da je kvalitetan igrac, to stoji.. i sigurno ds bi nam valjao.
Nasi ga odbili..
A i bolje to, nego da opet imamo problema sa njegovim "menadzerima"...
A da je kvalitetan igrac, to stoji.. i sigurno ds bi nam valjao.
Kako fino objašnjeno, samo se sjetite Gojka koliko je napredovao uz Jajala! Ko iole zna o loptanju, tako će da razmišlja.BordoSarajevo je napisao/la:
Mi trebamo 3-4 juniora upariti sa kvalitetnim igračima, a ne sa Hebibovićima i Bekićima. Tad bi imali i rezultat i veliku korist od juniora jer bi imali od koga učiti, imali bi rezultate, dobru atmosferu i zdrav klub za svoj napredak i dobru prodaju za dobre pare i dobru ligu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Hebibovic nije los igrac, jeste da fuli koji zicer ali odradi dobrog posla. To se vidjelo kada je bio povrijwdjen.BordoSarajevo je napisao/la:Ta prva konstatacija nije tačna nikako. Što se tiče juniora i strpljenja, sumnjam da bi za dvije godine imali top ekipu. Mišljenja sam da bi sa juniorima bili u borbi za opstanak i nakon "strpljenja". U zadnjih par godina, istina, imamo daleko najviše talenata i najjače omladince u državi, ali treba imati na umu da mi u juniorskoj konkurenciji tek od ove sezone smo počeli "dominirat", do tada su bili dobri i juniori kona.fks74 je napisao/la:Nama nisu dobri igraci iz druge lige, Zrinjskom jesu a oni tri godine uzimaju ligu. 70 % igraca iz pl nisu nista bolji od drugoligasa. Boljje ne prodavati juniore nego dovoditi igrace koji hoce duple plate kada dodju u Sarajevo. Ja bih 2 sezone trpio juniore, londa bi imali top ekipu. Mada sumnjam da bi vecina navijaca imali strpljenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.