FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

messilla
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la messilla » 05 jun 2018, 16:29

Barcelona have accepted Watford's offer of €10m for Gerard Deulofeu. The transfer should be completed in matter of days.
Dakle za sada, Marlon 15-20 miliona i Telefeu.

Za Vidala bi se isto moglo dobiti desetak miliona. Ima zainteresovanih timova.

Problem je dakako Gomes. I vidjećemo kako će se razvijati ovo sa Rafinhom, Inter je spreman da plati 20 miliona, ali izgleda će izvisiti za Cancela pa će možda i povećati ponudu.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 jun 2018, 16:33

da bar Lazio hoce uzet Andre Gomesa, bio bi sjajna zamjena za Sergeja, biti ce para, al ima tu par problema... ne znam dal ga Lazio zeli i dal bi on dosao u Lazio... a i plata je problem, ne bi u Laziju dobio vise od €2,5 mil, maximalno €3 mil

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 jun 2018, 16:38

Chinaglia je napisao/la:da bar Lazio hoce uzet Andre Gomesa, bio bi sjajna zamjena za Sergeja, biti ce para, al ima tu par problema... ne znam dal ga Lazio zeli i dal bi on dosao u Lazio... a i plata je problem, ne bi u Laziju dobio vise od €2,5 mil, maximalno €3 mil
Nisi ti gledao Gomesa ove 2 godine.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 jun 2018, 16:43

Lillard je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:da bar Lazio hoce uzet Andre Gomesa, bio bi sjajna zamjena za Sergeja, biti ce para, al ima tu par problema... ne znam dal ga Lazio zeli i dal bi on dosao u Lazio... a i plata je problem, ne bi u Laziju dobio vise od €2,5 mil, maximalno €3 mil
Nisi ti gledao Gomesa ove 2 godine.
Ma bio bi on ok u ekipi poput Lacija. Jednostavno mentalno nije dorastao klubu veličine Barcelone. Mislim nije ni talentom, ali glava je u njegovom slučaju i veći problem.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 jun 2018, 16:45

Što, oživjeli su Luisa Alberta, Lucasa Leivu. :mrgreen:
Mislim da bi pristao na manju platu, jer neće imati mnogo šansi da se vadi. Ustvari ovo mu je jedina šansa, nakon toga slijedi tavorenje po prosječnim portugalskim timovima. :mrgreen:

Mislim da sam negdje pročitao da ste zainteresovani, ali za posudbu.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 05 jun 2018, 16:47

leorey je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:@Romariooo je donekle u pravu za fizičku spremu Messija. Usporediti 2015. sa 2018. i dosta toga će biti jasnije.

Mene samo zanima koga @Romariooo trenutno smatra najboljim igračem planete pošto je očigledno da Messi nije taj ? :mrgreen:
Pa upravu je Romario da on setka vise utakmica i to smo svi mi ovdje govorili i naravno da nam ide na zivce. Medjutim, on ga ravna i poredi Messija iz 2012 kad je imao 25 godina i sada. To nema nikakve logike. A treba reci da je i tada itekako setkao i daleko najmanje trcao. Meni to nije ni bitno, svakako ko vise mozak koristi, manje trci.

Sam Cryuff je to rekao- trcati da, ali pametno. Ako ti trcis ko muha bez glave, nista ti to ne znaci. Pa protivnik koji izgubi u vecini slucajeva vise pretrci od tima koji je pobijedio i imao posjed lopte. Logika kad imas loptu manje trcis.
Ovo je tačno.

Čovjek je i ove sezone, šetajući 6 km po utakmici, UBJEDLJIVO najbolji igrač planete. Kao i prethodnih 10 jel.

Mislim suvišno je i raspravljati o Messiju kao problemu.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 jun 2018, 16:48

messilla je napisao/la:Što, oživjeli su Luisa Alberta, Lucasa Leivu. :mrgreen:
Mislim da bi pristao na manju platu, jer neće imati mnogo šansi da se vadi. Ustvari ovo mu je jedina šansa, nakon toga slijedi tavorenje po prosječnim portugalskim timovima. :mrgreen:

Mislim da sam negdje pročitao da ste zainteresovani, ali za posudbu.
Pristat će jer mu niko neće ponuditi veću.

Osim ako mu se sa 24 igra u Aziji.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 jun 2018, 16:53

pa necu mjerit Andre Gomesa po onome iz Barce, vec po onome iz Valencije, sto ga je i dovelo u Barcu... nije covjek zaboravio igrat fudbal, psihicki je sjeban, preveliki pritisak koji nije izdrao, niti prvi, niti posljednji... rehabilitovao je Lazio dosta igraca (Candreva, Immobile, Klose, Lucas Leiva, Luis Alberto), svi su kidali kod nas, tako bi i Andre Gomes sigurno

al vidim da nema nekog velikog interesovanja za njega (il bar tako pisu mediji) i da je upitno dal ce Barca dobit tih €25 mil, sto znaci da ga ne zele klubovi tipa Man Utd, Juve, Chelsea, Liverpool, Tottenham, Bayern, PSG, sto opet znaci da mu je realnost neki klub tipa Lazio, Napoli, Everton, West Ham, Marseille, Milan, Inter, riomma itd

mislim, procitao sam da se jednom povezao s Lazijem, pisali su i spanske i talijanske novine...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 05 jun 2018, 17:12

Gomes u Lazio, SMS u Juventus i Pjanic u Barcelonu.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 jun 2018, 19:06

Chinaglia je napisao/la:pa necu mjerit Andre Gomesa po onome iz Barce, vec po onome iz Valencije, sto ga je i dovelo u Barcu... nije covjek zaboravio igrat fudbal, psihicki je sjeban, preveliki pritisak koji nije izdrao, niti prvi, niti posljednji... rehabilitovao je Lazio dosta igraca (Candreva, Immobile, Klose, Lucas Leiva, Luis Alberto), svi su kidali kod nas, tako bi i Andre Gomes sigurno

al vidim da nema nekog velikog interesovanja za njega (il bar tako pisu mediji) i da je upitno dal ce Barca dobit tih €25 mil, sto znaci da ga ne zele klubovi tipa Man Utd, Juve, Chelsea, Liverpool, Tottenham, Bayern, PSG, sto opet znaci da mu je realnost neki klub tipa Lazio, Napoli, Everton, West Ham, Marseille, Milan, Inter, riomma itd

mislim, procitao sam da se jednom povezao s Lazijem, pisali su i spanske i talijanske novine...
To si u pravu rodjak, treba gledati gomesa po onom iz valencie a ne ovome iz barce, lacioje mnoge rehabilitovao, a mislim da bi i gomesa, njemu bi ta promjena godila sigurno, u barci je zrtva pritiska a bogami i sistema igre i rotacija, i kod nas je bio poceo davati znakove zivota al ga trener klupira i malo se povrijedi, talijanska liga i taj sporiji fudbal nego u barci bi mu sigurno savrseno legao i vjerujem da bi za pola godine posto jedan od najboljih veznjaka u italiji

Bilo bi dobro da lacio se tako pojaca i da ne rasproda igrace sad, ako prodaju milinkovica onda samo njega za dobre pare prodaju a ostali da ostanu, uz dva tri uboda s pojacanjima lacio bi bio top ekipa za italije, ove sezone se pokazalo da ima tu dobrog materijala samo dva tri pojacanja i vec bi bila to ekipa za sami vrh, sto zelim laciju sa ili bez andre gomesa

A mozda ce i neki velikan traziti njega, ako u barci ostane do svjetskog i tu se pokaze, sto je moguce naravno,onda i cijena i interesi ima da rastu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 jun 2018, 19:16

Romariooo je napisao/la:A mozda ce i neki velikan traziti njega, ako u barci ostane do svjetskog i tu se pokaze, sto je moguce naravno,onda i cijena i interesi ima da rastu
Nije pozvan. :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

tobaccos
Kontakt:

Post Postao/la tobaccos » 05 jun 2018, 20:12

messilla je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:A mozda ce i neki velikan traziti njega, ako u barci ostane do svjetskog i tu se pokaze, sto je moguce naravno,onda i cijena i interesi ima da rastu
Nije pozvan. :mrgreen:
Ja krivim Messia.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 05 jun 2018, 20:15

jasmin10 je napisao/la:Gomes u Lazio, SMS u Juventus i Pjanic u Barcelonu.
Rijetka situacija gdje svi pobjedjuju.

Inace citam (neznam jel tacno) da je Spurs ponudio 55 milki za De Ligta.. Tako da je manje vise nemoguca misija da ce on biti nas igrac. :(
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 05 jun 2018, 22:19

Kako navodi Sport, čelnici Barcelone znaju da je cijena Miralema Pjanića 80 miliona eura. U daljem tekstu se navodi kako je Juventus spreman prodati svog igrača, jer je sportski direktor italijanskog kluba ubijeđen da bi mogao pronaći dostojnu zamjenu reprezentativcu Bosne i Hercegovine.

de Ligt, Pjanic i Griezmann :pray:
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 jun 2018, 23:22

I Mina je otpisan. Da li će biti posudba ili prodaja, zavisit će od nastupa na SP. Vermaelen je siguran i za narednu sezonu, na dovođenju Lengleta se još radi.

Ovo otvara prostor za još jedno ime bez evropskog pasoša (čitaj Arthur). :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 05 jun 2018, 23:23

Leo Messi :bow: :bow:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 jun 2018, 23:57

Atlético Madrid are preparing a renewal offer for Antoine Griezmann in which the French forward would earn €23m a year. [cope]
Osam miliona više nego što nudi Barcelona. Teško da će ovo odbiti.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 jun 2018, 00:41

Wandelanoite je napisao/la:Kako navodi Sport, čelnici Barcelone znaju da je cijena Miralema Pjanića 80 miliona eura. U daljem tekstu se navodi kako je Juventus spreman prodati svog igrača, jer je sportski direktor italijanskog kluba ubijeđen da bi mogao pronaći dostojnu zamjenu reprezentativcu Bosne i Hercegovine.

de Ligt, Pjanic i Griezmann :pray:
80 miliona za pjanica je puno para, al za danasnje uslove otprilike i realna cijena, mislim ako propadne ovo sa grizmanom, a vrlo moguce da hoce, za pjanu treba te pare odmah iskesirati, i onda zaganjivati alcantaru, i ici na to da pjana igra raketinu poziciji, a alcantara da igra ofanzivnog veznog, nesto ovako:

............pjanic.......buskec.......,

Dembele....alcantara.....coutinjo

...................messi...............

Alcantara bi mislim ko ofanzivni vezni konacno mogao opravdati silni talenat i dokazati se kao igracina, do sad je guran da bude centralni ili defanzivni vezni, pokusavao je pep od njeg napraviti novog xavija, i to je mislim kobna greska jer on je onako i fizicki i mentalno igrac koji svoj puni potencijal moze pokazati ako igra blize golu, jer ima osjecaj za gol,za zadnji pas, brz je i prodoran,dobar sut ima i sve to sto krasi nekog ofanzivnijeg veznjaka, dok za ovo sta se do sad pokusavalo napraviti on nema tu smirenost i odgovornost u igri

Mislim da veliki napredak mogao napraviti ako bi se vratio u barcu i dobio tu neku poziciju blize golu a da iza sebe ima dvojicu defanzivnijih veznjak, a ne jednog samo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 06 jun 2018, 00:56

Nemate sta praviti sastave bez Suareza za sljedecu sezonu, taj nece nigdje a naravno da ce igrati ako je tu, nece njega niko na klupu staviti a pogotovo ne Valverde bezmudi.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 06 jun 2018, 01:15

Thiago nije 10ka.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.